Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oğuz,

Bu bir transfer rezaleti de olsa, hatta hatta çok büyük bir yönetimsel hata da olsa bir NBA fenomeninin ülkemizde herhangi bir takımda oynayacak olmasının pozitif yönü yok mudur?
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Ben İverson'ın BKJ forması ile toplam 10 maça çıkacağını tahmin etmiyorum. Anadolu deplasmanlarına filan gidip sahaya çıkması tamamen BJK lilerin hayalidir.

Yorum

• Oğuz Hocam bence Detroit ve İverson olaylarından dolayı pek sevmiyorsunuz İverson'u
        Dallas Mavericks
        .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Olabilir abi belki antremana çıkmadan 4 sene NBA' de sayı kralı olduğunu aktarır.

Belki antremanlara çıkmadan nasıl 11 defa ALL Star seçildiğini aktarır .

Onu da mı yapamadı antremanlara çıkmadan nasıl Normal Sezon MVP 'si seçildiğini anlatır .

2 kere ALL STAR MVP'si çalışmadan nasıl olunur onu anlatır

Bir şeyler anlatır yani .

Evet , nasıl ki Tabata , Delgado varken oraya Guti alınması saçma bir politika ise .

Iverson transferi öyledir .

Ama Iverson farklı be abi , o sadece bir basketçi değil benim gözümde ve çoğu kişinin gözünde .

Ondan dolayı onu bir kere bile görmek yetecektir benim gibi birine .

Ben hiç sayı atmasa bile yanlış transfer demem , I3 e .

Ve şu an o kadar kıskanıyorum ki bunu tarif edemem sana .

Diyorum ya Yatağımın yanındaki duvarda boy posteri var I3'ün ve eksiksiz her gece selamlaşırız

Şimdi onu sökmekle sökmemek arasında gidip geliyorum .

Ben senin kadar profosyonel bakamıyorum bu duruma .
          Teşhisi olan ama tedavisi mümkün olamayan bir tür SEVDA olmuş seninki

Dostum, attığı sayıya, aldığı ödüllere sözüm olmadı ki...

Eleştirdiğim noktaları sıraladım:

* Nba ve Çin'de bu para verilmedi.

* Bjk CT'nın eksiği bence savunmacı!

* Detroit'te yaptığı saygısızlıklar...

Neyse, zenginin malı züğürt Oğuz'un çenesini/parmaklarını yormasın. Size bol Iverson'lı günler

NOT: #Rasic Reis#
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Şu kare yeterlidir mesela benim için , basketbol izleyicisi olup da şu karenin devamını bilmeyen var mıdır mesela dünyada ?

Bu karenin yıldızı , BJK 'ye imza atacak ve siyah-beyaz formanın arkasında İverson yazacak bu ONUR bile yeter çoğu kişiye .
            Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Oğuz,

Bu bir transfer rezaleti de olsa, hatta hatta çok büyük bir yönetimsel hata da olsa bir NBA fenomeninin ülkemizde herhangi bir takımda oynayacak olmasının pozitif yönü yok mudur?
              Olmaz mı İlhan!? Geçen hafta NBA resmi sitede, "Turkish team Besiktas Basketball..." tarzı şeyler yazıyordu.

Bugün yahoo ve espn'de haber oldu. Şu "ülke tanıtımı" edebiyatından haz almasam da evet, özellikle NBA temsilcilerini ülkemize çekecektir.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Oğuz Abi farklı açılardan yaklaşıyoruz olaya , sen profosyonel olarak ben duygusal olarak .

Ben başarısı için almam zaten 35 yaşına gelmiş bir adamı .

35 Yaşındaki bir basketçi ne katabilir zaten bir takıma .

Ama bu transfer gereksizdir diyen birine de yapma be abi derim

Bundan büyük bir transfer gerçekleş midir mesela Türkiye'de ?

Gelmiş geçmiş dünyanın en iyi guardlarını sayın dediklerinde , aklına Iverson gelmeyen kimse var mıdır mesela ?

Off off .
                Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Oğuz Hocam bence Detroit ve İverson olaylarından dolayı pek sevmiyorsunuz İverson'u
                  Orası kesin Emre.

