Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Oktay Mahmuti ilk 5'te bile cıkarır , manyak karizmasi var adamın ben onun için şey diyorum Basketbolun Jose Mourinho'su :'p
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oktay Mahmuti ilk 5'te bile cıkarır , manyak karizmasi var adamın ben onun için şey diyorum Basketbolun Jose Mourinho'su :'p
      Bakalım napıcak yarın görücez.İlk 5'te çıkarsa bile fazla oynatmaz bence
      -1461 TRABZON-

Yorum

Söylediklerim Oktay Mahmuti için geçerliydi , Yeni basketbolcuyu ilk kez yarin izlicem

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        Eduardo Galeano

Yorum

Söylediklerim Oktay Mahmuti için geçerliydi , Yeni basketbolcuyu ilk kez yarin izlicem
          Anladım ben yarın pek fazla oynatmaz dedim sen ilk 5'te başlatır dediğinden dolayı bende Oktay Mahmuti bakalım oynatacak mı oynatmayacak mı anlamında yarın görücez yazdım.Yanlış anlaşılma oldu
          -1461 TRABZON-

Yorum

Haislip, Nicholas,Ermal , Granger ve Cüneyt Erden'le cıksa cok manyak olur :'p Takım savunması yok , takım hucumu var

“Ben basit bir '
            Eduardo Galeano

Yorum

Haislip, Nicholas,Ermal , Granger ve Cüneyt Erden'le cıksa cok manyak olur :'p Takım savunması yok , takım hucumu var
              Güzel kadro böyle çıkarsa çok iyi olur
              -1461 TRABZON-

Yorum

Haislip , Nicholas , Granger ve Cüneyt Erden'i bilirsin dış atışlarda çok iyiler Çok üçlük atarlar , rahat kazanır Efes

“Ben basit bir '
                Eduardo Galeano

Yorum

rasic hayırlı olsun takıma

Yorum

Efes farklı kazandı!

Beko Basketbol Ligi'nde şampiyonluğun güçlü adaylarından Efes Pilsen, Pınar Karşıyaka'yı 92-67 yendi. Lacivert beyazlılarda 5 oyuncu çift haneli sayılara ualaşırken, Nicholas maçın en skorer ismi oldu.

-EFES PİLSEN: 92 - PINAR KARŞIYAKA: 67

Salon: Abdi İpekçi

Hakemler: Serkan Emlek xxx, Tunçtan Durmuşcan xxx, Mustafa Akıllıoğlu xxx

Efes Pilsen: Nicholas xx 20, Can xx 11, Granger xx 14, Haislip xx 14, Ermal xx 4, Mustafa xx 2, Cenk xx 5, Barış xx 3, Prkacin xx 6, Kerem xx 11, Emre x, Bora x 2

Pınar Karşıyaka: Berkay xx, İnanç xx 10, Snow xx 19, Nedim xx 16, Umut xx 9, Gökper xx 2, Griffith xx 4, Serhat xx 3, Erhan xx 4, Volkan x
                    1. Periyot: 21-17
                    Devre: 43-32 (Efes Pilsen lehine)
                    3. Periyot: 72-53

Karşılaşmaya hızlı başlayan Efes Pilsen, Pınar Karşıyaka'ya ilk 3 dakikada sayı fırsatı tanımayarak 7-0 öne geçti. Konuk ekip, Nedim ve Umut ile etkili olup, 5. dakikada farkı 2 sayıya indirmeyi başardı: 11-9
                    İki takım da kötü hücum edip sayı bulmakta zorlanırken, 8. dakikada Pınar Karşıya, Snow'un 3 sayılık basketiyle ilk kez öne geçti: 13-14 Ancak, kısa sürede toparlanan Efes Pilsen, Haislip ve Granger ile sayılar bularak 1. periyodu 21-17 önde tamamladı.

İkinci periyoda değişik bir kadro ile başlayan ev sahibi ekip, üst üste basketler bularak farkı 12. dakikada 10 sayıya çıkardı: 27-17 Oyunun kontrolünü eline alan Efes Pilsen, Kerem ve Haislip'in basketleriyle farkı koruyarak devreyi 43-32 üstün kapattı.

Karşılıklı basketlerle başlayan ikinci yarıda Efes Pilsen, etkili oyununu sürdürdü. Nedim, Snow ve İnanç ile rakibine direnmeye çalışan Pınar Karşıyaka, ev sahibinin 25. dakikayı 56-43 önde geçmesine engel olamadı. Efes Pilsen, 27. dakikada ise farkı 20 sayıya (67-47) çıkarıp, 3. periyodu 72-53 önde tamamladı.

