Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersin Dağlı'da büyük ihtimalle boşa çıkacak. Bizim için için çok iyi olur.
    33# DRAGO GABRIC
    61# IBRAHIMA YATTARA #11
    13# Steve Nash
    10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Aslında ‘Trabzonspor Basketbol Takımı’ ve ‘Belirsizlik’ kavramlarını yanyana kullanmaya o kadar alıştık ki son dönemde, bu ikiliyi Michael Wright özeline indirmek ne kadar doğru bilemedim. Medical Park’ın sponsorluktan çekilmesinin ardından yeni sezon öncesinde büyük bir boşluğa düşen Trabzonspor, sponsor arayışlarına devam ederken diğer yandan da alacaklıların (oyuncu/menajer/koç) açtığı davalarla, gönderdiği yazılarla uğraşıyor. Tüm bunların dışında bir de takımın temel direği ve Türk statüsünde oynadığından dolayı da aynı zamanda takımın en değerli parçası olan Michael Wright’ı bir sezon daha takımda tutmanın çabaları var bordo-mavili takımda.
      Geçen yıl parasını Saner Ayar ödediği için gün dahi sektirmeden alan Michael Wright’ın küçük bir alacağı var geride kalan bol borçlu sezondan. Seneye de Trabzon’da oynamak istiyor Amerikalı oyuncu ama önce o küçük alacağını ve atacağı yeni imza karşılığında alacağı 200 bin $’lık imza parasını önünde görmek istiyor. Trabzon cephesinde şu an için en zor şeylerden birisi ‘Para bulmak’. Hele ki böylesi eksi bakiye yazılmış bir sezonun ardından. Ama bir yandan da Wright’ı kimseye kaptırmak istemiyorlar.
      Denklem basit, para önüne konduğu anda Wright imzayı çakacak ama Trabzon parayı bulamaz veya bir şekilde masaya koyamazsa işi zorlaşacak. Türk statüsünde olduğundan ötürü diğer takımların da ilgisini çekmesi olası Wright’ın. Ama şayet başka bir Türk kulübüne giderse Trabzon’a ödenmesi gereken ’1 yıllık maaş’ maddesi işi biraz bozuyor. Zira Wright sağlam para kazandı Trabzon’dan. 600-700 bin $ civarı. Kolay kolay kimse yanaşamaz bu parayı bonservis niyetine ödemeye.
      Salsabasket özel haberidir.

Yorum

• Efes Pilsen Savanoviç ile anlaşmış

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Efes Pilsen Savanoviç ile anlaşmış
          Çok iyi transfer

Yorum

• Savanovic'in 1 yıllık daha kontratı vardı Valencia'da ve bırakmamak için direndi. Ama Efes sözleşmesindeki maddeden faydalanarak tam 1,5M dolar verip 3 yıllığına aldı Savanovic'i.. Kesinlikle çok iyi transfer büyük katkısı olacak.

Bu arada 7 Ocaktan itibaren Efes Pilsen'in adı "Anadolu Efes" olarak değişecek.
            33# DRAGO GABRIC
            61# IBRAHIMA YATTARA #11
            13# Steve Nash
            10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Karpars Kambala ve Erwin Dudley Telekom ile anlaşmak üzere.(salsabasket)

Yorum

• Manyak bir macti gercekkten...son saniye'de bi kara u$ak dönerek 2 puanlik ati$ atti fb'lilerin tiplerini görmeniz lagzimdi ...cidden harika mac oldu...bakalim 6. macta ne olacak...
                Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• fb Ülker 71-72 Gscc

fener şampiyonluk için Sinan Erdem'i doldurdu ama kazanamadılar. Bu pislikler kaybedince çok keyifleniyorum. Maçı izlemiyordum şampiyonluk kutlamlarını görmemek için ama bi ara skora baktım fener 60-55 gerideydi. Ondan sonra izledim maçı gerçekten son bölüm çok zevkliydi. Beyinsiz bir spiker, özürlü iki yorumcuya rağmen izledim maçı iyki de izlemişim. fener büyük ihtimalle yine şampiyon olacak ama 20 bin kişinin g.t olarak evine gidecek olması yeter bana..

Oktay Mahmuti'yi severim, gscc'de de sevdiğim oyuncular var. fenerde ise 1 tane sempati duyduğum oyuncu bile yok. Hepsi terbiyesiz oyuncular. O yüzden gscc'nin şampiyon olması istiyorum. Çok zor biliyorum ama 2 sene önce Efes'in yaptığını onlar da yapar umarım..
                  33# DRAGO GABRIC
                  61# IBRAHIMA YATTARA #11
                  13# Steve Nash
                  10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Josh Shipppppppppp

Yorum

• Ümit Sonkol-Aliağa Petkim,
                      Bora Hun Paçun-Antalya Bşb.
                      Oyuncu kalmadı piyasada.

Yorum

• fb Ülker şampiyon oldu.
                        Müthiş bir finaldi. Biraz abartırsam Dallas-Miami serisi kadar zevk aldım diyebilirim.

Yorum

• Final Serisi gayet güzeldi.
                          Umarım bir gün bizde oynarız.
                          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Cok zevk aldim harika mucadeleci bir mac oldu tebrikler sampiyona ve tebrikler bu mucadeleyi veren gs takimina
                            Fenerbahce gibi bu ligin cok ustunde euroleage kadrosu bulunan takima zor anlar yasattilar ovguyu hakediyorlar.
                            Insallah bir gun gizde buralari gorururuz ...

Yorum

• Fenerbahçeye ve Galatasarayara bize böyle güzel maçlar izlettirdikleri için teşekkürler.Bana göre serinin en güzel maçı galatasarayın son saniyede kazandığı 5. maçtı.

Yorum

• 2 sene önceki FB-Efes Pilsen final serisini unutmayalım. son 2 dk da Efes pilsen'in 12 sayıdan geri dönüşü kavgalar, herşey vardı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X