Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    E. Preldzic 15 sayı 10 asist 15 rib ile üç çiftli (trible-double) yaptı.
    Olin Edirne maçı seubutisin kahraman olma sevdası yüzünden Fenere verdi..

Yorum

• Beşiktaş'ın Cola Turka'yla anlaşması bu sene bitiyor. Ve artık Toyota sponsorluğunda mücadele edeceği söyleniyor. Yıllık 12 Milyon $'dan bahsediliyor. Eğer gerçekleşirse çok çok önemli bir iş başarmış olurlar.

(Tabii anlaşma kadar o kaynağın doğru şekilde kullanımı da önemlidir.)
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biliyorum Beşiktaş'da da oynamıştı.Acaba alabilme imkanımız var mı El-Amin'i
        O bölgede Milosevic var. Rasic var. Kalıp kal(a)mayacakları belli olsun, bakılır. Gerçi şu anda sakat. İyileşme süreci takip edilir. Şartlar uyarsa düşünülebilir.

O döneme daha zaman var.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

O bölgede Milosevic var. Rasic var. Kalıp kal(a)mayacakları belli olsun, bakılır. Gerçi şu anda sakat. İyileşme süreci takip edilir. Şartlar uyarsa düşünülebilir.

O döneme daha zaman var.
          Hayırlısı olsun Oğuz Abi

Bizim Medical Park sponsorluk sürecimiz ne kadar ?
          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• 2.5 yıllıktı. Bir yıl kaldı.

Yorum

2.5 yıllıktı. Bir yıl kaldı.
              Oğuz Abi biz ne kadar kazanıyoruz yıllık bu anlaşmadan bilginiz var mı ?

Seneye Şampiyonluğa oynayacak kadro kurma ihtimalimiz ne durumda ?

Yorum

• Açıkçası ortada birçok meblağ dolaştı. Önce 2,5 dendi. Sonra yetmedi, 3.5 - 4 milyon dendi. Bu civarlarda bir şey olmalı.

Zekiciğim,

Ne yazık ki öyle "ha" denildiğinde şampiyonluğa oynanmıyor.

Öncelikle bu sporu bilen insanların iş başında olması lazım. İkinci ligde bile başaramadılar, gidip yerinde bir hamleyle Doğan Hakyemez'i getirdiler. Kaldı ki birinci ligde başarılı olasın.

Yazdan beri yazıp çiziyoruz, sohbet edyoruz. Elimizdn geldiğince sesimizi ilgililere duyurmaya çalışıyoruz. Ama onlar senin benim kadar kasmıyorlar. O nedenle sen de rahat ol. Boşver, çok da önemli değil Trabzonspor Basketbol takımı. Bak etrafına, kaç kişi bu takımla üzülüyor? 5- 10? Bilemedin 20! Emin ol daha fazla değildir. Taraftarın çoğunun böyle bir takımdan haberi yok! Hem de Trabzon'da!

Daha fazlasını anlattırma bana...

Zaten futbolu takımı şampiyon olsun ve (Allah korusun) basketbol takımı küme düşsün, kimse umursamaz. Alışık değiliz. Küçük zihinlerde, küçük dünyalarda az olsun benim olsun düşünceli insanların elinde bir adım ileri gidilemez.

* 1,2 milyon dolarlık Erdemir'le aynı puandayız. İstersen 10 milyon dolarlık takım kur... Mesele, zihniyet meselesi!

Yorum

• Destek ile ve inanç ile her zaman takımımızın yanında olduğunu takımımızın bilmesi lazım.Bunun için de gereken ilgi ve destek verilmeli.Takımda diyecekler istek var arzu var bunu karşılamalıyız bu da ister istemez takımdaki herkesi etkiler.Ben her zaman takımımın yanındayım her branşda Trabzonspor olmalı diye düşünüyorum.Olmayan branşlarda da takım tutmam daha doğrusu tutamam

Yorum

• Zamanında "Efes Pilsen basketboldan çekiliyor" başlığında yazdıklarımı basketbol antrenörü sayın Ayhan Kalyoncu Hoca da benzer şekilde belirtmiş.

Olay çok yönlüydü. Zaten spor tarafına yoğunlaşıp konuşamadığımız için başlık da kapatıldı. Ben de bu başlığa o nedenle yazıyorum.

Efes Pilsen yönetiminin eksikliklerini, kamuoyunun verdiği desteğe duyarsız kaldıklarını yazmıştım. Buna rağmen akıl almaz tepkiler gelmişti. Hadi kendimi geçtim, basketbol yorumcusu ve antrenör titriyle, Kalyoncu bakın neler diyor:

"Yaklaşık 2 yıldır bir antrenör, bir basketbol adamı ve her şeyden öte yıllardır Efes Pilsen’ nin geçmişteki başarıları ile gurur duyan bir basketbolsever olarak bu kulübün son yıllardaki çöküşünü izlemek beni derinden üzüyordu. Üzüyordu diyorum çünkü artık üzmüyor. Neden mi ? Söyleyeyim…

Ben ve birçok basketbol adamı Efes Pilsen’in kapanmaması için televizyonlardaki yorumlarımızla ve yazılarımızla kendimize düşeni yaptığımıza inanıyorum. Ama gördüm ki bizim gösterdiğimiz hassasiyeti, Efes Pilsen Spor Kulübü göstermiyor. Sayın Tuncay Özilhan’ın en son açıklamasını duyunca bunu daha da iyi anladım. Neydi o açıklama ? “Biz 2 isim önerdik, kabul edilirse devam edeceğiz, edilmezse kapatacağız”.

