Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fenerbahçe'nin, Beko Basketbol Ligi'nde deplasmanda Antalya Büyükşehir Belediyesi ile yaptığı karşılaşmada sol köprücük kemiği kırılan Ömer Faruk Aşık, ameliyat oldu.

Milli oyuncu, Özel Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde Prof. Dr. Ömer Taşer tarafından ameliyat edildi.

Fenerbahçe Basketbol Şubesi Direktörü Nedim Karakaş, Ömer'in durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Sol omuzundaki parçalı kırık nedeniyle ameliyat olan Ömer'in omzuna vida takıldı ve vücudunun vereceği tepkiye göre en az 2 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Ancak kendisinin durumu iyi. Oyuncumuz pazartesi günü taburcu olacak” dedi.
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Merakla beklediğim 17 yaşındaki 2.22'lik Dusan Cantekin Efes'le ilk maçına çıktı.Sezon başında kadroda düşünülmüştü ama sakatlığı nedeniyle oynayamadı.Bornova maçında 15 dakikada 8 sayı 1 ribaunt ile oynadı.Otoriteler 2.25'e kadar uzayacağını düşünüyorlar.
      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Klasik Daum'u izliyoruz Ergin hocadan.Türkiye'de farklı kazanılan maçlar, Avrupa'da hüsran.Kan değişikliğini uygun görüyorum.Sadece hoca için değil kadroda da büyük revizyon şart.
        Colmandante

Yorum

• efes pilsendeki sorunları anlamak mümkün degil...bu takımda neden bu kadar az türk oyuncu var?türkiye liglerinin en kaliteli altyapısındaki zincirler cürümege mi basladı?...
          ıslak imza....

Yorum

• TÜRKİYE-RUSYA-YUNANİSTAN-PORTORİCO-FİLDİŞİ-CİN grubuyla eşleşti

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Merakla beklediğim 17 yaşındaki 2.22'lik Dusan Cantekin Efes'le ilk maçına çıktı.Sezon başında kadroda düşünülmüştü ama sakatlığı nedeniyle oynayamadı.Bornova maçında 15 dakikada 8 sayı 1 ribaunt ile oynadı.Otoriteler 2.25'e kadar uzayacağını düşünüyorlar.
              onu 2,5 sene önce buradaki bir turnuvada izlemiştim, esas vatanının sırbistan olduğunu biliyorum....Efes'in çok umut bağladığı bir oyuncu inşallah önümüzdeki 15 seneye damga vurur...

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                TÜRKİYE-RUSYA-YUNANİSTAN-PORTORİCO-FİLDİŞİ-CİN grubuyla eşleşti
                ev sahibi olmanın avantajıyla 5 maçın 4'ünü alırız , Yunanistan maçını ise almamız onların bu turnuvaya getirecekleri yıldızlara bağlı...hoş bu sene bir tek spanulis yendi bizi....

Yorum

• Sırp uzunlar her daim kaliteli uzunlar olmuşlardır.Pozisyon almayı çok iyi öğretiyorlar oralarda ama burada öyle bir çalışmayı yapan hocaya rastlamadım henüz.
                  Colmandante

Yorum

• paztızan yada cıbona ya kiralık verilsin ozmaan osman

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sırp uzunlar her daim kaliteli uzunlar olmuşlardır.Pozisyon almayı çok iyi öğretiyorlar oralarda ama burada öyle bir çalışmayı yapan hocaya rastlamadım henüz.
                      tanjevic var ya

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        paztızan yada cıbona ya kiralık verilsin ozmaan osman
                        Valla Partizan'da Vujosevic'in eline verseler seneye Avrupa'nın en önemli uzunu olarak geri döner.
                        İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tanjevic var ya
                        Unutmuşum Cengiz abi.
                        Colmandante

Yorum

• Bu Vujoseviç konusuna hak vermemek elde değil.Şu anda sırbistan milli takımını oluşturan oyuncuları çok değil 3 sene içinde milli takım seviyesine getirdi ve avrupanın iyi takımlarına gönderdi.Tepiç(pana) Peroviç(pana)Teodosiç(olympiakos)Veliçkoviç(r.madrid) vs.ama oyuncu gönderdikçe hiçbir şey değişmedi.Partizan yine aynı seviyelerde.Bu sene de Mariç çıktı.Muhtemelen seneye büyük takımda.17 yaşındaki çek Vesely'de çıplak gözle izlediğim ve çok beğendiğim bir oyuncu.Ayrıca Sırbistan müthiş bir genç jenerasyon yakaladı.Bence Dünya şampiyonasında çok iş yapacaklar. Efes'in yerinde olsam Vujoseviçe şimdi kazandığının 2 katını önerip altyapının başına getiririm.Dusan Cantekin'i de Partizan'a kiralamak hiç fena fikir değil.Maç başına en az 25-30 dakika süre verir Vojoseviç ona...
                          En son winner tarafından düzenlendi; 17.12.2009, 12:58.

Yorum

• keşke bir hoca transferiyle bütün sorunlar çözülebilse!! esas mesele insanları transfer ederken onları bir sistemin içine dahil edemememiz ...bugün Vujoseviç efese gelse farklı bir anlayışın içinde kendini bulacak ve ne yazık ki tanjevic'ten beter olacaktır...her ne kadar ben de beğenmesem Tanjevic'in şu an içine düştüğü durum bizi net bir şekilde ortaya koyuyor.. Adama ömer aşık, semih ve oğuzu adam edemedi diye herkes kızıyor, peki bu adamlara 3-4 senedir bu şansı kim verdi? onlar bu şansı değerlendiremiyorsa onun suçu ne? Ömer aşık her faul atışını kaçırıyorsa 2 senedir 1 gr ileri gidemediyse onun suçu ne? sorun insanımızın kafa yapısı , o yüzden kim gelirse gelsin bu kafa yapısını değiştiremediği müddetçe başarılı olamaz...

Yorum

• Sevgili Cengiz katılıyorum çoğuna.Bizde oyuncularda erken havaya girme ve yeterli düzeyde çalışmama sorunu var.En taze örnek Cenk Akyol.Cenk sırp olsaydı şimdi nba ya da barça daydı.Oğuz,Ömer ya da Semih içinde geçerli bu. Sırp oyuncularda inanılmaz bir basketbol açlığı ve disiplini var. Geçmişten gelen ciddi bir basketbol kültürleride var. Bizde iki üçlük atınca yıldız oldum düşüncesi vile kendisini geliştirmeye gerek görmüyor çoğu.

Vujoseviç'i ben altyapı için düşünmüştüm.Tabii ki üst yapıdaki koçunda çıkacak oyuncuları oynatması lazım.Ama şöylede bir gerçek var.Partizan ya da sırp takımlarının büyük hedefleri yok ve kadroları ona göre.Şimdi Efes te aynı modeli uygulasak, hani yıldız diyeceğiz bu takım mı final four yapacak düşüncesi oluşacak.Önzemi olan dengelemek. Olay yine sistemde dediğin gibi.Bu düzende biz Litvanya ya da Sırbistan gibi oyuncu yetiştiremeyiz.İşte 10 sene oldu hala iki oyun kurucu dışında kimse yok, maalesef arkadan gelen de...

Yorum

• Artık bizim takkmı da burda görmek istiyoruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X