Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Perasoviç'in hediyesi bir maç.
    Vidmar ve Kulig gibi iki fiziksel olarak kuvvetli iki pivota karşılık tek Dunston'ı kullanmak, buna karşılık 4 numarada tek Orelik'i varken Brown ve Thomas'ı kadroda tutmak.
    Ayrıca 4. çeyreğin çok uzun bölümünü Granger bu kadar kötü oynarken Heurtel'siz oynamak hatalarıydı.
    Bir de hakemler eşit düdük çalmadılar. Özellikle Keseratar... Son 3 dakikadaki kararları faciaydı. Sportmenlik dışı hele komediydi.
    Neyse Efes Euroleague'de kritik bir döneme giriyor. Baskonia maçı çok önemli. Kazanıp play-off için avantajlı olmak gerekir.
    Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
    You'll Never Walk Alone...
    https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Yeni koç, yeni yabancılar (İki Amerikalı, dört Avrupalı), biri 96 diğeri 97'li iki yerli ve ikisi de sezon ortasında takıma girdi... Lig ve Avrupa'dan sonra kupada sonuna gittiler. Banvit'i antipatik bulsam da kutlarım. Trabzonspor organizasyonu oradan çok ders çıkarabilirdi aslında. Saha dışını nasıl yürütüyorlar, arama taramam, eğitim, şehir dışından getirilen çocukların sisteme adaptasyonu, yabancıların sosyal hayatı vs.

Filipovski beğendiğim koçlardandır. O da Bazarevich gibi kendi sistemi peşinde gidenlerden. Şansı, elindeki oyuncuların birbirini tamamlayan özelliklere sahip olması.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• TED ilk çeyrek 25-13 önde Giresun karşısında.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Fark ne zaman çift hanelere çıksa Ledo, Enes ve Armstead'la dönüyor Giresun. İkinci çeyrekte de böyle olmuştu.

Devin Thomas ve Shorter triple double'a gidiyor.
          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 04.03.2017, 16:16.

Yorum

• Son çeyrekte Giresun'da Gill devreye girmeye çalışıyor. Yedi sayı üretti. Ama TED daha diri görünüyor. Üç dakika kala 10 sayı önde TED.

* 11 oldu bu çeyrekte Gill.
            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 04.03.2017, 16:34.

Yorum

• Kazandı TED. Büyük iş... Tebrikler.

Sıra Çekmece'de. Antep'i yenerlerse iyi olur.
              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 04.03.2017, 16:40.

Yorum

• TBL'nin favorileri Acibadem ve Sakarya arka arkaya koç degistirdi. Samsun ve Beylikdüzü sezon basindaki formlarini sakatliklarin da etkisiyle kaybetti. Petkim ve Bursa gercekten iyi is cikariyor.

Yorum

• Russ Smith
                  Dentmon
                  Deon Thompson
                  *
                  Micov
                  Schilb
                  Diebler
                  Fitipaldo
                  Tyus
                  Daye
                  Pleiss

McCollum 11. yabancısı olacak Gs'nin. On yabancıyla kontrat yapma sınırı genişletildi mi?

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Russ Smith
                    Dentmon
                    Deon Thompson
                    *
                    Micov
                    Schilb
                    Diebler
                    Fitipaldo
                    Tyus
                    Daye
                    Pleiss

McCollum 11. yabancısı olacak Gs'nin. On yabancıyla kontrat yapma sınırı genişletildi mi?
                    Daçka'ya gelmeyecek miydi o?

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Russ Smith
                      Dentmon
                      Deon Thompson
                      *
                      Micov
                      Schilb
                      Diebler
                      Fitipaldo
                      Tyus
                      Daye
                      Pleiss

Bunlardan birine TBL lisansi cikarmamis olabilirler.
                      Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                      You'll Never Walk Alone...
                      https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bunlardan birine TBL lisansi cikarmamis olabilirler.
                        Hepsi ligde oynadı abi.

Yorum

• Skorlara bakiyorum hep maglubuz yoksa tanking mi yapiyoruz?
                          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Büyükçekmece Seawright sakatlandığından beri (on hafta) kazanamıyor. Eldridge de etkiledi tabii. Ama orada anlamadığım asıl şey sene başında Hannah'ın gönderilmesiydi.

Yorum

• Fenerbahçe'nin Doğuş ile birleşmesine burada kimse yorum yapmadı mı ben mi kaçırdım?

Bundan 8-10 yıl önce Ülker'le birleşip Ülker'i bitirdiler, şimdi de Doğuş ile birleşip Darüşşafaka'yı bitiriyorlar. Ben dışardan böyle görüyorum, resmen tümör gibi bir camia, ne kadar sevimsiz, ne kadar iğreti ediciler.

Bir tek ben mi böyle düşnüyorum acaba? Bu ülkenin özel kurumları veya devlet kurumları neden hep bu şikecilere yaranmak adına çalışırlar ki?
                              Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fenerbahçe'nin Doğuş ile birleşmesine burada kimse yorum yapmadı mı ben mi kaçırdım?

Bundan 8-10 yıl önce Ülker'le birleşip Ülker'i bitirdiler, şimdi de Doğuş ile birleşip Darüşşafaka'yı bitiriyorlar. Ben dışardan böyle görüyorum, resmen tümör gibi bir camia, ne kadar sevimsiz, ne kadar iğreti ediciler.

Bir tek ben mi böyle düşnüyorum acaba? Bu ülkenin özel kurumları veya devlet kurumları neden hep bu şikecilere yaranmak adına çalışırlar ki?
                                Doğuş grubu Fenerbahçe'ye destek verse de Darüşşafaka projesini devam ettirir bence.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X