Bu kesin ve net ifadeden de anlaşılıyor ki, başka bir ihtimal yok. Bugüne kadar harcanan milyonlarca euro'nun tamamını vergiden direkt olarak düşüyorlardı. O paralar basketbola harcanmazsa zaten vergi olarak devlete ödenecekti. Gelinen bu noktada, bu soruna bir formül bulunamadı. Kısacası basketbola yatırım yapmanın başka bir alternatifi düşünülmüyor. Yılların basketbol sevgisi birden bitiverdi herhalde. Düşününce, taşları daha rahat yerine koyuyorum. Çünkü her yıl 15-20 milyon euro harcayıp, bu kadar başarısızlıktan dolayı en ufak bir rahatsızlık duymayan anlayış, ancak bunu hazmedebilir. Bu harcanan paralardan özellikle son yıllarda, Türk Basketbolu ne kazandı ? Prestij mi ? Hayır ! Türk oyuncusu mu ? Hayır !

Sadece bu paranın yüzde 70’i yabancı oyuncu ve antrenörlere döviz olarak harcandı. Hiç düşündünüz mü; neden yıllardır hedefi Avrupa’da Final Four olan bu kulübün kendine ait bir salon yaptırmadığını ?

Ender, Kerem, Sinan aman ha! Hiç ağlamayın! Yüzde 30’un içindesiniz. Daha ne istiyorsunuz ? Kazansanız da, kaybetseniz de değişen bir şey yok. Aman Kerem’ cim Perasovic (-Ki son 19 yılın en kötü ikinci sezonunu geçiren Efes Pilsen’ nin başındaki antrenör) ile falan kapışma, sen bak işine. Sana mı kaldı Efes’i kurtarmak ? Siz az çok beni tanırsınız. Bu yüzden benim yaptıklarımı değil, yazdıklarımı yapın (naçizane).

Bırakın adam birkaç sene daha çalışsın, Türk antrenörlerden belki bir şeyler öğrenir. Tek bir umudum var: o da Türk Futbolundaki Türk antrenörlerinin devriminin bir gün basketbola da sıçraması. Bu eleştirimden dolayı birileri beni ırkçı falan sanar ise Fenerbahçe Ülker’in antrenörü Neven Spahija’ya Avrupa’dan elenmesine rağmen şapka çıkarttığımı bilmelerini isterim. Şu antrenörlük kimliğimden dolayı bazılarına göre her ne kadar birçok doğruyu yazmamam gerekiyorsa da, ben yine de kendi doğrularımı dile getireceğim. Belli mi olur ? Belki de 10.'ncu veya 11.'nci köylerden bir tanesi temiz bir köydür. Birilerinin çıplak kralı giydirmesi dileğiyle…"

*

Evet, çıplak kralı giydirme dileğiyle...

En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 22.03.2011, 09:38.

Yorum

• Oğuz hocam müthiş bir tespit çıplak kralın fakedilmesi bile büyük iş...Giydirme kısmı lükse kaçıyor...

Dün başbakana da soruldu, Türk oyuncu ve antrenörler meselesi artık daha çok gündeme geliyor biz ise yabancı smaç yapacak alkışlayacağız derdindeyiz...

Herkezin bildiği bir örnek ama tekrarlamkta fayda var Brezilyanın ihracatının % 4 ü futbolcu tutar ise 16 Milyar dolar...Bu rakam büyük ihtimalle bizim tekstilin önündedir...
                      Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• Koç Yücel Platin 10 yıldır içinde bulunduğu Oyak R.'dan ayrıldı.

*

Antalya Bşb kaybetmeye devam ediyor. Yine de büyük avantaja sahipler play-off için.

Yorum

• ...................
                          En son mda61 tarafından düzenlendi; 02.04.2011, 13:21.
                          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• Bornova Sean Marshall ile anlaştı ligde kalma adına herşeyi yapıyorlar garry neal, hosley, marshall 3'lüsü ile yakaladığımız başarı geldi aklıma tekrar izmire döndü inşallah başarılı olur bornovayı hiç sevmeyip düşmesini istesemde marshallın başarılı olmasını çok isterim.

Yorum

• Ne 3 lüydü o be ama. Hosley-Neal-Marshall. O sene lig de bir harikaydı. KSK maçlarını TV de asla kaçırmazdım.

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne 3 lüydü o be ama. Hosley-Neal-Marshall. O sene lig de bir harikaydı. KSK maçlarını TV de asla kaçırmazdım.
                                o sezonki havayı arenada bir daha yakalayamadık gerek tezahürat bolluğu, gerek atmosfer, gerek doluluk.. şimdiden özlüyoruz o günleri.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X