Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Can Akın'ı bize versinler o zaman.Böyle saçmalık mı olur?

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Faydalı olur olmaz (bence olacak) bu adamı izlemek zevkli olacak.
      "... bu adamı izlemek..."

Yok ki böyle bir şey dostum.

Nereden izleyeceksin ayıptır sorması?

NBA TV'yi veya NTV(Spor)'u takip etmek Spor MAX'i izlemekten daha kolay. Yani o ki bu kadar izlemek istiyordun, keşke lokavt olmasaymış...
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "... bu adamı izlemek..."

Yok ki böyle bir şey dostum.

Nereden izleyeceksin ayıptır sorması?

NBA TV'yi veya NTV(Spor)'u takip etmek Spor MAX'i izlemekten daha kolay. Yani o ki bu kadar izlemek istiyordun, keşke lokavt olmasaymış...
        Şeyi kastetmiştim. Bizim maçta buraya gelirse. Daha açık yazabilirdim tamam

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Keşke top paylaşımı ile asist sayısı arasında direkt ilişki kurulabilse...

Asist sayısı 10 diyorsunuz, ben de size Billups diyorum. Belki kariyer asist ortalaması 6 bile değil ama takım lideri. Bu tarz faktörler istatistik kağıdında görünmez.

Her neyse, ayrıca "her sansasyonel ismi alkışlamak gerekir" diye bir kural mı var?

Tekrar ediyorum, daha düne kadar Akatlar'da hakkını isteyen oyuncularını günde üç idmana zorlayan bir yönetim "bomba" oyuncu getirdi diye aklanacaksa... Kusura bakmayın, ben yokum.

*

Özel hayatı değil ayrıca eleştirdiğim. Koç Sloan'ı sırtından hançerlemesi NBA tarihindeki yerini aldı. O olaydan sonra gittiği her salonda yuhalanmış bir Deron Williams...

Tencere kapak ilişkisi yani...

(Size iyi seyirler dileyeyim şimdiden.)

Ayrıca, NBA starlarını takip etmek istiyorsanız, saatlerinizi Çin veya Porto Riko'ya göre ayarlayın bu kış. Çünkü asıl yıldızlar oralarda oynayacak...

Öncelikle şunu söylemem gerekir. Basketbol bilginizden hiç şüphem yok ve bu forumda bence otorite diyebileceğim yorumculardansınız.

Ancak sanırım aramızda bir iletişimsizlik var.
          "Her sansasyonel transferi alkışlamamız mı gerekir?" demişsiniz de, ben buna benzer bir iddia yöneltmedim hiç. Sadece bu transferden dolayı ülke basketbolu adına sevincimi dile getirdim.

Koç Sloan'ı sırtından bıçaklama olayı buradaki Selçuk İnan olayına benzer-ki bu da oyuncunun kalitesine gölge düşürmez karakteriyle alakalı bir sorun. Bu durumda da düşünecek olan biz değil Beşiktaş taraftarı ve yönetimidir, beni ilgilendiren salondaki performansıdır.
          Türk oyunculara gelince (yeni transfer olanlar), onlar hala Beşiktaş yönetiminin karakterini anlayamayıp o kulübe imza atıyorlarsa bırakınız cezalarını çeksinler derim. Onların düşünmediği geleceklerini biz neden düşünelim. O kadar süre alabilecekleri takımlar varken neden o takıma gitmişler?

Son olarak, birisi Billups'ı getirsin onları da alkışlayalım. Tabi ki Billups'ın liderliği tartışılmaz ancak o da Iverson gibi yaşı geçmiş bir oyuncu. Şu an için 35 yaşında. Yani bu futbolda HErnan Crespo ile Aguero arasında bir tercih yapmaya benziyor Bence tabiki.

Saygılar.
          Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Öncelikle şunu söylemem gerekir. Basketbol bilginizden hiç şüphem yok ve bu forumda bence otorite diyebileceğim yorumculardansınız.

Ancak sanırım aramızda bir iletişimsizlik var.
            "Her sansasyonel transferi alkışlamamız mı gerekir?" demişsiniz de, ben buna benzer bir iddia yöneltmedim hiç. Sadece bu transferden dolayı ülke basketbolu adına sevincimi dile getirdim.

