Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ahmet Iverson Imzalamis 1+1lik sözlesmeyi
    Hadi be ...
    Twitter Adresim

Yorum

• Vay arkadaş Iverson'u aldı adamlar. İsterse kariyerinin son demleri olsun, isterse son dönemlerde kötü olsun, isterse 1453 yaşında olsun... İverson abi..

Ayvırsınnn ;o
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Beşiktaş Cola Turka, aylardır sürdürdüğü Allen Iverson transferinde mutlu sona ulaştı. Yıldız basketbolcunun menajeri Gary Moore, Beşiktaş'ın teklifini kabul ettiklerini ve birkaç gün içinde sözleşmeyi kulübe göndereceklerini açıkladı.

Allen Iverson, Beşiktaş ile bir yılı opsiyonlu, iki yıllık sözleşme üzerinde anlaştı. Buna göre, 35 yaşındaki yıldız, 1,5 milyon doları garanti olmak üzere yılda iki milyon dolar kazanacak. Iverson daha önce Çin takımlarından Foshan Dragons'ın bir yıl için dört milyon dolarlık teklifini reddetmişti.

~~

Ne olacak şimdi , benim basketbola olan sevgimin en büyük nedeniydi İverson .

Yatağımın yanında duvar boyunda posteri vardır . Her gece selamlaşırız

Şimdi benim için belki en önemli oyuncu , rakibim için ter dökecek .

Offffffffff offffff ...

Yapma be abi .
        Twitter Adresim

Yorum

• Iverson'ı İstanbulda izlemek harika olacak.Her hafta Türkiyede maça çıkacağını düşününce şimdiden heyecanlanıyorum.Umarım kendini basketbola verir.Beşiktaş taraftarının onu motive edebileceğini düşünüyorum.

Chatman-Iverson ikilisi eğer iyi anlaşırlarsa -ki ben öyle düşünüyorum- çok korkulu bi takım olacaklar.
          33# DRAGO GABRIC
          61# IBRAHIMA YATTARA #11
          13# Steve Nash
          10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Oha. Bildiğin ayvırsın geldi ya la. Dünya gözüyle bu adamı görecem demektir bu
            21.12.2009 Unutmayacağız...
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
            Cemil Usta
            Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Iverson Beşiktaş'ta

Yahoo haberine göre Allen Iverson, Beşiktaş Cola Turka ile prensip anlaşması sağladı ve İstanbul'a imza için gelmeyi kabul etti.

NBA'in bir dönem en önemli yıldızlarından biri olan Allen Iverson'ın durağı Türkiye oluyor. Iverson, Beşiktaş'ın kendisine yaptığı 2 yıl için 4 milyon dolarlık teklifi kabul etti.

Yahoo'dan Marc J. Spears ve Adrian Wojnarowski'nin raporuna göre Iverson, bir kaç gün içinde Beşiktaş'a imza atacak.
              Dallas Mavericks
              .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Çok şaşırdım, gerçekten çok şaşırdım..
                www.twitter.com/SDanismaz
                Gugudali..
                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• NTV de alt yazı geçiyordu, 1 kaç gün içinde Türkiyeye gelecektir.
                  Ben transferin diğer tarafına bakarım, geçen sene oyuncuların paralarını veremediği için büyük sıkıntı çeken takım şimdi nasıl böyle bir transferle oyuncularını kandıracak veya nasıl paralarını verebilecek. Takım içinde sıkıntı yaratacağını düşünenlerdenim.
                  [ille d' 7]

Yorum

• Bu kadar saçma bir hamle görmedim, duymadım. Tamamen popülerlik adına yapılmış gereksiz bir transfer. Helal olsun Iverson'ın menajerine.

Hem NBA'de hem de arka bahçe Çin Ligi'nde talibi olmayan bir adama Türkiye'nin sıradan bir takımından bu teklifi aldırmış olması ne Beşiktaş'ın ne de Iverson'ın başarısıdır; tamamen menajerin harikuladeliğidir.

Bjk CT kadrosu yaklaşık 5-6 M liralık bir kadroya sahip. Ve Şimdi sadece Iverson'a 2 M $ veriyorlar.

Daha geçen hafta L. Baxter Beşiktaş'ı FIBA'ya şikayet etti, kimsenin haberi yok. Şikayetin nedeni? Parasını alamadı!

Ya Mario Austin?... vs.

Biz de seviniyoruz, Iverson geldi diye...

Sırbistan Milli takımı gardını getirdik, bu kadar ilgi görmedi.

Komşunun tavuğu bize kaz görünüyor galiba...

*

EK: FB Bayan Takımı da Diana Taurasi 'yi filan getirdi. Dün Kayseri Panküp isimlerin maç kazanamayacağını gösterdi.

