Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allen Iverson iki sayiyla basladi TBL kariyerine.

Yorum

• Iverson'lı BJK, FB'ye yenildi...
      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
      Malik bin Dinar

Yorum

• Bjk Ct'nın Eurocup'taki olaylı Gottingen maçında sahada birisi vardı. Iverson'dan bahsetmiyorum.

Mike Scott!

Evet, Trabzonspor'un profesyonel liglerdeki ilk yabancısı...

Geçen seneyi Macaristan'da geçirip bu yıl Almanya temsilcisine geçmiş.

Görünce şaşırmadım desem yalan olur.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Olin Edirne'yi merak edenler... Fb Ülker karşısında ilk 2 dakikadaki görüntüsü hiç de yazılıp çizildiği gibi değil.

(Spor Max'den takip edebilirsiniz)
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bjk Ct'nın Eurocup'taki olaylı Gottingen maçında sahada birisi vardı. Iverson'dan bahsetmiyorum.

Mike Scott!

Evet, Trabzonspor'un profesyonel liglerdeki ilk yabancısı...

Geçen seneyi Macaristan'da geçirip bu yıl Almanya temsilcisine geçmiş.

Görünce şaşırmadım desem yalan olur.
            Vay be bizim Scott oraya gitmis demek ki.

Onun da sanssizliklar yakasini birakmamisti hic.

Sezonun cogunda sakatti en buyuk handikapi da kadromuzda iki yabanci oyuncu bulunmasiydi.

Belki bir gun Turkiye'ye tekrar doner.

Yorum

• Erdemirspor Oyak'a kendi sahasinda 78-80, Aliaga Petkim de deplasmanda Tofas'a 99-85 yenildi.Boylece ligde tek galibiyeti bulunan tek takim Mersin oldu.

Pinar Karsiyaka da Bornova'yi 116-95 maglup etti.Beko basketbol liginde alisik oldugumuz bir skor degil acikcasi.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Vay be bizim Scott oraya gitmis demek ki.

Onun da sanssizliklar yakasini birakmamisti hic.

Sezonun cogunda sakatti en buyuk handikapi da kadromuzda iki yabanci oyuncu bulunmasiydi.

Belki bir gun Turkiye'ye tekrar doner.
                Scott Jaimson'dan bile daha yeteneksiz bir yabancıydı.
                Gottingen için doğru bir tercih olduğuna inanmıyorum açıkcası.
                Hoş, Snow ve jamison'un da doğru tercihler olduğuna inanmıyorum ya.
                Görünen o ki, ligi Fb Ülker sürklase edecek.
                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak kemalist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Scott Jaimson'dan bile daha yeteneksiz bir yabancıydı.
                  Gottingen için doğru bir tercih olduğuna inanmıyorum açıkcası.
                  Hoş, Snow ve jamison'un da doğru tercihler olduğuna inanmıyorum ya.
                  Görünen o ki, ligi Fb Ülker sürklase edecek.
                  Valla Jamison'a yeteneksiz demekle biraz fazlaya kacmissin bence.Yeteneksiz degil de yetersiz diyelim biz ona.

Scott'a donecek olursak adamin oynadigi toplam mac sayisi 10 falandi, ben sadece bir kere izleme firsati bulmustum.Siz herhalde tum maclarini izleme imkanini yakalamissiniz ki boyle bir kaniya vardiniz.