Koç Sloan'ı sırtından bıçaklama olayı buradaki Selçuk İnan olayına benzer-ki bu da oyuncunun kalitesine gölge düşürmez karakteriyle alakalı bir sorun. Bu durumda da düşünecek olan biz değil Beşiktaş taraftarı ve yönetimidir, beni ilgilendiren salondaki performansıdır.
            Türk oyunculara gelince (yeni transfer olanlar), onlar hala Beşiktaş yönetiminin karakterini anlayamayıp o kulübe imza atıyorlarsa bırakınız cezalarını çeksinler derim. Onların düşünmediği geleceklerini biz neden düşünelim. O kadar süre alabilecekleri takımlar varken neden o takıma gitmişler?

Son olarak, birisi Billups'ı getirsin onları da alkışlayalım. Tabi ki Billups'ın liderliği tartışılmaz ancak o da Iverson gibi yaşı geçmiş bir oyuncu. Şu an için 35 yaşında. Yani bu futbolda HErnan Crespo ile Aguero arasında bir tercih yapmaya benziyor Bence tabiki.

Saygılar.
            Estağfirullah, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Ve varsa da biraz bilgi, o kadar...

Alkış olayı ise tamamen sizden bağımsız; olaylara farklı noktalardan yöneltilen bakış açılarımızın göstergesi. Yoksa iletişimsizlik olduğunu sanmıyorum.

Buraya kadar sorun yok bence.

Şimdi biraz, zenginin malı züğürdün çenesini yorar gibi olacak ama ben konudaki derdimi açıklamak isterim.

Deron olayı ile Selçuk İnan meselesi arasında benzerlik kuramadım. Jazz organizasyonunun onlarca yıl başında kalan hocayı, "star egosu"na kurban ettiler. Ve takip etmişsinizdir, olay haftalarca basketbol medyasında yer aldı. NBA tarihinin en büyük kumpaslarından biri olarak gösterildi.

Karakterini tahlile girişecek değilim. Sadece demek istediğim şu: Böylesine oyuncuları süper ultra über göstermek ve Dünya Şampiyonası İkincisi milli takımımızın kadrolarında yer alıp üç kuruş parası ödenmeyen gençlerin cezaya çarptırılması çelişkisi...

İşte bu sadece Beşiktaş'ın değil, biz gerçek SPORSEVERLERİN derdi olmalı.

Başa döneyim, iletişimsizlik, fikrinizi reddetme... vs. inanın ki yok. Öyle olsa neden bir çaba ile kendimizi açıklamak mecburiyeti hissedelim?

Sadece olayın görünen ve görünmeyen boyutlarına dair kısa çaplı bir fikir alışverişi, üstelik zararsız...

Ben sizi anladım, saygı da duyuyorum. Eğer kaygıma ortak edebilmişsem sizi, ne ala! Aksi de mutsuz etmez beni...

(Saygı benden)

EK: Billups'ın oyun tarzını örnek göstermiştim, "asist istatistiği düşük gibi görünmesine rağmen, topu paylaşan, takıma liderlik eden bir oyuncudur" demek için.
            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 07.07.2011, 13:33.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Üstteki konuda paylaştığımız ortak kaygılar var tabi ki. Ama dediğim gibi oyuncular yıllardır "büyük" kulüplerin bu tarz genç oyunculara karşı tutumlarını mantıklı bir şekilde değerlendirmeden hala o kulüplere transfer olabiliyorlarsa, burada gelecek kaygılarına onlardan daha fazla ilgi göstermemiz ne derece doğru burada hala şüphelerim var.

Aslında tartışılması gereken en önemli kulüp Anadolu Efes.
              Yıllardır Engin Özerhun ile çok çok çok başarısız transfer politikaları sebebiyle Avrupa'da Prokom ile aynı seviyeye gelmiş bir kulüp var.
              Tvlerde izliyorum şimdi, Efes'in transferleri methediliyor ama bana öyle geliyor ki bu sezon da hüsran olacaklar.
              O gruptan çıkmak çok kolay değil. Hele ki şu anki kadro kalitesiyle çok çok zor.
              Efes'in önce iyi bir Menajer ataması gerekiyor takıma.
              Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Bile bile lades diyen oyuncuya ben de kızıyorum. En net örnek: Bu sene Telekom'a sırf daha fazla kazanmak için gidip tek maç oymayan Fatih Solak.

