Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Öne geçtikten sonraki 3-4 hucumdan boş dönünce yenilmemiz normal , neticede bu bir gösteri maçıydı , ülker ve yağverlerinin rüyalarında göremeyecekleri kadar güzel bir organizasyonu gerçekleştiren Efes pilsen yönetimine ve teknik kadrosuna teşekkür etmek boynumuzun borcudur , bizlere böyle bir rüyayı yaşattıkları için . Skor önemli değil önemli olan mücadeledir bence , tabiki yensek daha iyi olurdu

Efes için söylenecek söz yok , bu sene sakatlık ve aksi bir durum olmazsa bu ligin tozunu atar

Wolves içinse hiç iyi şeyler düşünmüyorum bence hiç kendilerini yormasınlar seneye draftın 1. sırasını almak için ellerinden geldiği kadar az galibiyet alsınlar . Zaten ne kadar zorlarsa zorlasınlar 20 nin üzerine çıkabileceklerini hiç sanmıyorum
    " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• çok yazık oldu bu maç efesin hakkıydı ,
      kaçan serbest atıştaki ribaundu alsaydık kazanırdık, bide 1 sayı öndeyken hücumları çok cömertce harcadık...!

Yorum

• Abdi İpekçi'ye hücum!

İstanbul'da ilk kez bir NBA takımının sahne aldığı Efes Pilsen - Minnesota Timberwolves maçına basketbolseverler büyük ilgi gösterdi. Maçın yapıldığı Abdi İpekçi Spor Salonu tamamen dolarken, karşılaşmayı 10 bin kadar basketbolsever izledi.
        Maçtan saatler önce salona gelen basketbolseverler kapılarda uzun kuyruklar oluşturdu. Bazı Türk taraftarların Minnesota Timberwolves forması giydiği görülürken, basketbolseverler özellikle NBA oyuncuları Ricky Davis ve Al Jefferson'ı coşkulu bir şekilde alkışladılar.

Minnesota Timberwolves'in maskotu ''Crunch'' da çeşitli şovlarıyla maçı izleyenlere keyifli anlar yaşattı.
        Efes Pilsen Kulübü Başkanı Tuncay Özilhan maç öncesi, NBA Başkanı David Stern, Minnesota Timberwolves'in sahibi Glenn Taylor ve Avrupa Ligi CEO'su Jordi Bertomeu'ya çeşitli hediyeler verdi.
        Bu arada yine karşılaşma öncesi iki takımın kaptanları Mustafa Abi ve Randy Foye, birlikte taraftarlara ''Hoşgeldin'' diyerek eğlenceli bir maç yaşamalarını dilediler.
        MURAT BAŞESGİOĞLU DA İZLEDİ
        İstanbul'daki ilk NBA maçını spordan sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu da izledi.
        Devlet Bakanı Başesgioğlu'nun yanı sıra, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, NBA Başkanı David Stern, Avrupa Ligi CEO'su Jordi Bertomeu gibi basketbol dünyasının üst düzey isimleri ve Anayasa Mahkemesi Başkan Vekili Haşim Kılıç da karşılaşmayı takip etti.
        Efes Pilsen ile Minnesota Timberwolves maçında, ABD'den 130'a yakın NBA yetkilisi görev yaptı.

Sinan koyu renkli yazılan yer senin için
        -1461 TRABZON-

Yorum

• Efes kazanabilirdi.Yine de güzel oynasılar.

Yorum

• harikaydı.
            yalnız fauller ve reboundlar feciydi.orayı toparlamak lazım.
            yine de gurur duydum
            HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Son saniyede kaçan boş 3.lük,kaçan fauller biraz daha şans.
              Efes çok iyi mücadele etti.Geriden gelmeyi başardı.
              Nicholas yüzünü yırtan şahsın tırnaklarının uzunluğunu ve faul atışlarında kuş sesleri çıkaran bayanın nasıl başardığını merak etmedim değil.
              “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
              Sizler var ya .....

Yorum

• İlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abdi İpekçi'ye hücum!

