Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 15 dk ustu sure alirsa Zoric'in maci olur. Daha genel ifade edeyim, Fener uzunlarinin maci olur.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      15 dk ustu sure alirsa Zoric'in maci olur.
      Bariz bir şekilde Hickman'in eksikliğinden mi bu kadar kötüler sence Oğuz?
      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bariz bir şekilde Hickman'in eksikliğinden mi bu kadar kötüler sence Oğuz?
        Bence F4'da doyuma ulastilar Ugurtan. Vidalari biraz siksalar, toparlayacak kadroya sahipler. Uzunlari harirlasinlar, yeter. Oguz ve Zoric'e KSK'nin cozum uretmesi kolay degil.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bence F4'da doyuma ulastilar Ugurtan. Vidalari biraz siksalar, toparlayacak kadroya sahipler. Uzunlari harirlasinlar, yeter. Oguz ve Zoric'e KSK'nin cozum uretmesi kolay degil.
          Oğuz süre aldığı zaman içerisinde bana göre inanılmaz berbattı. Bu takımın diğer oyuncularından falan mı kaynaklandı bilmiyorum.

Ama mesela 3. maçta Oğuz'a kalmak yerine Semih olsaydı KSK maçı kaybedecekti sanki...

Vasely kontrolsüz güç. Faul problemi yaşamadığı maç yok gibi.

Bjelica da tutuk gibi. Muhtemel bir NBA'ye gidiyorum nasılsa havasında gibi.

Semih sakat mı? Bu akşam süre alır mı?
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Euroleague MVP'si Bjelica'nın sesi soluğu çımıyor play-offlarda, aklında NBA var herhalde.

Yorum

• Galatasaray yola Odeabank ile devam ediyor, Ergin Ataman sözleşmesini iki yıl uzatmış.

Yorum

• Muthis bir mac olacak. Fb alir herhalde ama karsiyaka da kolay pes etmeyecektir.

Artik aksam tekrarini izleriz
                Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Ergin Ataman: Euroleague'den wild card bekliyoruz

Galatasaray Liv Hospital ile yeniden anlaşan Ergin Ataman Basketfaul'e verdiği demeçte, "Galatasaray Türkiye'nin en büyük markası. Kulübümde kalmak için fedakarlık yaptım, kalmak isteyen oyunculardan da fedakarlık bekliyoruz." dedi.

Ataman sadece Sinan Güler'in kontratının devam ettiğini belirtti ve "6-7 milyon dolar oyuncu bütçesi olan bir takım kuracağız. Bu para iddialı bir Galatasaray için yetebilir." diye konuştu.

Ataman şöyle devam etti:
                  "Belki çok büyük bütçemiz olmayacak ama düzenli ödemelerle oyuncular daha mutlu olacak. Ben Galatasaray'da kalmak için ciddi bir fedakarlık yaptım, devam etmek isteyenlerden de fedakarlık bekliyoruz. Sinan Güler dışında kontratı devam eden oyuncumuz yok.

Euroleague ve Eurocup için wild card adayıyız. Bu konudaki girişimlerimiz devam ediyor. Euroleague'nin Galatasaray'ı dışarıda bırakmak isteyeceğini sanmıyorum. Galatasaray kulüp bazında Türkiye'deki en büyük marka. Son 3 yılda sadece son yıl ekonomik sıkıntı çektik, öncesinde Türkiye'de şampiyon olduk. Euroleague maziye bakar, özellikle son 3 yılı baz olur. Bu bakımdan Galatasaray'dan vazgeçeceklerini düşünmüyorum."
                  Ergin Ataman Euroleague için gerçekten çok iddialı, ancak bence wild cardı hakeden tek bir takım var o da Karşıyaka.

Yorum

• Karşıyaka'lı oyuncular finale kalırsa 200 bin dolar prim alacakmış. 100 bin dolar önceki maçta söz vermişlerdi toplam 300 bin dolar iyi para.
                    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Karşıyaka'lı oyuncular finale kalırsa 200 bin dolar prim alacakmış. 100 bin dolar önceki maçta söz vermişlerdi toplam 300 bin dolar iyi para.
                      Bu para oyuncular arasında paylaştırılıyor değil mi, yoksa tek kişiye verilen miktar mı?

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu para oyuncular arasında paylaştırılıyor değil mi, yoksa tek kişiye verilen miktar mı?
                        Paylaştırılıyor.
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Gönlüm Karşıyaka'dan yana fakat fbnin bugün kazanacığını düşünüyorum.

Yorum

• Karşıyaka yine iyi başladı, haydi be üç periyot daha.

Yorum

• Palacios ve orta mesafe şutlarını izlemeye devam ediyoruz
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Arka arkaya iki üçlük geldi 32-22 Karşıyaka önde. Bjelica bitmiş kafa olarak.
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X