Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Diana'da bayan basketi için İverson'dan farklı bir olay değildir bence hatta daha güzel bir transferdir ona bir şey dediğim yok .

Iverson transferinden biraz farklı olsa da, Diana için helal olsun diyeceğim takım Spartak Moskova'dır .

Onu Avrupa'ya getirip 3 sene şampiyon olabilmektir başarı .

Avrupa'dan bir oyuncuyu transfer etmek , hiç Avrupa'da oynamamış oynamayı transfer etmekten kolaydır bence .

Şu İverson transferi futbolda olsa mesela yer yerinden oynardı .

Diana transferi de bayan basketinde olduğu için ,çok dikkat çekmemiştir .

Diğer verdiğin örneklerin bir kaçını biliyorum malesef ama dediğim gibi ben kendi açımdan I3 le kimseyi karşılaştırmam .

Kobe'de dahil

Anlarsın ki I3 çok farklı bir star tarzıyla , basketbola başlamasıyla , Larry Bird hayranlığıyla çok farklı işte anlatamıyorum

Ahmet, anlıyorum seni. BigBen Wallace, Trabzonspor'a gelse, senin kadar sevinemezdim galiba

Tamam, iyi transfer

Hadi itiraf ediyorum: Süper yıldız!

Başucundaki postere benden selamlar

NOT:

Yukarıdaki örneklerden MArko Milic'i araştırmanı tavsiye ederim. 18 yaşındayken iki Skoda'yı yanyana koyup üzerlerinden smaç vurmuşluğu var. Çılgın adamdı.

Larry Richard da Efes'in Kinder maçında rakipten daha fazla ribaundu tek başına almıştı.

[İnan bu efsaneler Iverson'dan daha çekici (benim için).]
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Ben kendi adıma armasız çoğu ürünün alırım .

Dediğin gibi sokakta bile basket oynayan çoğu kişide vardır İverson forması

Benim baskete ilgi duymamın sebebidir kendisi .

İlk formam'da son formam da ona ait mesela .

O meşhur 3 numaralı Sixers forması

Gerçi Denver forması giyen bile çok gördüm
      Dallas Mavericks
      .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ahmet, anlıyorum seni. BigBen Wallace, Trabzonspor'a gelse, senin kadar sevinemezdim galiba

Tamam, iyi transfer

Hadi itiraf ediyorum: Süper yıldız!

Başucundaki postere benden selamlar

NOT:

Yukarıdaki örneklerden MArko Milic'i araştırmanı tavsiye ederim. 18 yaşındayken iki Skoda'yı yanyana koyup üzerlerinden smaç vurmuşluğu var. Çılgın adamdı.

Larry Richard da Efes'in Kinder maçında rakipten daha fazla ribaundu tek başına almıştı.

[İnan bu efsaneler Iverson'dan daha çekici (benim için).]
        A.s abicim

Marko Milic'i bildiklerimden biriydi ama açıkçası Fener'e geldiğini bilmiyordum .

Larry Richard hakkında bilgim yok(ama çok uçuk bir istatistiği varmış) bir bakayım .

Cevapların için teşekkürler
        Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O meşhur 3 numaralı Sixers forması

Gerçi Denver forması giyen bile çok gördüm
          Siyah.

Denver forması daha tatlı gelmişti bana , ondan beklemeden almıştım

Iverson hayranlığından biz final serisi seyredemedik
          Twitter Adresim

Yorum

A.s abicim

Marko Milic'i bildiklerimden biriydi ama açıkçası Fener'e geldiğini bilmiyordum .

Larry Richard hakkında bilgim yok(ama çok uçuk bir istatistiği varmış) bir bakayım .

Cevapların için teşekkürler
            Estağfiullah, ben size teşekkür ederim.

Şimdi oturup WinQSB çalışırken arada Iverson muhabbeti yapmak iyi geldi. Ben biraz daha ders çalışayım, size iyi muhabbetler...
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Iverson ürünlerini almak bi yana, bu sene gidebildiğim kadar Bjk CT maçına gidicem.Iverson'ı izleyebildiğim kadar canlı izlemek istiyorum.Ayrıca ben Iverson'ın oyunda olduğu sürece takıma verebildiği tüm katkıyı vereceğini düşünüyorum.İnşallah son anda bi aksilik çıkmaz, sonuçta Iverson yani bu
              33# DRAGO GABRIC
              61# IBRAHIMA YATTARA #11
              13# Steve Nash
              10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Ben şahsen Iverson gibi bir ismi ligimizde görmekten mutluluk duyarım. Üzerindeki forma umurumda değildir. Kendisini çok mu severim? Bir Shaq, bir Wade kadar değil. Ama böylesi önemli bir ismin ligde olması sevindirici. Takıma katkısı, sattığı forma vs. pek önemli değil benim için. Bunu kulübü düşünsün.

Oğuz'a hak verdiğim nokta takıma olumlu etkisinden çok olumsuz etkisi de olabilir. Mesela maç seçer, oynamak istemez.
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben şahsen Iverson gibi bir ismi ligimizde görmekten mutluluk duyarım. Üzerindeki forma umurumda değildir. Kendisini çok mu severim? Bir Shaq, bir Wade kadar değil. Ama böylesi önemli bir ismin ligde olması sevindirici. Takıma katkısı, sattığı forma vs. pek önemli değil benim için. Bunu kulübü düşünsün.

Oğuz'a hak verdiğim nokta takıma olumlu etkisinden çok olumsuz etkisi de olabilir. Mesela maç seçer, oynamak istemez.
                  İverson oynamadığı maçta bile oynayacaklardan kat ve kat üstündür

Twitter Adresim

Yorum

• Ligin 2. yarısında yeni salonumuzda AI'yı seyretmekten keyif alıcam bir efsane Trabzon'da olacak.
                    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Ne yaşı nede şuanki formu benim için önemli değil.

Yıllar geçince Türkiyeden bir Allen Iverson geçti diyeceğiz.
                      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                      Real Madrid
                      Manchester United
                      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Ne olursa olsun ismi yeter bence.Basketbol denilince akla gelen ilk isimlerden biri.Efsanedir benim gözümde.Bjk büyük iş yaptı.
                        -1461 TRABZON-

Yorum

• Pınar KŞK 77 - 66 Gs CC

Bu sene lig süper başladı.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Pınar KŞK 77 - 66 Gs CC

Bu sene lig süper başladı.
                            maç sonu bir masum mor menekşe çaldı cimbomluları görmeniz lazımdı cimbomu sahamızda her maç yeniyıoruz geçen sezon yenildik bi o kadar

Yorum

• Tebrikler kaf kaf .
                              Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Since1912KsK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                maç sonu bir masum mor menekşe çaldı cimbomluları görmeniz lazımdı cimbomu sahamızda her maç yeniyıoruz geçen sezon yenildik bi o kadar
                                İzledim dostum. Ama sizden mi onlardan mı bilmiyorum, çok küfür vardı. Açıkçası buna canım sıkıldı TV'den seyrederken. Yanlış anlama, sizi yermek için söylemiyorum. Ben onların geçen haftaki bayanlar Cumhurbaşkanlığı maçında yaptıklarını da biliyorum.

Neyse, mor menekşe dikkatimi çekti, güzeldi. Gs'nin eşofmanları da pembeydi.

Bu arada Holston'ın sakatlığı ciddiymiş galiba.
                                En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 25.10.2010, 21:34.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X