Ama objektif baktığımızda da henüz geçen hafta Lonny Baxter tarafından FIBA'ya şikayet edilmiş, geçen sezon ortasında takım kaptanı Haluk Yıldırım'la şube sorumlusu (Şeref Yalçın'dı galiba) kapışmış, oyuncular antrenmana çıkmamışlardı.
                  Şimdi bu takım milyon dolarları tek bir oyuncuya nasıl verebiliyor? Onların sorunu deyip geçemeyiz, basketbolu bilmeyen yöneticilerin elinde zarar gören SPOR ve GENÇLİK oluyor.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Olmaz mı İlhan!? Geçen hafta NBA resmi sitede, "Turkish team Besiktas Basketball..." tarzı şeyler yazıyordu.

Bugün yahoo ve espn'de haber oldu. Şu "ülke tanıtımı" edebiyatından haz almasam da evet, özellikle NBA temsilcilerini ülkemize çekecektir.
                    Yok ben olayın ülkemizdeki basketbolun ya da Bjk CT takımının manşetlerde olmasını demedim. Mesela, İverson'la aynı takımda oynamak veya İverson'a rakip olarak oynamak basketbolcular için ekstra motivasyon olabilir mi? Sen daha ilgili ve birikimlisin bu konularda. Ya da genç oyuncular için simge bir isim olamaz mı? Eminim eğitici bir kimliği de vardır.

*

Örneğin Shaq O'neil'ın Semih'e kol kanat gerip "ona yardımcı olacağım" demesi türü şeyler.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• MJ'den sonra İverson ve Vince Carter Nba'i daha doğrusu basketbolu takip etme nedimdir.Beşiktaş'a gelmesine üzüldüm şahsen o yeteneğin bu kadar düşmemesi gerekirdi.Tadın da bıraksaydı keşke.(Tabi haber doğruysa)
                      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                      FIRTINAİHTİLALEFSANE
                      we the north

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Oğuz Abi farklı açılardan yaklaşıyoruz olaya , sen profosyonel olarak ben duygusal olarak .

Ben başarısı için almam zaten 35 yaşına gelmiş bir adamı .

35 Yaşındaki bir basketçi ne katabilir zaten bir takıma .

Ama bu transfer gereksizdir diyen birine de yapma be abi derim

Bundan büyük bir transfer gerçekleş midir mesela Türkiye'de ?

Gelmiş geçmiş dünyanın en iyi guardlarını sayın dediklerinde , aklına Iverson gelmeyen kimse var mıdır mesela ?

Off off .
                        Diana Taurisi geldi Ahmet, Fb Bayan takımına. Bayan basketbolunun Jordan'ı!

Larry Richard vardı efes'te, McRae vardI...

Fb'nin, Mahmud Abdul rauf-İbo-Marko Milic-Zan Tabak'lı kadrosu vardı...

Evet, belki isim olarak bir Sport Illustrated kapağı Iverson kadar popüler değiller ama benim gözümde Iverson'dan daha aşağıda değiller.

*

Keşke Bjk de Sinan Erdem'de oynasaydı da Iverson hayranları salon dışında kalmasaydı...

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yok ben olayın ülkemizdeki basketbolun ya da Bjk CT takımının manşetlerde olmasını demedim. Mesela, İverson'la aynı takımda oynamak veya İverson'a rakip olarak oynamak basketbolcular için ekstra motivasyon olabilir mi? Sen daha ilgili ve birikimlisin bu konularda. Ya da genç oyuncular için simge bir isim olamaz mı? Eminim eğitici bir kimliği de vardır.

*

Örneğin Shaq O'neil'ın Semih'e kol kanat gerip "ona yardımcı olacağım" demesi türü şeyler.
                          İlhan,

Bjk Ct kadrosu, genç bir kadro değil. Gardları Chatman-Cüneyt, yaşları başını almış. Mustafa Abi, Bekir Yarangüme, Ignerski, Nikholitov... Yaşlı oyuncular.

