Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bakalım taşıma suyla değirmen ne kadar döner.

wolfsburg futbol takimindada normal uygulama
    vw fabrikada prim olarak mac biletleri dagitiyor
    10 kisiden 1i takili kalsa onun getirdigi diger kisilerlen ilerki zamanda kendini bu uygulama amorti edebiliyor

aynisi red bull takimlari icinde gecerli
    ayrica red bull stadlarinda alabilecegin en iyi hifi sistemleri ve laser sov aletleri oluyor
    adamlar her türlü eglenceyi sunuyorlar macdan önce, sonra ve yarida

3-4 bin satilan biletlen basladiklari salzburgda artik 15 bin kombine atiyor adamlar
    %80 doluluklan oynaniyor maclar
    uzun soluklu projeler her zaman kazandirir
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Efes'in en büyük hatası 90'lı yıllarda yakaladığı ivmede kendi salonunu yapsaydı ve o salonun yapıldığı semtle özdeşleşebilseydi, bugün her maçını en az 3-4 bin seyirciye oynayan bir takım olabilirdi. Euroleague'de bu sayı 10 binlere yaklaşabilirdi.
      Bazı fikirlerde semt yerine şehir diyorlar ama bu olabilir miydi bilmiyorum. Eğer böyle bir yatırım yapılacak olsaydı sanırım en uygun şehir Antalya olurdu.

Darüşaffaka'yı konuşurken Doğuş üzerinden değil Darüşşafaka üzerinden konuşmak lazım. Eğer okul geçmişi olanları salona çekmeyi başarabilirlerse, Doğuş bunun üzerine eklenen renk olur.
      Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
      You'll Never Walk Alone...
      https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Royal Halı ve Türk Telekom Eurochallenge'a katılacak, böylece ligedeki 16 takımdan 10'u Avrupa kupalarında mücadele etmiş olacak. Takımlar arasında anlaşmazlıklar ve fikstürde sıkıntılar olabilir.

Yorum

Royal Halı ve Türk Telekom Eurochallenge'a katılacak, böylece ligedeki 16 takımdan 10'u Avrupa kupalarında mücadele etmiş olacak. Takımlar arasında anlaşmazlıklar ve fikstürde sıkıntılar olabilir.
          Gaziantep'in rakipleri: Siauliai - S. Wroclaw - Inter Bratislava

T. Telekom'un rakipleri: KTP - Rosa Radom - Kumanovo

FIBA cografyayi genisletmis.
          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 13.08.2015, 18:56.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gaziantep'in rakipleri: Siauliai - S. Wroclaw - Inter Bratislava

T. Telekom'un rakipleri: KTP - Rosa Radom - Kumanovo

FIBA cografyayi genisletmis.

Kupanın da adı Fiba Europe League olmuş bu arada.

Yorum

• Tunus maçını izliyorum baya garip bir takım olmuşlar Sadece 3. çeyrek oynanıyor iki oyuncudan 28 sayı buldular toplam attıkları sayı ise 30.

Michael Roll Tunus takımında oynuyor bunu bilmiyordum.
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Royal Halı ve Türk Telekom Eurochallenge'a katılacak, böylece ligedeki 16 takımdan 10'u Avrupa kupalarında mücadele etmiş olacak. Takımlar arasında anlaşmazlıklar ve fikstürde sıkıntılar olabilir.
                Bu da en fazla takımla Avrupa Kupalarına katıldığımız olarak tarihe not düşülecek anlaşılan.
                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Lig bugün başlıyor.

14:00 Daçka-Gaziantep maçı Ntv Spor'da.

Yorum

• lig tv3'ü nasıl izleriz önerisi olan?

Yorum

• Fortson'u sadece istatistiklerden horumlayip Banvit icin harika transfer diyenlerin cogu erken pes etmis. Bugun bir yere gordum, cocuga "Haftanin Patates"i demisler.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Fortson'un cok savruk oldugunu, yaptigi top kayiplariyla takimin ritmini bozdugunu adi her gectiginde sıkca dile getirmistim. Hala da dusuncelerimin arkasindayim ancak bizim macta cok iyi oynadi bunu da kabul ediyorum. Bunu da ara sira yapiyor iste.
                        Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fortson'u sadece istatistiklerden horumlayip Banvit icin harika transfer diyenlerin cogu erken pes etmis. Bugun bir yere gordum, cocuga "Haftanin Patates"i demisler.
                          Unics maçını izledim, o maçta çok savruk oynadı. Yalnız bizim maçta fena değildi.

Yorum

Unics maçını izledim, o maçta çok savruk oynadı. Yalnız bizim maçta fena değildi.
                            Haklisin Murat ama ucuncu ceyrekteki baskida da hemen dagildi. Iyi oyuncu kesinlikle, ona lafim yok. Fakat bazi sitelerde yilin transfer demislerdi, simdilik haftanin patatesi olmus.

Yorum

• Fortson tarzı oyuncular çok riskli olabiliyor, kötü günlerinde ya da iyi savunulduklarında takımı rezil ediyorlar, benim avtador dan istediğim Fesenko öyle miydi ama?? Koy 15 dk oynasın yine yapar görevini Ama o artık bir EL oyuncusu.

Bu arada 4 top kaybı yapmış hayvan
                              Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• NBA takimlarindan kesilmeler basladi. 7. yabanci icin arastirmaliyiz bu marketi.
                                Bizim ihtiyacimiz 1-2 de oynayabilecek savunma ozellikli bir oyuncu ya da 4-5 oynayabilecek atletik bir oyuncu.
                                Jorge Gutierrez var Meksikali. Ucluk yuzdesi pek iyi degil ama savunmasi iyi bir oyuncu. 1-2 numarali pozisyonlarda.
                                Jordan Crawford var yine 1-2 oynayabilen.
                                Bu pazari takip etmek lazim...
                                Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                                You'll Never Walk Alone...
                                https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

Yükleniyor...
                                X