Maçı başından sonuna kadar tv başından kalkmadan inatla seyrettim, biliyordum ki Efes geri gelecek ve bu maçı alacaktı...maçın alınmasındaki en büyük etken tecrübe ve Nicholas faktörüydü...Naumoskiden bu yana efese böyle baskın bir oyuncu gelmedi....adam nerden bulsa 3'lük soktu...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Basketbol Ligleri
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Efes Yunanistan'a gitti
Efes Pilsen Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Ligi (B) Grubu'nda 28 Kasım Çarşamba günü Aris TT Bank Selanik takımıyla deplasmanda yapacağı maç için Yunanistan'a gitti. Atatürk Havalimanı'ndan Atina'ya hareket eden lacivert-beyazlı kafile, buradan uçakla Selanik'e geçecek.
Gece yarısından sonra Selanik'e varması beklenen Efes Pilsen kafilesi, karşılaşmanın hazırlıklarını yarın akşam ve maç sabahı yapacağı antrenmanlarla tamamlayacak.
Lacivert-beyazlı ekip, karşılaşmadan 1 gün sonra 29 Kasım Perşembe günü akşam İstanbul'a dönecek.-1461 TRABZON-
Yorum
-
-
-
Efes, yabanci oyuncularindan malesef verim alamiyor...Nicholas haric.
Penn Penn dediniz, adamda bi numara yok arkada$lar*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
67-64 yenildi Efes.
Yahu bu takım 3 maç üst üste kazanamayacak mı bu sene ? Ligde kazanır Avrupa'da kaybeder. Avrupa'da kazanır ligde kaybeder.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEfes, yabanci oyuncularindan malesef verim alamiyor...Nicholas haric.
Penn Penn dediniz, adamda bi numara yok arkada$larDaha önceki seneler Efes hayranıydı tek başına Efes maçlarını alıyordu.Eski performansını görmemiz için Efes'in mavi beyaz formalı bir takımla oynamasını bekleyeceğiz galiba
Umarım en kısa zamanda eski Penn olarak geri döner.
-1461 TRABZON-
Yorum
-
Efes Pilsen 51 Malaga 36.İkinci periyot sonu.Efes müthiş oynuyor.Uzun süredir böyle bir Efes görmemiştim.Takım oyunu oynuyorlar ve her bir oyuncu çok ayrı işler çıkarıyor.İkinci yarıda da böyle oynamaya devam ederse maçı çok rahat kazanır.Umarım klasik Efes Pilsen hataları olmaz.
Efes Pilsen 91 Malaga 75 maç sonucu.Efes ilk yarıya oranla biraz daha etkisizdi ama takım oyunu gerçekten çok iyiydi.Her maç böyle oynasalar maç kaybetmezlerPenn yavaş yavaş takıma alışıyor galiba bu maç iyiydi.Eski Penn geri dönüyor gibi bir hava gördüm.
En son Özge tarafından düzenlendi; 05.12.2007, 22:06.-1461 TRABZON-
Yorum
-
91-75 kazandık.bir ara 25 sayıydı ben ilk açtığımda maçı.uğursuz geldim herhalde.2.açtığımda 87-67ydi.
son açtım maç skorunu aldım.hayırlı olsunHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
süpersin efes bu maçı alacağını tahmin ediyordum ama bu kadar rahat ve bu kadar oyunu domine edeceğin hiç aklıma gelmezdi iki yıldır bu kadar rahat maç seyretmemiştim efes ilk yarı her topta yıldırım gibi rakip potaya vardı gerek uzunlar gerekse gardlar süper oynadı ve david blattın de hakkını verim ilk kez 3 gardla birlikte oynarken gördüm efesi gardların formu iyi olunca efesinde performansını ve potansiyelinin ne kadar artığı bu maçta ğörüldüsadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum