Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ömer Aşık Türk basketbolunun en önemli gelecek vaadeden ismidir.Emir Preldzic de Avrupa basketboluna damga vuracaktır.İkisini de Nba'de göreceğimizden en ufak bir şüphem yok.Ben basketboldan anlıyorsam ikisi de Nba'de başarılı olacaktır.
    Colmandante

Yorum

• Farkındaysanız Avrupa'dan NBA'ya giden ve başarılı olan oyuncuların çoğu pivot. Emir NBA'ya gidebilir ama karşısında Kobe, Wade, James falan olacak.

Yorum

• Aziz Yıldırım ı maç sonu göremedim.Hemen içeriye kaçtı galiba.Sahaya giren dallamalar yedikleri dayakla kaldılar.
        Tebrikler Efes Pilsen e.
        Sen ağlat biz severiz seni...
        Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
        ts_mania

Yorum

• 2-0 dan 4-2 helal efes e
          Bordo Mavi...

Yorum

• tebrikler efes fenerliler her yerde ezik ezikliğini çok güzel gösterdiler federasyon bakalım ne ceza verecek yine geçişterecekmi aynı şeyi bizim basket takımı maçında olsa herhalde 2 sene basketbol oynaması yasaklanırdı takımımızın

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tebrikler efes fenerliler her yerde ezik ezikliğini çok güzel gösterdiler federasyon bakalım ne ceza verecek yine geçişterecekmi aynı şeyi bizim basket takımı maçında olsa herhalde 2 sene basketbol oynaması yasaklanırdı takımımızın
              Bir önceki maçta nasıl bir ceza uyguladıysalar aynısını uygularlar.Buda kaynar gider.Her zaman olduğu gibi.
              Sen ağlat biz severiz seni...
              Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
              ts_mania

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tebrikler efes fenerliler her yerde ezik ezikliğini çok güzel gösterdiler federasyon bakalım ne ceza verecek yine geçişterecekmi aynı şeyi bizim basket takımı maçında olsa herhalde 2 sene basketbol oynaması yasaklanırdı takımımızın
                trabzonu tarihten silerlerdi emin ol

Yorum

• Gelebildim sonunda eve

Harika bi maç oldu,tabi maç bittikten sonra pisliklerin yaptıklarını saymazsak.
                  Nasıl kudurdular biara cidden geliyorlardı bizi dövmeye neyseki bizi koridora çıkardılar,
                  onlar çıkınca staddan biz girdik içeri ,sahada kutladık şampiyonluğu Kupayı bile tuttum
                  Basketbolcularımız bize tek tek teşekkür ettiler hepimizle resim çekildiler.
                  Birazdan videoları resimleri koyucam.

Osman cidden hazıra kondum Çok şansa oldu maça gitmem de iyiki gitmişim.
                  Fenerliler maç boyu bize küfür,el kol hareketleri yaptılar.Maçı izlemediler genelde bizle uğraşmaktan.
                  Maç sonrası onların kudurmalarını görmek çok keyifliydi..
                  Buarada bizim basketbolcumuz Ogun de ordaydı.Milli takımla gelmişler.Taktım boynuna Trabzon atkısı resim çekildik
                  Şampiyonluk güzel şeymiş..Bidahaki şampiyonluğu inşallah TRABZON'umla kutlarız..
                  Yeterki ONUR'suz
                  olmasın
                  aŞk
                  !

Yorum

• Bravo Efes tüm çirkefliklere ragmen....
                    Başta Kaya olmak üzere bravo çoçuklar....
                    Bu aradaserinin en iyi oyuncusu bana göre preston'dı.
                    I am titanium

Yorum

• Dörduncu macı hakemler efes resmen hediye ettiler olaylarda buyuzden patlak verdi hem bu nerden geliyo efespilsen hayranlığı anlamış diyilim

Yorum

• İlk olarak HAYRETTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dörduncu macı hakemler efes resmen hediye ettiler olaylarda buyuzden patlak verdi hem bu nerden geliyo efespilsen hayranlığı anlamış diyilim
                        Fenerbahçe'yi mi tutsaydık?
                        -1461 TRABZON-

Yorum

• Ogün'ü yakalamışken resimsiz olmaz dedim

En son Nihal Ayvaz tarafından düzenlendi; 19.06.2009, 22:11.
                          Yeterki ONUR'suz
                          olmasın
                          aŞk
                          !

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fenerbahçe'yi mi tutsaydık?

Fenerbahceyi tut veya tutma veya efesi bmn burası yoksa benmi yanlış yerdeyim

Yorum

• İlk olarak HAYRETTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fenerbahceyi tut veya tutma veya efesi bmn burası yoksa benmi yanlış yerdeyim
                              isteyen istedigi takımı tutabilir bunda ne var.gidipte fener i mi tutacagız.bizim takımımız çıksın lige onu tutalım..
                              Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ogün'ü yakalamışken resimsiz olmaz dedim

Atkı Ogün'ün mü , senin mi ? Eğer Ogün'ünse O gün Ogün bizim olmuştur.

Kupayı tuttuğunuz resim harika.
                                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X