Ve bir efsane: "O Arjantinli Ortega'ysa, ben de Sürmeneli Hasan Üçüncü'yüm"

Yani " O AI3 ise bizde de Allah'ına kurban AR6 var, AK(4)7 var..."

*

Şimdi neden Iverson'a çamur atıyorsun diyenler olabilir?

Açıklayayım: Bu ..... şahsiyet, bize (Pistons) takas oldu, Billups karşılığında. Şükran Günü'nde buna özel antreman programı ayarladık, tatilde. Ama eleman kalktı gitti! Adam, takıma alışsın, setleri çalışalım diye tüm takım Detroit'te kaldı, bu (en sakin ifadeyle) akılsız bastı takımdan habersiz Philadelphia'ya gitti.

Neyse, gelirse, bir rakip azalır. İnşallah 7. haftaya kadar gelir de Akatlar'da Bjk zaferi yaşarız...

Bu derece iddialıyım!
                    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 25.10.2010, 14:34.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu kadar saçma bir hamle görmedim, duymadım. Tamamen popülerlik adına yapılmış gereksiz bir transfer. Helal olsun Iverson'ın menajerine.

Hem NBA'de hem de arka bahçe Çin Ligi'nde talibi olmayan bir adama Türkiye'nin sıradan bir takımından bu teklifi aldırmış olması ne Beşiktaş'ın ne de Iverson'ın başarısıdır; tamamen menajerin harikuladeliğidir.

Bjk CT kadrosu yaklaşık 5-6 M liralık bir kadroya sahip. Ve Şimdi sadece Iverson'a 2 M $ veriyorlar.

Daha geçen hafta L. Baxter Beşiktaş'ı FIBA'ya şikayet etti, kimsenin haberi yok. Şikayetin nedeni? Parasını alamadı!

Ya Mario Austin?... vs.

Biz de seviniyoruz, Iverson geldi diye...

Sırbistan Milli takımı gardını getirdik, bu kadar ilgi görmedi.

Komşunun tavuğu bize kaz görünüyor galiba...
                      kulüplerimiz hala akıllanmıyor ne yazık ki Oğuz, 2-3 ay sonra iverson'ın yaptıklarını yazarlar gazetlerde boy boy...

Yorum

• Valla bir Nba efsanesi ülkemize gelmiş.Onu Türkiye'de izlemek benim için büyük zevk olacak.Nasıl geldiği ne kadar aldığı beni çok ilgilendirmiyor.Ayrıca İverson burda bana göre en az 25 sayı ortalaması yakalar.
                        Dallas Mavericks
                        .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Oğuz Abi sana kesinlikle ve kesinlikle katılmıyorum .

Iverson , Iverson'dur yahu gelsin istiyorsa hiç maça çıkmasın o kulüp de adı olsun yeter bana .

Ben mesela İstanbul programımı buna göre şekillendireceğim artık İverson'u izlemek gibi bir şeyden kendimi mahrum bırakamam.

Eğer hoşuma giden bir ürününde bjk amblemi olmazsa da alırım .

Iverson bir Chuncey Billups değildir mesela .

Yaşamıyla , baskete başlamasıyla bir ekoldür .

Hiçbir şey katmasa bile ordaki 11 oyuncuya çok şey katacaktır .

Hiç bir şey yapmasa bile bir topa koşması Ulan Iverson koşuya ben ne duruyorum dedirtecektir .

Iverson bir markadır . Bu çok önemli oyuncu olduğundan değil gerçek manada bir markadır .

Ayakkabısı ile dirsekliğiyle herşeyiyle .

Menajerini kutlamak mı gerekir bilemem ama , I3 gelsin çoook şey katacaktır buna eminim .
                          Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kulüplerimiz hala akıllanmıyor ne yazık ki Oğuz, 2-3 ay sonra iverson'ın yaptıklarını yazarlar gazetlerde boy boy...
                            Kulüpler akıllanmadığı gibi taraftar da akıllanmıyor. Şimdi İnönü'de imza töreni yapacaklarmış. Kim gidecek oraya? Basketbolu bilen, bu adamı NBA'den takip edenler mi, yoksa yönetimlerin himayesindeki Asya KArtalları mı, Çarşı mı, Suadiyeliler mi?

*

Olayın teknik tarafına gelelim. Cahtman gibi atıcı gardın yanında Iverson?

Valla süpermiş!

Bir de abi, Bjklilerden önce tüm ülke onu izlemek için sıraya girdi ne hikmetse

Sanki Akatlar, 100 bin kişilk

Topu topu 1000-2000 kişilik salon, Boğaziçi'nden bile gidişi ölüm.

