Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Herhalde tarihte ilk defa oluyordur.Efes finalde 3 maç yapacak üçünü de kaybedecek.Bu kadar da olmaz.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

4. maç bu akşam bakalım Efes fark yiyecek mi yine.Bri bir maç alsaydı
      -1461 TRABZON-

Yorum

Süpürüldüler yav. Koskoca Efes ne hallere düştü ayıptır, yazıktır..
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

Düştükleri gibi kalkarlar hiç problem değil , yeterki hatalarını görsünler öyle ülkerin eziklerin çıkma basketbolcularını değil, uygun transferleri yapsınlar yeter efesin forması çıksa tbl de her sene final oynar . Efes Türkiyenin en iyi basketbol takımıdır gerisi hikaye ...
          " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Efes Türkiyenin en iyi basketbol takımıdır gerisi hikaye ...
            En başarılı , en adil , En süper , En dürüst , en en en en en en'i Efes.

İmzan süper olmuş Sinan.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

yazıklar olsun efes...

(UEFA)

Yorum

yazıklar olsun eziklere 4-0 gibi bi skolarla şampiyonluğu hediye ettiği için
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  En başarılı , en adil , En süper , En dürüst , en en en en en en'i Efes.

İmzan süper olmuş Sinan.
                  Saolasın İlhan'ım ,

Arkadşalar boşuna Efes'e lanet okumanın manası yok her takımın inişleri çıkışları olabilir , perşembenin gelişi çarşambadan bellidir hesabı , Efes'in Eurolig den elenmesinden belliydi bu sezon bi aksilik olacagı Efes Türkiye'nin hem içerde hemde dışarda en başarılı takımıdır eğer başarısını 1-2 maçla kıyaslıyacak arkadaşlar varsa Efesin resmi sitesine girip başarılarına bir baksınlar ondan sonra eziklere yenildiler diye hayıflansın !

İlhan'ın dediği gibi Efes Türkiyenin EN ' idir . Gerisi YALAN !!!
                  " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

Jenkıns'ın gidişi cok kötü etkiledi takımı.

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    Eduardo Galeano

Yorum

aklım almıyor yaa..Efes galibiyet bile alamadı acaba sattılar mı maçı Efes de öyle bişe yaparsa...kara bi leke olarak Efes Pilsen tarihine geçti bu yenilgiler.

Yorum

rezil herifler ...

Yorum

Efes'te Mahmuti bıraktı !
                          Beko Basketbol Ligi'nin güçlü ekiplerinden Efes Pilsen, antrenör Oktay Mahmuti ile yollarını ayırdı.

BEKO Basketbol Ligi play-off final serisinde Fenerbahçe Ülker'e 4-0 yenilerek şampiyonluğu rakibine kaptıran Efes Pilsen'de, genel menajer Engin Özerhun, antrenör Oktay Mahmuti ile anlaşarak yollarını ayırdıklarını söyledi.

Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun, Oktay Mahmuti'nin Efes Pilsen'e büyük hizmetlerde bulunduğunu belirterek, ''Karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ederiz'' dedi.

Antrenör Oktay Mahmuti ise bu ayrılığın işin dinamizmi açısından Efes Pilsen üst yönetiminin verdiği bir karar olduğunu ifade ederek, ''Büyük bir kulübün parçası olmak güzel bir şeydir. Soylu bir basketbol ailesinin parçası olmak bir ayrıcalıktır. Ben bu ayrıcalığı yaşadığım için şeref duyuyorum. Herkese teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

9 KUPA KAZANDIRDI

1992-93 sezonunda Efes Pilsen'de yardımcı antrenör olarak göreve başlayan Oktay Mahmuti, 2001 yılının şubat ayında Ergin Ataman'ın ayrılmasının ardından baş antrenörlüğe getirildi.

Efes Pilsen, Oktay Mahmuti ile 4 lig, 4 Türkiye Kupası, 1 de Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı müzesine götürdü.

Öte yandan antrenör Oktay Mahmuti, Efes Pilsen'in başında Avrupa kupalarında çıktığı 138 maçta, 86 galibiyet, 52 yenilgi gördü.
                          -1461 TRABZON-

Yorum

Efes gibi bir takıma 2 sezon üst üste finalde 4-0'lık süpürülmek hiç yakışmadı, demek ki takım ruhu oldukça arızaya uğradı...yönetim de bunun sorumlusu olarak mahmutiyi görmüş olabilir...

Yorum

Oktay Mahmudi.. Büyük bir Coach. Çok seviyordum kendisini. Keşke diyeti o ödemeseydi.

“Ben basit bir '
                              Eduardo Galeano

Yorum

efes bu yıl çök kötüydü.fb de kadro olarak ligin açık ara en iyi takımı.geçen yılın şampiyonu ülker in oyuncuları iskeletini olşturuyor
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Çalışıyor...
                                X