İstanbul'da ilk kez bir NBA takımının sahne aldığı Efes Pilsen - Minnesota Timberwolves maçına basketbolseverler büyük ilgi gösterdi. Maçın yapıldığı Abdi İpekçi Spor Salonu tamamen dolarken, karşılaşmayı 10 bin kadar basketbolsever izledi.
                Maçtan saatler önce salona gelen basketbolseverler kapılarda uzun kuyruklar oluşturdu. Bazı Türk taraftarların Minnesota Timberwolves forması giydiği görülürken, basketbolseverler özellikle NBA oyuncuları Ricky Davis ve Al Jefferson'ı coşkulu bir şekilde alkışladılar.

Minnesota Timberwolves'in maskotu ''Crunch'' da çeşitli şovlarıyla maçı izleyenlere keyifli anlar yaşattı.
                Efes Pilsen Kulübü Başkanı Tuncay Özilhan maç öncesi, NBA Başkanı David Stern, Minnesota Timberwolves'in sahibi Glenn Taylor ve Avrupa Ligi CEO'su Jordi Bertomeu'ya çeşitli hediyeler verdi.
                Bu arada yine karşılaşma öncesi iki takımın kaptanları Mustafa Abi ve Randy Foye, birlikte taraftarlara ''Hoşgeldin'' diyerek eğlenceli bir maç yaşamalarını dilediler.
                MURAT BAŞESGİOĞLU DA İZLEDİ
                İstanbul'daki ilk NBA maçını spordan sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu da izledi.
                Devlet Bakanı Başesgioğlu'nun yanı sıra, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, NBA Başkanı David Stern, Avrupa Ligi CEO'su Jordi Bertomeu gibi basketbol dünyasının üst düzey isimleri ve Anayasa Mahkemesi Başkan Vekili Haşim Kılıç da karşılaşmayı takip etti.
                Efes Pilsen ile Minnesota Timberwolves maçında, ABD'den 130'a yakın NBA yetkilisi görev yaptı.

Sinan koyu renkli yazılan yer senin için

Murat Başeskioğlu bölümü dahil değil değilmi

Valla Özge ben gördüğüme inanırım , tribünleri hiçtam dolu görmedim ben heleki pilot kamera açısının sol tarafında bir bölüm yaklaşık 50 sandalye kadar hiç dolmadı . potaların arkalarındaki bazı bölümler , tribünlerin altındaki sandalyelere özellikle dikkat ettim onların yarısı boştu . Ama maçın ortalarına doğru bir artış oldu tribünlerde orası gerçek.

Ama o tribünlerde 10 bin kişi varsa abdi ipekçiye kadar yürürüm
                " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• kaçan serbest atışın rebaundunu telfair a vermek maçın kırılma anıydı birde ard arda 3 hücüm boş dçndük 1 sayı öndeyken son 2 dk da
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Murat Başeskioğlu bölümü dahil değil değilmi

Valla Özge ben gördüğüme inanırım , tribünleri hiçtam dolu görmedim ben heleki pilot kamera açısının sol tarafında bir bölüm yaklaşık 50 sandalye kadar hiç dolmadı . potaların arkalarındaki bazı bölümler , tribünlerin altındaki sandalyelere özellikle dikkat ettim onların yarısı boştu . Ama maçın ortalarına doğru bir artış oldu tribünlerde orası gerçek.

Ama o tribünlerde 10 bin kişi varsa abdi ipekçiye kadar yürürüm
                    Sinan haklısın boşluklar vardı ben de gördüm bunlar başka maç izlemişler galibaBelki de trafik vardır o yüzden maçın ortalarına doğru artış olmuştur.Malum bizde trafik yüzünden Trabzonspor maçının 2. yarısına yetiştik

Blatt: "Olağanüstü bir maçtı"

Efes Pilsen Antrenörü David Blatt, rakiplerinin maçı kazanmayı hak ettiğini belirterek, ''Minnesota'ya sahamıza gelip bizimle maç yaptıkları için teşekkür ediyorum. Son derece olağanüstü bir maçtı'' dedi.

Karşılaşmada ikinci devreyi genelde rakiplerinin kontrol ettiğini anlatan Blatt, ''Biz, yapmamız gereken her şeyi yaptık. Sadece 1 haftadır birlikte çalışıyoruz. Taktik açısından çok fazla şey yaptığım için antrenör Wittman'dan özür diliyorum. Oyuncularımdan sanki bir Avrupa Ligi maçı gibi oynamalarını istedim'' diye konuştu.

