Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beni de nerdeyse milli maç kadar sevindiren bir maç sonucu çıktı ortaya...Efes ilk defa beklentileri karşılayacak bir oyun koydu ortaya. Hem savunmada hem de hücumda kimse kaytarmadı, herkes mücadele etti....hemen hemen oynayan herkesin sayı katkısı yaptığı bir maçta 3-4 oyuncu çift haneli rakamlara ulaşıor bir de böyle savunma yaparlarsa Efes ilk 2'yi zorlar..
    Ama guard'lardan beklenen katkı hala istenilen seviyede değil, bekliyoruz ...

Yorum

• Efes tebrikler, güzel bir maç idi...
      Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• Milli maçtan daha çok Efes'in maçını izledim sayılır
        Efes ilk defa sert ve agresiv bir savunma yaptı bunun sonucundada zor bir deplasmandan galibiyet elde etti. Takımda herkes savaştı, ama bu maçta Kerem pota altında çok iyi oynadı.Efes, skor üretmede zorluk çekmiyor savunmasını oturtsun her maçı kazanacak güçte.
        BMN|KOCAELİ

Yorum

• Efes Pisen maçı bencede Milli maç arasında karambole geldi ama şu bir gerçekki bu bütce ve bu transferler Avrupada başarılı olmak oldukça zor.4 takım arasına kalabileceklerini düşünmüyorum.

Yorum

• Maçın son dakikalarında Nicholas sakatlanarak oyundan çıktı.Sakatlığı ciddi mi bilen var mı?
            -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Maçın son dakikalarında Nicholas sakatlanarak oyundan çıktı.Sakatlığı ciddi mi bilen var mı?
              resmi sitede hicbir aciklama yok...
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Resmi siteye ve hemen hemen bütün spor sitelerine baktım.Sakatlığı ile ilgili hiçbir haber yok.Herhalde önemli bir sakatlık değil.
                -1461 TRABZON-

Yorum

• Evet guzel bir macti.Bayagi zevkli gecti bizim acimizdan.Bunlar da nacizane bir kac resim.

En son TheRapZoNe tarafından düzenlendi; 24.11.2007, 16:04.

Yorum

• Resimler çok güzel..hele bir de gurbette alınan galibiyet koltuklarınızı iyice kabartmıştır...

Yorum

• Efes bir yenilgi daha almak üzere...

3. periodun son 4 dakkasi ve Banvit 18 sayi ile önde

----
                      artik tecrübe mi dersiniz, yoksa Hakem hatalarimi dersiniz mac uzatmaya gitti...

Nicholas'in inanilmaz iki üclügü macin kaderini degi$tirdi. Ümin'in son saniye 3. lügü ve bir 5 dakka daha...
                      En son Harun-61 tarafından düzenlendi; 25.11.2007, 15:55.
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Uzatma periyodunu izledim. Efes maçı 90-86 kazanmasını bildi.

Tebrikler.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• süpersin efes devanm harika böyle
                          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Nicholas tek başına maçı aldı.Nicholas'ta olmasa ne olacak bu Efes'in hali.En etkili adamı Efes'in
                            -1461 TRABZON-

Yorum

• Evet Nicholas gecen macta da bu macta da Efes'i galibiyete tasiyan isim oldu.. Neyse takim kendine gelmeye basladi yavas yavas. Bakalim devami gelecek mi.

Yorum

• efeste nıcholas ve kerem gonlumun performansı çok iyi inşallah surekli olur takım birkaç galibiyet daha alsa kendine iyice gelecekte serkan ender gregoryde çok düşüş var insallah onlarda düzelir en kısa zaman da
                                banvıtlı oyuncuları da kutlarım 20 sayı ondeyken bile attığı sayıdan sonra teknik faul yemelerinden ve efesin ekmeğine yağ sürmelerinden dolayı
                                sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X