Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maç içinden de foto varmı

Yorum

• İlk olarak trabzonsevdamız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      maç içinden de foto varmı
      Maç içinden video var ama şu an ekleyemiyorum bir sorun var onu yarın yükleyeceğim
      -1461 TRABZON-

Yorum

• herkezi a.şahenk e bekliyoruz

Yorum

• Veee Bize Her Yer TrabzonHer ne kadar gözler bizim üzerimizde olsa da o atkıyla dolaştık

Görüntüler telefonla çekildiğinden pek kaliteli değil kusura bakmayın.Yarın videoları yükleyeceğim.Kısmetse Pazar günü de Ayhan Şahenk'teyim
          -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Veee Bize Her Yer TrabzonHer ne kadar gözler bizim üzerimizde olsa da o atkıyla dolaştık

işte son iki foto harika süper ya tebrikler

Yorum

• Ayağınıza sağlık Özge ve arkadaşın. Resimler için teşekkürler, ayrıca atkıyla orada olmanız da bizi çok mutlu etti.

Efes'i tebrik ediyorum. Başarılar, umarım kupayı alırlar. İmkanım olsa efesi desteklemek isterdim açıkçası.

Bu arada, febeliler mağlubiyetten sonra kudurmuşlar galiba. Sahaya yabancı madde atan mı dersiniz, basketçilere laf atanlar mı dersiniz... Hazımsızlık sorunu yani. Ah, Trabzonum olsa görürüdüm ben .
              avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• tebrikler efes inşallah şampiyonluğunuda kutlayacağiz burda
                Dallas Mavericks
                .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• 5.maç pazar 20:00 de a.şahenk de

Yorum

• Maça gidicez dedik sözümüzü tuttuk.Çocuklar da bizi sevindirdiler sağolsunlar.Geçen de yazmıştım adamın lakabı boşuna seri katil değil diye.Yine işini yaptı son periyot tam 13 sayı attı.Kerem Gönlüm ve Thorton da görevlerini yaptılar.Artık avantaj bizde.Bu moralle emin olun şampiyon oluruz.

Bu arada atkıyla çok pis kızdırdım Fenerlileri.El kol hareketi yapmaktan bir şey yapamadılar.Umarım 5. maçı da alıp şampiyonluk maçına Abdi İpekçi'de olurum yine.

Bu arada İhsan ben Özge'nin arkadaşı değil abisiyim.
                    Colmandante

Yorum

• Özge ve abisi, maç içerisinde ve sonunda yaşanan gelişmeler hakkında biraz bilgi verseniz, madem gittiniz, gitmeyenlere anlatın o zaman. Hayde bakalım, kulağımız sizde

Yorum

• İhsan öncelikle Fenerbahçe'nin çirkef taraftarından bahsedeyim.Sinirden köpürdüler hele ben atkıyı açınca daha bi galeyana geldiler.

2. olarak siz Tv başından seyrettiğiniz için sevimsiz Fb yöneticilerini sık sık gördünüz.Ben de az önce seyrettim gerçekten nasıl tahammül ettiniz bilmiyorum.

Efes Pilsen taraftarını ilk defa bu kadar coşkulu gördüm.Onlarca Euroleague maçına gittim en son Asvel maçında bundan iyi bir seyirci vardı.Herkes boğazı patlayana kadar bağırdı.Bayanlar da dahil.Bizim taraftara örnek olacak şekilde.

Son sözüm de Shumpert için olacak.Hedo'yu görüyoruz ne kadar sakin değil mi?Preston da aynen öyle.Çok soğukkanlı bir yıldız.Tam bir final oyuncusu.Efes şampiyon olursa ki inşallah olacak MVP Shumperttır.Seri katilim benim.
                        Colmandante

Yorum

• Maç sonunda Kaya pekere sataşanları gördüm, keyiflendim; yani bilirsiniz işte, birilerinin öfkelenmesi bizim için komedi halini alıyor ya , o misal.

Şampiyon oluruz gibime geliyor, az kaldı, az.

Yorum

• Efes Burdan Vermez maci
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İhsan öncelikle Fenerbahçe'nin çirkef taraftarından bahsedeyim.Sinirden köpürdüler hele ben atkıyı açınca daha bi galeyana geldiler.

2. olarak siz Tv başından seyrettiğiniz için sevimsiz Fb yöneticilerini sık sık gördünüz.Ben de az önce seyrettim gerçekten nasıl tahammül ettiniz bilmiyorum.

Efes Pilsen taraftarını ilk defa bu kadar coşkulu gördüm.Onlarca Euroleague maçına gittim en son Asvel maçında bundan iyi bir seyirci vardı.Herkes boğazı patlayana kadar bağırdı.Bayanlar da dahil.Bizim taraftara örnek olacak şekilde.

Son sözüm de Shumpert için olacak.Hedo'yu görüyoruz ne kadar sakin değil mi?Preston da aynen öyle.Çok soğukkanlı bir yıldız.Tam bir final oyuncusu.Efes şampiyon olursa ki inşallah olacak MVP Shumperttır.Seri katilim benim.
                              helal size :d kuşları sarhoş ettik

Yorum

• Tebrikler Efes tebrikler Osman ve Özge kardeşler Efes çok istedi ve aldı..centilmenlikten bahseden fenerlilerin de ne mal oldukları bir kere daha görüldü...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X