Yalnız maçı Perperoglou'nun saçma sapan tercihi verdi, bekle yapsınlar faulü işte neden potaya gidiyorsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Basketbol Ligleri
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Karşıyaka'nın savunma sertliğine sürekli olarak müsamaha gösteriliyor.
Birkan'ın topuğu havada gözüktü bana son pozisyonda
Bu şekilde olunca 16 değil 20 sayıdan da geri dönebilirler.
Normal şartlarda şampiyon olmalarını isterdim ancak Ufuk Sarıca'nın, oyuncularının ve şimdi üstüne taraftarlarının tavırları çok itici gelmeye başladı. İlginç olan Ufuk Sarıca'nın kendisini vareden Efes kültüründen zerre nasiplenmemiş olması ya da bilmediğim başka bir yarası var.
Bu ligde herhangi bir takım Karşıyaka gibi savunma yapamaz. Çok kaliteli savunma yaptıklarından değil böylesi sertliğe sadece onlar için müsade edildiğinden.
Yine de tebrikler, artık şampiyon oldular diyebiliriz.
Yorum
-
Maçın en güzel hatta serinin en güzel anı Anadolu Efes doktoru Erşan Ateş'in rahatsızlanan Karşıyaka taraftarına müdahale etmek için tribüne koşmasıydı. Karşıyaka taraftarının bir önceki maçta çok kötü bir sakatlık geçiren Krstic'i yuhaladığını hatırlatmaya gerek yok sanırım.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Karşıyaka'yı tebrik ediyorum. Onlar gibi sevindim.
Hakettiler. Sonuna dek.
Hakem, o bu şu sözlerine hiç ama hiç bakmıyorum bile.
Tüm serileri izledim, izliyorum.
Hatalar var. Ne yapsın Karşıyaka da? Dün uzatmaya gitmeseydi Efes kazansaydı?
3 tane Efesliden çıkan top tekrar Efes hücumu olarak verildi? Net.
Bunları mı konuşalım yani?
Efes kültüründe hakem v.s diye ağlamak da yoktu. Yıllarca Efes'i destekledik.
5 kat bütçeyle hala hakem. Kristic neden yuhalanmış?
Lasme'yi İstanbul'daki bizim taraftar neden yuhaladı? Normal taraftar reaksiyonu bunlar.
Kristic'in İstanbul'daki 2. maç sonlarında ve maç bittikten sonra yaptıkları gayet normaldi yani?
Abartılacak birşey yok. Şuana dek oynanan 4 maçın 4'ü de Karşıyaka'nın hakkıydı.
İlk maçı Efes aldı. Şampiyon Karşıyaka.Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
Uğurtan anlayamadığımı biçimde ön yargılı bakıyorsun hala.
Bütçe falan filan.
4. maçta bütçe mi vardı sahada, Efes'in ölüsü vardı.
Hakem konusuna girmeyeceğim tekrar. Hakemler adil maç yönetiyor diyenlere önümüzdeki sezon Trabzonspor'un maçlarından sonra hakemden yana feveran ederlerse cevap vereceğim.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum