Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• beşiktaş bu sene küme düşer.

ilk 8 ve diğer 8 takım arasında uçurum var.

aşırı kalitesiz ve vasat bir lig ne yazık ki.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

*

Bahçeşehir - Telekom maçını seyredemedim. Josh Owens'ın sakatlığı Bahçeşehir için kötü oldu. Telekom'da da iki numara Kamar Baldwin gönderilecek sanırım.

*
      Geçen seneki 2 numaraları Nick Johnson'ı getirmişler. İki forveti de şutör Telekom'un böyle atletik bir ve delici bir kısaya ihtiyacı vardı.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Hakan Demir -» TOFAŞ

Bandırma'da son iki sezonda kırk maç, yirmi dört galibiyet... O kadroyu lig sonuncusu alıp PO potasına taşıdı.

*

Dün Darüşşafaka - Oostende maçında Doğuş Özdemiroğlu'nu beğeniyle seyrettim. Oostende'de daha önce bize karşı oynayan forvet Mwema sadece tek şut kaçırarak 20 sayı attı.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ligde bu hafta müthiş maçlar seyrediyoruz:

1) Bahçeşehir Koleji - Afyon

Afyon 1 ve 5 numaradaki yabancıları olmadan kıymetli bir İstanbul galibiyeti çıkardı. Son periyotta arkadaşları faul sorunu yaşayınca Chris Wright sakat sakat oynayıp katkı verdi. BK ise Owens dönmesine rağmen kenar idaresinin zayıflığı nedeniyle tempo bulamadı.

2) Petkim - Gs

Alex Hamilton kusursuz oynadı fakat RJ Hunter hiç katkı vermiyor. Gs onu neden aldı zaten? Şimdi Alex Tyus'ı alıyorlarmış ama üç numara sa bulmalılar bence.

Petkim'de Hummer enerjisini çok iyi yansıtıyor. Koç Kemzura da dokunuşlarıyla fark yaratıyor.

3) Darüşşafaka - Bursa

Can Maxim ilk yarıda şut kaçırmadan 20 sayı atyı. Darüşşafaka Gillon'dan faydalanamıyor. Üç gard oynuyorlar. Maç sonunda Bursa aleyhine çalınan teknik faul bence yanlıştı. Eski Büyükçekmeceli Andrews yine son çeyrekte büyük oynadı.

4) Tofaş - Fb

Maçı seyredemedim. Sonntopa kalmış. Kilpatrick oynamamış.

5) Fethiye - Bjk

Fethiye koçunda Ozan Bulkaz antipatikliği var. Bugün resmen hakemler Fethiye'ye çalıştı. Bjk şutör açığını Blackmon'la kapatmış. Şimdi bir savunmacı 3 numara ve atletik 4–5 bulurlarsa gençlerin emeği çöpe gitmez. Bu arada Fethiye gardı Neal triple double'ı kaçırdı.

6) Gaziantep - Orman

Antep lige oyun kurucusuz girdi. Şimdi acısını çekiyor. Orman gibi dağınık takıma yenildiler. Kikannovic toparlanıyor. Cevher de triple double yaptı.

7) Türk Telekom - KSK

Depremin etkisi mi Raymar Morgan'ın olmaması mı... Telekom farkı 30'a dayadı. Telekom Baldwin yerine nokta atış Nick Johnson'ı aldı. Size olarak çok uzunlar. Dekker 15 sayı 7 ribaund 6 asist, son çeyreğe girerken.

Yorum

Geçen akşam Taner Abi ve Cengiz Abi'yle ligi değerlendirirken Tofaş'taki problemlerden bahsetmiştik.

Önce uzun oyuncu değiştirirler diyorduk, Ene'nin bırakması sürpriz oldu.
            Benim icin ayrilmasi büyük hayal kırıklığı...

Yorum

• Simon, ING BSL 2020-2021 Sezonu yedinci hafta maçında Fethiye Belediyespor'a karşı ilk devrede old-scholl basketbol şöleni sunuyor.15 dakikada 10/11 fg (3/4 3fg) - 3/3 ftg - 26 sayı - 4 reb - 2 ast yaptı.

Yorum

Gs, Fethiye'ye uzatmada sayı atamayarak yenilmiş.

*

2015'te bizim Uşak'a yaptığımızı şu anda Petkim, Bursa'ya yapıyor. Üçüncü çeyreğin bitimine üç dakika var, 78-38 öndeler.
                Petkim, bugün de Orman deplasmanında, devrede 60 attı.

Yorum

• Bursa yine 100 yedi. Sakatları çok. Fakat onlardan önce de savunmada kötüydüler.

Yorum

• 2018'de Transfer başlığında Sinan'dan bahsetmiştim. Atletik bir çocuk. Şu anda ligde blok krallığında ikinci sırada Sinan. Oyununun öne çıkan atletizm ve savunma özellikleri yanına dış şut katabilirse iyi kontratlar alır.

U20 takımında Emre Tanışan'ı beğendim. Oğuz Savaş'tan beri ayakları bu kadar düzgün, post oyunu bilen uzun seyretmedim. Nazar değmez inşallah. İtalyan uzunlar arasında çok kısa kaldı ama oyun bilgisi muazzam. Muhsin'deki cüsse Emre'de olsa TOFAŞ yeni Griffith'i buldu derdim, bugünkü oyununa o derece hayran kaldım.

Bir de Dacka çıkışlı Sinan Sağlam var, SF - 98'li. Bu sezonu Yalova'da geçirmişti. TBL sertliğini tadan oyuncu bir iki adım önde oluyor. O nesilden, Ankara DSİ'de oynayan gard Alihan Deniz Genç'i de iki senedir takip ediyorum. Oyun görüşü çok olgun. Keşke BSL'de bir şans bulsa... Trabzonspor'un yerinde olsam Alihan ve Sinan'ı alırım.

Yorum

• Son dakika basketbol haberleri, Türkiye, Avrupa ve NBA'den transfer gelişmeleri, maç sonuçları, puan durumları, fikstürler maç sonu analizi.

Tutku acik bursaspprdan gönderilmiş...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        https://www.basketfaul.com/haber?haber=90768
                        Tutku acik bursaspprdan gönderilmiş...
                        Her maç 100 yediler abi. Sahi, Serkan'ı niye göndermişlerdi?

*

Tyler Ennis yine sezonu kapattı.

Yorum

Her maç 100 yediler abi. Sahi, Serkan'ı niye göndermişlerdi?

*

Tyler Ennis yine sezonu kapattı.
                          Tutku acık kimden torpilli?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tutku acık kimden torpilli?
                            Bilmiyorum ama Bursa kötü yönetiliyor abi.

Yorum

Bilmiyorum ama Bursa kötü yönetiliyor abi.
                              Yerine de genç Sırp coach Alimpejoviç gelmiş. TBL menajerlere teslim olmuş.

Yorum

• Oyuncu hareketliliği başladı. Perez'i gönderen Bahçeşehir Koleji, gard Shannon Evans ve uzun Thomas Robinson'la anlaştı.

Perez - Rıdvan - Thomas
                                Green- Ismet
                                Jones - Erkan
                                Burakcan - Aldridge - Hadi
                                Owens - Deniz

Şu kadro lig için ortalama üstü. Bir defa kenar yönetimi çok kötü Bahçeşehir'de. Ikincisi, Eurocup onların ritmini bozdu. Üçüncüsü, Aldridge'den hiç faydalanamadılar. Onu doğru kullanabilselerdi, şutundan ve hareketliliğinden katkı alırlardı.

Şimdi eklemelerin uyum sorunu yaşamamasını sağlamalılar. Ligde 4 G - 4 M gidiyorlar. Efes, Fener ve Telekom yenilgileri neyse de Afyon'a kaybettikleri maçı telâfi etmeliler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X