David Blatt, Avrupa basketbolu ile NBA arasındaki farkın hızlı bir şekilde azaldığını, ancak hala en iyi ve yetenekli sporcuların NBA'de oynadığını söyledi.

Efes Pilsen'in oyuncularından Drew Nicholas da NBA takımıyla maç yapmanın kendileri için büyük bir fırsat olduğunu belirterek, ''Sahaya çıkıp elimizden gelen mücadeleyi gösterdik. Geçen sezon daha çok savunmaya odaklanmıştık, ama bu yıl David Blatt'in hücum sistemi son derece hızlı. Bu sezon çok daha iyi bir oyun ortaya koyacağız'' dedi.

Ender Arslan ise maçta son ana kadar iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ifade ederek, bu sezon iyi bir takım kurulduğunu ve hedeflerinin Avrupa Ligi'nde ''Dörtlü Final'' oynamak olduğunu söyledi.

Dipnot:Karşılaşmayı 10 bin 628 biletli seyircinin izlediği bildirildi. (Sinan başka bir yerde de böyle yazıyor)
                    En son Özge tarafından düzenlendi; 07.10.2007, 11:52.
                    -1461 TRABZON-

Yorum

• Efes , bu sene çok canlar yakar. Namağlup şampiyonluk bekliyorum.
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Türk Basketbolu'nun yıldızlarından Kaya Peker, Beşiktaş Cola Turka ile sözleşme imzaladı.
                        10.10.2007

Türk Basketbolu’nun yetiştirdiği en önemli uzunlardan birisi olarak kabul edilen ve geçen sezonu İspanya’nın TAU Ceramica takımında geçiren Kaya Peker, Beşiktaş Cola Turka ile bir yıllık sözleşme imzaladı. İspanyol kulübünde yaşadığı sorunlar nedeniyle ayrılma kararı alan ve transfer piyasasında adı en çok geçen isimlerden birisi haline gelen, özellikle de Türk Telekom tarafından çok istenen Kaya, tercihini Siyah-Beyazlı kulüpten yana kullandı. 1980 doğumlu ve 2.07 boyundaki oyuncu, basketbola Pınar Karşıyaka alt yapısında başlamış, İzmir Kulübü’nün A Takımı’nda gösterdiği performans sonrasında Efes Pilsen’e transfer olmuş, 5 sezon forma giydiği Lacivert- Beyazlı kulüpte de büyük başarılar yaşamıştı. Geçen sezon TAU Ceramica takımıyla Euroleague’de 5.6 sayı, 1.6 ribaund ortalamalarıyla oynayan milli basketbolcu, İspanya’daki Avrupa Şampiyonası’nda da milli takımımızın ayakta kalan isimlerinden birisi olarak dikkat çekmişti.

---

Püfs, gitmesen olmazdı d'mi o eziklere. Soğudum sendende
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• efes eziklere nasıl yenildi hayret ettim
                          böle iyi bir takım minnesotayı ezen takım ...?

Yorum

• Lig Şampiyonu Fenerbahçe Ülker, nefesleri kesen mücadelede, bitime saniyeler kala Solomon'un attığı basketle Efes Pilsen'i 79-77 mağlup edip, Cumhurbaşkanlığı Kupa'sını müzesine götürdü.

Salon: Atatürk
                            Hakemler: Halil Baldemir, Zafer Yılmaz, Serdar Ünal
                            Efes Pilsen: Nicholas x 7, Wright x, Mustafa Abi x 2, Kerem Gönlüm xx 4, Woods x 5, Serkan x, Gregory xxx 21, Hutson xxxx 25, Ermal xx 4, Ender xx 9
                            Fenerbahçe: Solomon xxxx 19, Ömer xxx 8, İbrahim xxxx 23, Mirsad x 3, Vidmar x 2, Damir Kaan xx 6, Oğuz xx 12, Semih x 2, White x 2, Preldzic x 2
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Atılan sayılara bakılırsa Efes'te Gregory'le Hutson oynamış.Hutson Minnesota maçında da çok iyi oynamıştı.Çok yerinde bir transfer.Diğer oyuncular biraz daha iyi oynasalardı Efes rahat kazanırdı.
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• efesin bu maçı kazanması gerekirdi ama daha yeni bir takım kuruluyor.bundan sonrası için daha iyi bir takım olacaklarına inanıyorum
                                HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X