Ömer Aşık Türk basketbolunun en önemli gelecek vaadeden ismidir.Emir Preldzic de Avrupa basketboluna damga vuracaktır.İkisini de Nba'de göreceğimizden en ufak bir şüphem yok.Ben basketboldan anlıyorsam ikisi de Nba'de başarılı olacaktır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Basketbol Ligleri
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületebrikler efes fenerliler her yerde ezik ezikliğini çok güzel gösterdiler federasyon bakalım ne ceza verecek yine geçişterecekmi aynı şeyi bizim basket takımı maçında olsa herhalde 2 sene basketbol oynaması yasaklanırdı takımımızınSen ağlat biz severiz seni...
Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
ts_mania
Yorum
-
İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületebrikler efes fenerliler her yerde ezik ezikliğini çok güzel gösterdiler federasyon bakalım ne ceza verecek yine geçişterecekmi aynı şeyi bizim basket takımı maçında olsa herhalde 2 sene basketbol oynaması yasaklanırdı takımımızın
Yorum
-
Gelebildim sonunda eve
Harika bi maç oldu,tabi maç bittikten sonra pisliklerin yaptıklarını saymazsak.
Nasıl kudurdular biara cidden geliyorlardı bizi dövmeye neyseki bizi koridora çıkardılar,
onlar çıkınca staddan biz girdik içeri ,sahada kutladık şampiyonluğuKupayı bile tuttum
Basketbolcularımız bize tek tek teşekkür ettiler hepimizle resim çekildiler.
Birazdan videoları resimleri koyucam.
Osman cidden hazıra kondumÇok şansa oldu maça gitmem de iyiki gitmişim.
Fenerliler maç boyu bize küfür,el kol hareketleri yaptılar.Maçı izlemediler genelde bizle uğraşmaktan.
Maç sonrası onların kudurmalarını görmek çok keyifliydi..
Buarada bizim basketbolcumuz Ogun de ordaydı.Milli takımla gelmişler.Taktım boynuna Trabzon atkısı resim çekildik
Şampiyonluk güzel şeymiş..Bidahaki şampiyonluğu inşallah TRABZON'umla kutlarız..Yeterki ONUR'suz
olmasın
aŞk!
Yorum
-
İlk olarak HAYRETTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDörduncu macı hakemler efes resmen hediye ettiler olaylarda buyuzden patlak verdi hem bu nerden geliyo efespilsen hayranlığı anlamış diyilim-1461 TRABZON-
Yorum
-
Ogün'ü yakalamışken resimsiz olmaz dedim
En son Nihal Ayvaz tarafından düzenlendi; 19.06.2009, 22:11.Yeterki ONUR'suz
olmasın
aŞk!
Yorum
-
İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahçe'yi mi tutsaydık?
Fenerbahceyi tut veya tutma veya efesi bmn burası yoksa benmi yanlış yerdeyim
Yorum
-
İlk olarak HAYRETTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahceyi tut veya tutma veya efesi bmn burası yoksa benmi yanlış yerdeyimTrabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak
Yorum
-
İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ogün'ü yakalamışken resimsiz olmaz dedim
Eğer Ogün'ünse O gün Ogün bizim olmuştur.
Kupayı tuttuğunuz resim harika.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum