İlk olarak winner tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle

Maça gelecek olursak Efes Pilsen maalesef 4 kısa oynamak zorunda bu sezon.Çünkü inanılmaz kötü bir pivotu var.Haliyle Kaya da inanılmaz yoruluyor.Nachbar'ın bu performansı beni Olympiakos maçı öncesi çok sevindirdi.Zaten Avrupa'nın en kaliteli forvetlerinden biri Nachbar.Haliyle bu performans şaşırtmadı beni.
Ender şu anda takımı tek başına sürüklüyor adeta.En kritik anlarda sahneye onun çıkması çok sevindiriyor beni.
Sinan'ın Avrupa maçlarında süre almamasını anlayamıyorum doğrusu.Ben bu kadar takım oyuncusu görmedim doğrusu.Maçın kazanılmasında önemli pay sahibi oynadı.Hele ki Nba vari rakibin sırtına çarptırıp attığı turnike görülmeye değerdi.
Son sözlerim Rako için.Alındığı gün içim kıpır kıpır olmuştu.Winner abinin dediği gibi Türkiye'ye gelmiş geçmiş en büyük oyuncu Rako.Böyle bir oyuncuya sahip olmak her kulübe nasip olmaz.Ömer'in belini kırıp attığı turnike enfesti.Ömer daha önceleri Nicholas ve Smith'e karşı büyük üstünlük kuruyordu.Ama son iki Efes maçında yerlerde sürünüyor Rako karşısında.Bu Ömer'in kötü oluşundan değil Rako'nun büyüklüğünden.Olympiaks maçında çok şeyler bekliyoruz senden.Tabii Ergin hoca yanında unutmazsa.

Ayrı bir parantez de Lynn Greer'e açmak lazım.Çok kaliteli bir yıldız.Tam winner tabir ettiğimiz bir guard.Çok iyi bir transfer onlar için.Tek başına ayakta kaldı diyebiliriz.
Yorum