Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bilmiyorum abi, belki milli takımda oynama hissini yaşamak istemiştir, hiçbir fikrim yok.
    Murat yapma Amerikalı'lardan bahsediyoruz.

Bayraklarını boxer'lere koyuyorlar ne milli takım hissi.
    ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Murat yapma Amerikalı'lardan bahsediyoruz.

Bayraklarını boxer'lere koyuyorlar ne milli takım hissi.

Abi sen de haklısın ne diyeyim, hayırlısıyla bitsin bakalım şu seri.

4. maç çok kritik.

Yorum

Abi 200-300 bin dolar için mi Karşıyaka'yı şampiyon yapacaklar, aklıma yatmıyor bu.

Maçların hepsini izleyemediğim için de hakem hakkında falan yorum yapmak istemiyorum.
        Ergin Ataman'ın çok istediği Goudelock'a verseydiler o zaman.

Sen "bu yaz evleneceğim,onun için oynayamam" masalına inandın mı.Para istedi diye o iş olmadı.
        En son winner tarafından düzenlendi; 16.06.2015, 16:01.

Yorum

Abi sen de haklısın ne diyeyim, hayırlısıyla bitsin bakalım şu seri.

4. maç çok kritik.
          Hayır o değil de Karşıyaka her yönden hem sevdiğim bir takım hem de sevdiğim bir semt.

Ama bu tip işler Türk sporunda hiç yaşanmadı gibi davranmayalım.Bu iş bir hakem raporuna bakıyor,sahada olan biten de çok önemli değil.

Mesela Dixon için hakem bana küfür etti dese 2 maç ceza alsa Karşıyaka camiası çok olgun karşılayacak gibi bir hava yaratılmasın.Biz birbirimizi biliriz.
          En son winner tarafından düzenlendi; 16.06.2015, 16:02.

Yorum

• İlk olarak Since1912KsK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            merdiven boşluklarını bilerek doldurduk rakip psikolojik olarak dağılsında basket oynayamasın, krstic in sakatlandığı pozisyonu dikkatle izle orada öyle bir hareket yapacağını uzun çalışmalar sonucu tespit etmiştik ve ayağının kayması için gerekli maddeler parkeye sürüldü, çemberlerle her zaman oynuyoruz yeni bir olay değil. dixon konusunda milli takımla uzun görüşmeler sonucu anlaşmaya vardık bu çok gizli bir anlaşmaydı lakin seni hesaba katmamışız. burda yazan trabzonlu arkadaşlara ciddi ciddi soruyorum karşıyakanın hakemler ve federasyon tarafından şampiyon yapılmak istendiğini düşünüyormusunuz? ben bu lafları duyduğuma inanamıyorumda.

@selcuk

bir daha yazmam olur biter haklısın, kolay gelsin
            bu yazının tercümesi nedir ?onu anlamadım karşıyaka şampiyon olsun isterim ama bana adil bir yönetim yok gibi geliyor
            "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
            Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu yazının tercümesi nedir ?onu anlamadım
              Misafir olarak bulunduğu yerde kullandığı üslupla hoş görümüzü zorlamak.

Kendince alay ediyor.
              En son winner tarafından düzenlendi; 16.06.2015, 16:22.

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu yazının tercümesi nedir ?onu anlamadım karşıyaka şampiyon olsun isterim ama bana adil bir yönetim yok gibi geliyor
                son maçta efesin yaptığı rezil itirazdan haberin yok sanırım olsaydı anlardın mesajımı. biri gelip 2010-2011 sezonu hakkında yorumda bulunsa fenerbahçenin hakkı felan dese çıldırırsınız bende o durumdayım. eze eze şampiyonuz winner iyi seyirler.

Yorum

• İlk olarak Since1912KsK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  son maçta efesin yaptığı rezil itirazdan haberin yok sanırım olsaydı anlardın mesajımı. biri gelip 2010-2011 sezonu hakkında yorumda bulunsa fenerbahçenin hakkı felan dese çıldırırsınız bende o durumdayım. eze eze şampiyonuz winner iyi seyirler.
                  Kimse Ksk oynamadan şampiyon oluyor demedi ki gerçekten oynuyor hakkıdır kupayı kaldırmak ama taraftarın sakatlanan oyuncuya karşı davranışı, Krstiç'in hareketi de hoş değil.Eurolig arifesinde böyle işler göze batarki zaten bunları incelemişlerdir.Ksk sevilen bir takım olmalı, gıcık olunan değil.

Yorum

• Efes bir şekilde bugünki maçı alırsa şampiyon olur, kaybederse Karşıyaka şampiyo...

Yorum

• Saric yıldızlaşacak ve kazanacağız inşallah

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Saric yıldızlaşacak ve kazanacağız inşallah
                        Saric'in lüzumsuz hareketi tam dört sayıya mâl oldu. Ivkovic dövse yeridir.

Yorum

• 6-0'la başladı Efes, farkı 8 sayıya çıkardı.

Yorum

• Çılgın üçlük atıyor Efes ikinci devrede, farkı 12 sayıya kadar çıkardı.

Yorum

• Fark 15

Yorum

• 4 dakikada 19 sayı attı Efes.

Bu arada Digiturk Play'den izlediğim için bir dakika geriden geliyorum.

Birkan yanıyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X