Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Banvit 59

Efes Pilsen 56

Efes'e bir haller oldu.

Besiktas da rahat gecti Antalya'yi.

Yorum

• Fenebahçe Ülker - Erdemir 76-76 biterek uzadı , uzatmalar sonunda fenerbahçe 90-83 yendi.
      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Yahu bu ligdeki en direncsiz takim biziz artik bu cok acik.

Yorum

• Mersin, Tofaş, Oyak kaybetti; iyi oldu açıkçası. Erdemir'in yenilmesineyse üzüldüm. Ellerinden geleni yaptılar. Efes Banvit maçı ise çok ilginçti.

Efes'İn üç oyun kurucusu toplam 1 asist yapabildi.

Efes'i oyunda tutan Rakocevic maç sonunu çaylak gibi oynadı, takımı baltaladı.

Son hücumu Efes doğru oynadı ama şut girmedi.

Efes'in Özerhun döneminde PARALI-ZENGİN-ŞIMARIK takım olma hevesi üç senedir, hatta Blatt zamanından beri ellerinde patlıyor. Banvit ise savunma yapabilen dış oyuncularıyla maçı aldı.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Barış Hersek: 22 sayı - 9 rib - 3 blok - 2 top çalma

Ümit Sonkol: 23 sayı - 8 rib - 2 blok - 2 top çalma

Nedim Yücel: 11 sayı - 15 rib - 5 asist

Çok iyi performanslar... İşin ilginç tarafı üç oyuncu da aynı pozisyonda oynuyor. Devamı gelir inşallah...
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• adamım Barış Hersek inşallah bu sene düşüşe geçen kariyerini tekrar yükselişe geçirecek ve seneye bize gelecek

Yorum

• Karşıyaka'da Furkan'ın ayağı kırıldı
                -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Karşıyaka'da Furkan'ın ayağı kırıldı
                  20 dakika oldu, hala kendime gelemedim. Nasıl bir şanssızlıktır bu! Formunun zirvesindeyken... İnşallah daha iyi şekilde döner. Acil şifalar Furkan...

Yorum

• Bu arada, kırık yokmuş. Yan bağları kopmuş. Bir nebze de olsa daha iyi sanki...

Yorum

• Pozisyonu seyrederken düştüğü an dedim gitti atağı, benimde gözlerim doldu ağlamak üzereydim, Furkan gibi bir yetenek inşaallah en kısa sürede döner,
                      maç harika bir maçtı müthiş bir mücadele oldu iki takımıda kutlamak lazım

Yorum

• Mirsad ile Preldzic'in bile yüzünden okunuyordu o acı Kırık olmaması biraz sevindirdi beni.Tam da her şey yolunda gidiyordu Furkan için.Geçmiş olsun.
                        -1461 TRABZON-

Yorum

• Beko Basketbol Ligi’nde nefesleri kesen Pınar Karşıyaka – Fenerbahçe Ülker maçında herkesin moralini alt üst eden bir sakatlık yaşandı. Pınar Karşıyaka’nın genç yıldızı Furkan Aldemir ayak bileğinden sakatlandı. Emir Preldzic’in topunu bloklayan Furkan, ayağını ters basarak yere yığıldı.
                          Genç oyuncu hemen hastaneye kaldırıldı. İlk kontrollere göre Furkan Aldemir’in ayak bileğinde kırık olmadığı bağlarının yırtıldığı öğrenildi. İki takım oyuncuları da Furkan’ın sakatlığı karşısında büyük bir üzüntü yaşadı. Özellikle Preldzic’in büyük şok yaşadığı görülürken birçok oyuncunun gözyaşlarını tutamadığı gözlendi… Zorlu mücadeleyi 2 uzatma sonunda Pınar Karşıyaka 101-98 kazanmasını bildi…

Yorum

• Furkan basketbolumuz için çok değerli. En kısa sürede atlatır umarım

Yorum

• Geçmiş olsun Furkan'a ve ksk camiasına.

İyi bari kırık yokmuş, güçlü kuvvetli yapısıyla çabucak döner umarım.Saha içindeki tepkilerden ben ayağının kırıldığını sanmıştım iyi ki de değilmiş.

Bu arada iki uzatmalı müthiş bir maç oldu.son dakikalarda hakem düdüklerinin ksk lehine daha çok çalındığını söylemek yanlış olmaz.Özellikle son saniyelerde Holsten'a yapılan blok çok temizdi.Alttan da bir şey yoktu.Maçın kader düdüğü bu oldu zaten.Ama yine de ksk tebriği haketti bu maçta.Koç Hakan Demir'de takımını çok iyi yönetti gereçekten.
                              En son winner tarafından düzenlendi; 19.12.2010, 16:21.
                              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Furkan'ın MR sonucunda kopma ya da yırtık yokmuş.Sevindirici haber.
                                -1461 TRABZON-

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X