Bu bana şunu hatırlattı:

" Abi, Formula 1 Türkiye'de yapılsın, her sene giderim."

5 yıldır, turistler de olmasa seyircisiz koşulacak...

Görürüm ikinci Reina seferinden sonra Bıyıktay'ın yüzünü...

Çok değil bir-iki ay içinde o takım dağılır!
                            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 25.10.2010, 14:47.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Oğuz Abi sana kesinlikle ve kesinlikle katılmıyorum .

Iverson , Iverson'dur yahu gelsin istiyorsa hiç maça çıkmasın o kulüp de adı olsun yeter bana .

Ben mesela İstanbul programımı buna göre şekillendireceğim artık İverson'u izlemek gibi bir şeyden kendimi mahrum bırakamam.

Eğer hoşuma giden bir ürününde bjk amblemi olmazsa da alırım .

Iverson bir Chuncey Billups değildir mesela .

Yaşamıyla , baskete başlamasıyla bir ekoldür .

Hiçbir şey katmasa bile ordaki 11 oyuncuya çok şey katacaktır .

Hiç bir şey yapmasa bile bir topa koşması Ulan Iverson koşuya ben ne duruyorum dedirtecektir .

Iverson bir markadır . Bu çok önemli oyuncu olduğundan değil gerçek manada bir markadır .

Ayakkabısı ile dirsekliğiyle herşeyiyle .

Menajerini kutlamak mı gerekir bilemem ama , I3 gelsin çoook şey katacaktır buna eminim .
                              Olabilir Ahmetçiğim, demokratik bir dünyadayız. Fikir özgürlüğü var, bakış açısı ve beklenti farklılıklarımızın olması gayet doğal değil mi?

Bu arada neye/kime çok şey katacak, bunu açıklarsan sevinirim?

Mesela gençliğe ne katacak? Antremana çıkmamayı mı?

Ya da teknik düşünelim: Bjk'nın skorer eksiği mi var? Chatman-Bekir-Cevher-Ogilvy...

Ama savunma? 3 senedir oynamayan Iverson mı Bjk'nın savunmasına sınıf atlatacak?

Dün nasıl ki Vujcic'in iyi olmasına rağmen efes'in aradığı oyuncu olmadığını düşündüysem Iverson da Bjk'nin aradığı oyuncu değildir.

Biraz Ahmet Çakar vari olacak ama " Bu Iverson basketçi filan değil" :P
                              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 25.10.2010, 14:48.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Olabilir Ahmetçiğim, demokratik bir dünyadayız. Fikir özgürlüğü var, bakış açısı ve beklenti farklılıklarımızın olması gayet doğal değil mi?

Bu arada neye/kime çok şey katacak, bunu açıklarsan sevinirim?

Mesela gençliğe ne katacak? Antremana çıkmamayı mı?

Ya da teknik düşünelim: Bjk'nın skorer eksiği mi var? Chatman-Bekir-Cevher-Ogilvy...

Ama savunma? 3 senedir oynamayan Iverson mı Bjk'nın savunmasına sınıf atlatacak?

Dün nasıl ki Vujcic'in iyi olmasına rağmen efes'in aradığı oyuncu olamdığını düşündüysem Iverson da Bjk'nin aradığı oyuncu değildir.

Biraz Ahmet Çakar vari olacak ama " Bu Iverson basketçi filan değil" :P

Olabilir abi belki antremana çıkmadan 4 sene NBA' de sayı kralı olduğunu aktarır.

Belki antremanlara çıkmadan nasıl 11 defa ALL Star seçildiğini aktarır .

Onu da mı yapamadı antremanlara çıkmadan nasıl Normal Sezon MVP 'si seçildiğini anlatır .

2 kere ALL STAR MVP'si çalışmadan nasıl olunur onu anlatır

Bir şeyler anlatır yani .

Evet , nasıl ki Tabata , Delgado varken oraya Guti alınması saçma bir politika ise .

Iverson transferi öyledir .

Ama Iverson farklı be abi , o sadece bir basketçi değil benim gözümde ve çoğu kişinin gözünde .

Ondan dolayı onu bir kere bile görmek yetecektir benim gibi birine .

Ben hiç sayı atmasa bile yanlış transfer demem , I3 e .

Ve şu an o kadar kıskanıyorum ki bunu tarif edemem sana .

Diyorum ya Yatağımın yanındaki duvarda boy posteri var I3'ün ve eksiksiz her gece selamlaşırız

Şimdi onu sökmekle sökmemek arasında gidip geliyorum .

Ben senin kadar profosyonel bakamıyorum bu duruma .
                                Twitter Adresim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X