Oyuncu-menajer-koç-kulüp... ne hatası dersek diyelim, fakat sonuçta bir hata var.

Şimdi M. Yağmur. Tak oynamaya başlamışken, Deron gelmeseydi bile Can Akın'dan sorumluluğu ne kadar alabilirdi.

Ve şimdi Can... Geçen senenin en iyi iki-üç yerli oyun kurucusundan biri. Peki ya gelecek sezon için ne düşünüyordur şimdi?

Gs? Kerem'in arkasında oturmaktan kaçtı Ender. Tutku vardı ve şimdi Lakovic geldi. Arkalarında da Melih ve Göksenin var. Evren Büker var...

Offf...

Efes için detaya girmeden kısa bir yorum yapayım: Bu yaz kurulan kadronun başında David Blatt olmalıydı. Yıllar önce Efes Dark'la Sırbistan mağduru olmuştu Blatt. Ve o zamandan beri belini doğrultamadılar. Bu sene ise iyi isimler getirdiler ama Ufuk Sarıca'nın baş antrenörlük performansı belirleyici olacak Efes için.

Yorum

• DW NBA'in en iyi isimlerinden bir ama lokavt kalkınca gidecek.Haliyle bjk ana çekirdeğini kaybetmiş olacak.Çok büyük risk aldılar.Umarım dönmeden birkaç maçını izleme fırsatı bulabilirim.

Yorum

• Hazır kadrolar şişmişken bazı oyunculara talip olunabilir.Galatasaray'da Göksenin, Melih uzun olarak Sertaç FB'den Can Mutaf gibi
                    Efes'tede vardır Dusan gibi bi kaç oyuncu.

Yorum

• Euro lig ve Euro Cupta kuralar çekildi ;

A Grubu Olympiakos (Yunanistan) – Caja Laboral (İspanya) – Fenerbahçe Ülker (Türkiye)– Bizkaia Bilbao Basket (İspanya) – NGC Cantu (İtalya) – Sluc Nancy Basket (Fransa)

C Grubu: Real Madrid (İspanya) – Maccabi Electra Tel Aviv (İsrail) – Partizan Belgrad (Sırbistan) –Anadolu Efes (Türkiye) Emporio Armani (İtalya) – A elemesinden gelecek takım

Galatasaray Cafe Crown, Yunanistan'dan PAOK, Banvit ise Çek Cumhuriyeti'nden Cez Nymburg ile ön eleme maçı oynayacak.

Euro Cupta ise ;

Barcelona'da yapılan kura çekimine göre 2. torbada yer alan Beşiktaş Cola Turka, ön eleme turunda Belçika'nın Dexia Mons Hainaut takımıyla karşı karşıya gelecek.

Aynı torbada bulunan Pınar Karşıyaka ise Fransa'nın Le Mans Sarthe takımıyla mücadele edecek.
                      Efes Fenere göre daha zor grupta Fenerbahçe grubu rahat geçer diyorum Efes Pilsen'de büyük ihtimal geçicektir ama zorlanabilir. Euro Cupta Beşiktaş çok iyi kura çekti Dexia Mons'la geçtiğimiz sezon Karşıyaka olarak Euro Chellenge grubumuzda 2 maç yaptık 2'sinide rahat kazandık Beşiktaş zorlanmaz biz ise Le Mans ile eşleştik işimiz zor ama arenada her türlü kazanıcağımızı düşünüyorum bakalım hayırlısı.

Yorum

• Son paragrafa dikkat edin!

Yorum

• yok daha neler

Yorum

• Kobe, DWill'le birlikte oynamak isterse onu da alabilirlemiş Yok artık ali sami..
                            33# DRAGO GABRIC
                            61# IBRAHIMA YATTARA #11
                            13# Steve Nash
                            10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Telekom, Wright'ın yanına Kambala'yı almış.

Yorum

• Gs, Songaila ile anlaşmış. 1,5 milyon $ vereceklermiş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X