Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mirsad neredeyse koltukları kırıcaktı o derece vurdu yani hakem teknik faulü çalamadı.Fenerbahçe taraftarından korktu.Her Efes lehine verilen kararda taraftar bağırıyordu çünkü.
    -1461 TRABZON-

Yorum

• Özge , şaşırdın mı yani ?

Adamlar futbolda ki maçları masa başında kazanmaya alışmışlar , şimdi Basketbolda aynı taktiği uyguluyorlar.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Hem Fenerbahçe hem de Mirsad olduğundan şaşırmadım.Mirsad her maç aynısını yapıyor.Her zaman ki hali yani.Çirkefliklerine devam ediyor.
        En son Özge tarafından düzenlendi; 18.10.2007, 21:16.
        -1461 TRABZON-

Yorum

• Çirkef değil, zavallı =)
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• basketbolun tek ve en büyüğü efesi ülker yenemediği için eziklerle birleşmiş
            2 şikeci bir araya gelip efesin tek büyüklük sıfatını almaya çalışıyorlar ama başaramazlar

Yorum

• efes pilsen sen bizim herşeyimizisin

Yorum

• Scoonie Penn Efes Pilsen'de...

Efes Pilsen Amerikalı oyuncu Scoonie Penn'i kadrosuna dahil etti. 1.80 metre boyundaki oyuncu 1977 doğumlu ve oyun kurucu pozisyonunda görev yapıyor.
                Ohio State Üniversitesi'nden mezun olan Penn, 2000 yılında Atlanta Hawks tarafından 2. tur 57. sırada draft edildi. Daha sonra Avrupa'daki ilk tecrübesini İtalya'da yaşadı. Sırası ile Pallacanestro Trieste ve Virtus Roma'da forma giyen Scoonie Penn, 2002'de NBDL Ligi'nden Asheville Altitude ve daha sonra Kızılyıldız takımlarında görev yaptı. 2003-04 sezonunda Hırvatistan'ın Cibona Zagreb takımına transfer oldu. 2004-05 sezonunda Yunanistan'ın Makedonikos, bir sezon sonra da İtalya'nın Scavolini Pesaro takımlarında oynadıktan sonra, 2005-06 sezonunda tekrar Cibona Zagreb'e döndü ve Avrupa Ligi'nde ikisi normal sezon, ikisi Top 16 olmak üzere Efes Pilsen'e karşı dört kez mücadele etti. Normal sezonda ilk maçta 27, ikinci maçta 28 sayı kaydeden Penn, Top 16 maçlarında da 23'er sayı kaydetti.
                Geçtiğimiz sezon Yunanistan'ın Olympiacos takımında forma giyen Penn burada 22 maçta 11.9 sayı, 3.4 asist ve 3.1 ribaunt ortalamaları ile mücadele etti. 2006-07 sezonunda Olympiacos forması ile Avrupa Ligi normal sezonunda Efes Pilsen'e karşı iki kez forma giyen Amerikalı oyuncu ilk maçta 10, ikinci karşılamada da 11 sayı kaydetti.
                Scoonie Penn yarın (21.10.2007, Pazar) İstanbul'a gelerek yeni takımına katılacak.
                Bu arada Beko Basketbol Ligi'nin ikinci haftasında sakatlanan Rashad Wright üç-dört hafta sahalardan uzak kalacak.

Haberi euroleague'in anasayfasına bakarken gördüm ve acaba bi yanlışlık falan mı var dedim daha sonra Efes Pilsen'in resmi sitesine baktım.Helal olsun Efes'e keşke daha önce almış olsalardı.Yılın transferi bence.Efes'i artık kimse tutamaz.
                -1461 TRABZON-

Yorum

• Gerçekten çok iyi bir transfer .En azından Efese karşı oynamayacak.Çünkü bugüne kadar ki Efes maçları ortalaması tam 20 sayı.
                  Colmandante

Yorum

• bu sene şampionuzzzz Nicholas çok çok daha ii olcak bu sene FB banvite dağıldı tek raakibimiz bjk
                    "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• Efes Pilsen Euroleague B Grubu'ndaki ilk maçında Hırvat temsilcisi Cibona Zagreb'e 93-85 yenildi ve Avrupa serüvenine kötü bir başlangıç yaptı. Efes karşılaşmada ilk 3 periyodun neredeyse tamamını önde götürse de, daha sonra savunmadaki etksizliği ve basit hatalarla galibiyeti rakibine hediye etti..

Yorum

• Kerem Gönlüm çok kötüydü.Serkan'ın bireysel hataları vardı daha alışamamış takıma.Woods fena değildi.Umarım yakın zamanda toparlanır Efes.
                        -1461 TRABZON-

Yorum

• Salon: Drazen Petrovic
                          Hakemler: Jose Ramon Garcia Ortiz (İspanya), Costas Mouzakis (Yunanistan), Juan Carlos Garcia Gonzalez (İspanya)
                          Cibona Zagreb: Princ x 2, Ayuso xxx 17, Vukusic xx, Warren xxx 14, Andric xxx 19, Krasic xx 6, Kelley xxx 14, Kastropil x 3, Rozic xxx 11, Mulaömerövic xx 7, Hoskin x
                          Efes Pilsen: Ender xx 7, Nicholas xx 13, Gregory xx 13, Hutson xxx 18, Woods xxx 9, Kerem x 2, Serkan xx 14, Penn xx 4, Ermal x 5
                          1. Periyot: 21-28
                          Devre: 47-54 (Efes Pilsen lehine)
                          3. Periyot: 75-70

----
                          efes'in kronik hastaligi devam etmekte...cibona'yi en son ne zaman yendik ya ?

.
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• olmuyor olmuyor olmuyor.
                            ne zaman oynayacak bu takım?
                            hoş sabrı hak eden bir kadrosu ve teknik adamı var.
                            sabırrr
                            HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Efesin yapisi degisti, 2 senedir yumusacik bir takim oldu. 60 sayilar yerken 90 lara cikti. ben amerikalilarla doldurulmus Efesi hic sevemedim...

Yorum

• avrupayı sallayacak dedik ama ilk maçtan fire verdi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X