Geriye kalanlar A takımda Akın Bergansa ve Buğruhan Kutlu için gurur verici olabilir, fakat şu da var bu iki oyuncudan biri kadro dışında kalacak Iverson gelince.

*

Rakip koçlar ona daha fazla ilgi gösterecektir savunmada, bu doğru. Ama hücumda da onun üzerine oynarlar (yani ben olsam öyle yaparım). Bire biri kuvvetli (mesela bizim Snow--Ersin) hücum setinde Iverson'ın savunma bölgesine yönlendiririm. Ya da Iverson'ın savunduğu oyuncu kimse (mesela Rasic ise) post up oynatırım (Kerem Tunçeri bunu çok iyi yapıyor). Evet, bu adam Iverson ama fiziksel zaafları da var -yaş ve geçirdiği sakatlıklardan sonra-.

Motivasyon için öngörüm yok açıkçası.
                          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 25.10.2010, 15:20.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Diana Taurisi geldi Ahmet, Fb Bayan takımına. Bayan basketbolunun Jordan'ı!

Larry Richard vardı efes'te, McRae vardI...

Fb'nin, Mahmud Abdul rauf-İbo-Marko Milic-Zan Tabak'lı kadrosu vardı...

Evet, belki isim olarak bir Sport Illustrated kapağı Iverson kadar popüler değiller ama benim gözümde Iverson'dan daha aşağıda değiller.

*

Keşke Bjk de Sinan Erdem'de oynasaydı da Iverson hayranları salon dışında kalmasaydı...

Diana'da bayan basketi için İverson'dan farklı bir olay değildir bence hatta daha güzel bir transferdir ona bir şey dediğim yok .

Iverson transferinden biraz farklı olsa da, Diana için helal olsun diyeceğim takım Spartak Moskova'dır .

Onu Avrupa'ya getirip 3 sene şampiyon olabilmektir başarı .

Avrupa'dan bir oyuncuyu transfer etmek , hiç Avrupa'da oynamamış oynamayı transfer etmekten kolaydır bence .

Şu İverson transferi futbolda olsa mesela yer yerinden oynardı .

Diana transferi de bayan basketinde olduğu için ,çok dikkat çekmemiştir .

Diğer verdiğin örneklerin bir kaçını biliyorum malesef ama dediğim gibi ben kendi açımdan I3 le kimseyi karşılaştırmam .

Kobe'de dahil

Anlarsın ki I3 çok farklı bir star tarzıyla , basketbola başlamasıyla , Larry Bird hayranlığıyla çok farklı işte anlatamıyorum
                            Twitter Adresim

Yorum

• Eğer ki Bjk takımı İverson ismini sadece kendi ürünlerinde kullanırsa salaklık yapmış olur.İverson'un Türkiye'de o kadar çok hayranı var ki şaşırtıcı.Mesela basketbol oynadığınızda yada oynayanları izlediğinizde en az bir İverson formalı görürsünüz.Sokak basketbolu için bir efsane.Belki Bjk forması çok satar ama İverson tişörtleri yada ne biliyim şortları vs gibi kendi arması olmadan birçok ürün çıkartırmalı Bjk.Bu şekilde sadece İverson isminden çok para kazanabilir.
                              Dallas Mavericks
                              .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eğer ki Bjk takımı İverson ismini sadece kendi ürünlerinde kullanırsa salaklık yapmış olur.İverson'un Türkiye'de o kadar çok hayranı var ki şaşırtıcı.Mesela basketbol oynadığınızda yada oynayanları izlediğinizde en az bir İverson formalı görürsünüz.Sokak basketbolu için bir efsane.Belki Bjk forması çok satar ama İverson tişörtleri yada ne biliyim şortları vs gibi kendi arması olmadan birçok ürün çıkartırmalı Bjk.Bu şekilde sadece İverson isminden çok para kazanabilir.
                                Ben kendi adıma armasız çoğu ürünün alırım .

Dediğin gibi sokakta bile basket oynayan çoğu kişide vardır İverson forması

Benim baskete ilgi duymamın sebebidir kendisi .

İlk formam'da son formam da ona ait mesela .
                                Twitter Adresim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X