Son periyotta da oldukça rahat bir oyun sergileyen Efes Pilsen, 35. dakikayı 81-60 önde geçtikten sonra, karşılaşmayı da 92-67 kazandı.

-CENK AKYOL'UN DÖNÜŞÜ-
                    Ligde oynanan Fenerbahçe Ülker maçı öncesi, daha sonra gönderilen ABD'li oyuncu Horace Jenkins ile birlikte kadro dışı bırakılan Cenk, Pınar Karşıyaka maçıyla birlikte takıma döndü.

Efes Pilsen'in yeni transferi Aleksandar Rasic ise Pınar Karşıyaka maçında forma giymedi.

Ajansspor
                    -1461 TRABZON-

Yorum

Granger , Nicholas , Haislip A.Ş

“Ben basit bir '
                      Eduardo Galeano

Yorum

Efes, G.Saray'a fark yaptı!

Beko Basketbol Ligi'nde liderlik mücadelesi veren takımlardan Efes Pilsen, ilk 4 sırada yer almaya çalışan Galatasaray Cafe Crown'u 75-57 yendi.

-EFES PİLSEN: 75 - GALATASARAY CAFE CROWN: 57

Salon: Abdi İpekçi

Hakemler: Engin Kennerman xxx, Serdar Ünal xxx, Kaan Büyükçil xxx

Efes Pilsen: Cüneyt xx 7, Nicholas xxx 11, Granger xxx 11, Ermal xx 8, Haislip xxx 12, Barış xx, Prkacin xx 9, Kerem xxx 9, Can xx 5, Cenk xx 3, Bora x

Galatasaray Cafe Crown: Mitchell x 4, Tolga xx 8, Tufan x 4, Cemal x 4, Graves xx 7, Fatih xx 7, Mithat x, Burak xx 7, Murat xxx 16
                        1. Periyot: 23-17
                        Devre: 39-27 (Efes Pilsen lehine)
                        3. Periyot: 59-44
                        Beş Faul Alan: Graves 36.10 (Galatasaray Cafe Crown)

Galatasaray Cafe Crown'ın hücumda hızlı başladığı maçın 5. dakikası, 12-6 sarı-kırmızılı ekibin üstünlüğüyle geçildi. İyi savunmayla rakibini durduran Efes Pilsen, Granger ve Nicholas ile 3 sayılık basketler üreterek üstünlüğü eline geçirdi. Son 5 dakikalık bölümde 17-2'lik seri yakalayan Efes Pilsen, Tolga'nın son saniyedeki 3 sayılık basketine karşın ilk periyotu 23-17 önde geçti.

2. periyotun başlarında Fatih'in bloklarıyla rakibine sayı şansı vermeyen Galatasaray Cafe Crown, Burak'ın 3 sayılık basketiyle 12. dakikada 24-23'lük skorla yeniden öne geçti. Maçın 15. dakikası 27-27 beraberlikle geçilirken, bu dakikadan sonra Efes Pilsen adeta potasını rakibe kapattı. Alan savunmasıyla rakibinin hücumlarını kıran lacivert-beyazlılar, 12-0'lık seri yakalarken, Can'ın 3 sayılık basketi sonrası ilk yarıyı 39-27 önde kapadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına pota altında Haislip'in skorer oyunuyla başlayan Efes Pilsen, 23. dakikada farkı 20 sayıya (47-27) çıkardı. Ancak lacivert-beyazlılar üstüste hücumlardan boş dönerken, Murat'ın basketlerine engel olamayınca, Galatasaray Cafe Crown, 27. dakika içinde farkı 7 sayıya (46-39) indirdi. Granger ile oyunun kontrolünü eline alan evsahibi takım, bu oyuncuyla 3 sayılık basketler üreterek farkı yeniden açıp 3. periyotu 59-44 önde geçti.

Son periyotta da kontrolü elinde bulunduran Efes Pilsen, rakibini 18 sayı farkla 75-57 yendi.

Ajansspor
                        -1461 TRABZON-

Yorum

Haislip , Nicholas , Granger A.Ş diye söylemiyoruz boşuna

Yine 10sayıyı geçmişler

“Ben basit bir '
                          Eduardo Galeano

Yorum

Banvit 32 Efes Pilsen 32 İlk yarı sonucu
                            -1461 TRABZON-

Yorum

Banvit Granger ı durdurmakta zorluk çekiyor.20 sayısı var şuan.Nicholasta iyi oynuyor
                              -1461 TRABZON-

Yorum

Efes Pilsen Banvit i 71 64 yendi.Özellikle Granger çok etkiliydi.Prkacin çok kötüydü seneye gidecek gibi.
                                -1461 TRABZON-

Yorum

Çalışıyor...
                                X