Yorum

• Scott ince uzun tipik bir 4 numaraydı, iyi rebound alır her amerikalı gibi çok iyi sıçrardı... jamison ise 5 numara..yani elma ve armut olayı

Yorum

• Salon: Sinan Erdem
                      Hakemler: Fatih Söylemezoğlu xx, Mehmet Serdar Ünal xx, Can Atsüren xx

Efes Pilsen: Wisniewski x 7, Sinan xx 11, Thornton x 7, Kerem Gönlüm xx 6, Vujcic x 7, Kerem Tunçeri xxx 19, Roberts xx 9, Ender xx 11, Nachbar xx 11,Cenk x 5, Dudley x

Türk Telekom: Mehmet Yağmur xx 8, Yunus xxx 12, Rasim xx 8, Wesson xxxx 28, Stiemsma x 2, Ceyhun xxx 12, Schaffartzik xxx 12, Ümit x 4, Gaffney xx 7,Adem x 2

1. Periyot: 20-19

Devre: 44-41 (Efes Pilsen lehine)

3. Periyot: 66-67
                      Telekom buyuk surprize imza atmis.

Umarim biz de ligin ikinci yarisinda boyle surprizler yapariz.

Yorum

• yeni koça güzel bir hediye vermiş telekom , birde hacıyeva ya ne oldu oynamıyor

Yorum

• Telekom Becirovic'sizken efese 95 sayı attı , Efeste de son idmanda sakatlanan Rakocevic oynamadı onlar da 93 sayı attı. 2 takımın en skorer isimleri yok fakat ortada 188 sayı var .

Ender Arslan da 21 dakikada 11 sayı-1 asist ile tamamladı maçı
                          En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 05.12.2010, 21:19.
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Tebrik etmek gerek Telekom'u. Ve yeni koçları Timuçin Meriç'i.

Enteresan işler oluyor Beko Basketbol Lig'inde.

Antalya Bşb ve Telekom Efes gibi bir takımı kendi evinde yenebilirken, aynı Efes gelip bizimle dalga geçer gibi Trabzon'da antrenman maçı yapabiliyor.

Bu işte bir gariplik var !

Bu işin kalite farkı tabii ki var, kabul ediyoruz. Ama asıl sorun kalite değil, mücadele ve azim sorunu sanırım.
                            Son ağaç kesildiğinde,
                            Son nehir kirlendiğinde,
                            Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Her ne kadar hoca değişikliği önemli bir etken olsa da Becirovic'siz oynayarak Efes'e 95 sayı atmak büyük iştir .Mücadele konusunda aynı fikirdeyim İsmail abi ile şimdi Efes maçındaki istatistiklerimize bi göz attım da hücumda 5 savunmada savunmada 13 ribaund'la oynarken toplamda 18 eder , 17 faul . Telekom'un Efes karşısındaki performansı hücumda 13 savunmada 24 toplamda eder 37 ribaund yani 2 katımız ribaund almışlar ve 22 faul ile de maçı bitirmişler özellikle ribaund sayılarına baktığımızda hırs , mücadeleni ne getirip ne götürdüğünü açıkça görebiliriz .

Umarım ''iyi oynayarak'' kazanmaya başlarız
                              En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 05.12.2010, 22:41.
                              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Preston Shumpert artık Mert Shumpert oldu Önümüzdeki sezondan itibaren, yerli statüsünde oynayacak.

Bu arada yarın ki Banvit - Efes Pilsen maçını merakla bekliyorum. Bakalım Rakocevic bu kez süre alacak mı? Daha da önemlisi Wisniewski süre alacak mı ya da ne kadar süre alacak? Gölge savunması ve silik hücum performansından sonra koç ona güvenmeye devam edecek mi? En azından -geç de olsa- Ender'e yaptığı haksızlığın farkına varmış gibi gözüküyor. Sinan'dan sonra o da yavaş yavaş kendisini "zorla" kabul ettirmeye başladı.

Herşey bir yana çok zevkli bir maç geçmesini bekliyorum(umuyorum). Çok kritik Panathinaikos maçı öncesi Bandırma'dan galibiyet çıkarabilecek mi bakalım Efes? Gerçi yenilgi sonrası bahane hazır; "Bizim için telafisi olmayan Panathinaikos maçı aklımızdaydı.Bu maçın telafisi var.Oyuncuların aklı çarşamba günüdeydi"
                                33# DRAGO GABRIC
                                61# IBRAHIMA YATTARA #11
                                13# Steve Nash
                                10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X