Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maçı kopartan Nachbar oldu.Dördüncü çeyreğe kadar nachbarın benzerini filan mı bize sattılar diye düşünürken sloven süper yıldız maça damgasını vurdu.Rakoçeviç kalitesinde bir oyuncu da türkiyeye daha önce gelmedi.Ömer Onan nerdeyse ağlayacaktı artık ben napıyim diye.

Ama benim içişn Kaya,Ender ve sinan'ın performansları oldu.Mükemmeldiler üçüde ve bence onların performansı ile maçı kazandık yoksa maça tutunmzdık.Naho ve Rako sadeceöldürücü darbeyi vurdurlar.kerem2im formsuzluğund Ender, Kasun'un yokları oynadığı bu dönemde kaya aldıklrı uzun sürelerde mükemmel performans verdiler.Ve sinan...Yine inanılmaz katkı yaptı, daha çok süre almalı...

Kasun a anlam vermek çok zor.Bilemiyorum sorun ne.Bir türlü istenen kıvama gelmedi.Gönlüm'ün yokluğu, Ermal'işn hazır olmayışı nedeniyle çember altı tamamen kayaya kaldı.kaldırılması zor bir durum bu.Nitekim ilk çeyreğin bşitmesine 3 dakika kala değişiklik işareti yaptı kaya.fb ülkerin 3 tane genç dinamik uzunuyla tek başına boğuştu.Hiç kolay iş değil.Bir an önce Kasun un kendini toparlaması, Ermalin eksikliklerini çok çalışarak gidermesi lazım.uzun sıkıntısı dışında diğer bölgelerde bir sıkıntı yok.alternatifi bol olan kısa bölgesinde rotasyon daha kolay oluyor.

önümüzdeki maçta bir olympiakos galibiyeti bekliyorum.Yunanistan deplasmanını çok severiz.Ama mutlaka Kaya dışındaki uzjnlarında katkı vermesi lazım artık.
    Abi aynı şeyleri ben de söyledim.Bu Rakoyla Nachbar'ın imitasyonlarını bize gönderdiler herhalde derken ikisi de sahneye çıktı.

Maça gelecek olursak Efes Pilsen maalesef 4 kısa oynamak zorunda bu sezon.Çünkü inanılmaz kötü bir pivotu var.Haliyle Kaya da inanılmaz yoruluyor.Nachbar'ın bu performansı beni Olympiakos maçı öncesi çok sevindirdi.Zaten Avrupa'nın en kaliteli forvetlerinden biri Nachbar.Haliyle bu performans şaşırtmadı beni.

Ender şu anda takımı tek başına sürüklüyor adeta.En kritik anlarda sahneye onun çıkması çok sevindiriyor beni.

Sinan'ın Avrupa maçlarında süre almamasını anlayamıyorum doğrusu.Ben bu kadar takım oyuncusu görmedim doğrusu.Maçın kazanılmasında önemli pay sahibi oynadı.Hele ki Nba vari rakibin sırtına çarptırıp attığı turnike görülmeye değerdi.

Son sözlerim Rako için.Alındığı gün içim kıpır kıpır olmuştu.Winner abinin dediği gibi Türkiye'ye gelmiş geçmiş en büyük oyuncu Rako.Böyle bir oyuncuya sahip olmak her kulübe nasip olmaz.Ömer'in belini kırıp attığı turnike enfesti.Ömer daha önceleri Nicholas ve Smith'e karşı büyük üstünlük kuruyordu.Ama son iki Efes maçında yerlerde sürünüyor Rako karşısında.Bu Ömer'in kötü oluşundan değil Rako'nun büyüklüğünden.Olympiaks maçında çok şeyler bekliyoruz senden.Tabii Ergin hoca yanında unutmazsa.

Ayrı bir parantez de Lynn Greer'e açmak lazım.Çok kaliteli bir yıldız.Tam winner tabir ettiğimiz bir guard.Çok iyi bir transfer onlar için.Tek başına ayakta kaldı diyebiliriz.
    Colmandante

Yorum

• Efes bu sene her türlü götürür
      Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• Bu hafta Euroleuge varmi? varsa Efesin maci nezaman ve saat kacta
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu hafta Euroleuge varmi? varsa Efesin maci nezaman ve saat kacta
          Yarın Olympiacos ile oynuyoruz.Saat 21:00(TSİ)'de Skyturk ekranlarında.
          -1461 TRABZON-

Yorum

• Coook tsk ederim Ablacim

Yarinki maci Alicaz Baska yolu yok
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• bizim trabzonspor bu ligde ne zaman mücadele edecek, fikri olan var mı?
              Bordo Mavi

Yorum

• İlk olarak faik celikoflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bizim trabzonspor bu ligde ne zaman mücadele edecek, fikri olan var mı?
                seneye başlıyoruz inşallah...

Yorum

• İlk olarak faik celikoflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bizim trabzonspor bu ligde ne zaman mücadele edecek, fikri olan var mı?
                  İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  seneye başlıyoruz inşallah...
                  biz de inşallah diyelim o zaman...
                  Bordo Mavi

Yorum

• efes 88 bjk 84
                    sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı

Yorum

• Nachbar ve Thorton çok iyi oynadı kayayı da unutmayayım tabi

Yorum

• Arena'da seri sonu: 84-88

Beko Basketbol Ligi'nin ilk 4 haftasını galibiyetle tamamlayan Beşiktaş Cola Turka ile geçen sezonun şampiyonu Efes Pilsen, BJK Cola Turka Arena'da karşı karşıya geldi.
                        Bu sezon oyunadığı 4 maçı da kazanan Beşiktaş, kendi sahasında Efes Pilsen'e direnemedi ve karşılaşmadan 88-84 mağlubiyetle ayrıldı.
                        İLK ÇEYREKTE THORTNOT ESTİ
                        Mücadelenin ilk periyodu oldukça çekişmeli başladı. Özellikle pota altında rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Efes Pilsen, Thortnon ile bulduğu sayılar ile Beşiktaş'ın oyun dengesini bozdu. Rakip yarı alanda baskı kurarak, rakibine alan savunması ile karşılık veren Efes Pilsen, Rokoceviv'in etkili oyunuyla bir ara farkı 9'a kadar yükseltti. Mücadelenin ilerleyen dakikalarında Kasun'un da üçlemesiyle pota altında etkili olmaya başlayan Beşiktaş, Lonny Baxter ile bulduğu arka arkaya sayılarla tabeladaki farkı eritti. Büyük bir mücadelenin yaşandığı pota altında iki takım da istediği sayıları üretemedi ve ilk periyot 20-20 eşitlik ile geçildi.
                        KARTAL'IN DİRENÇİ BAXTER!
                        Karşılaşmanın ikinci periyodu ise adeta üçlük savaşı şeklinde geçti. Efes Pilsen'in Kaya ve Ender ile üç sayı çizgisinin gerisinde bulduğu sayılara, Lonny Baxter ve Newley ile karşılık veren Beşiktaş Cola Turka, skorun bir süre dengede tutmayı başardı. İkinci periyodun ortalarına doğru Rokacevic'in de oyuna ağırlığı koymasıyla Beşiktaş Cola Turka savunmasını rahatsız etmeye başlayan Efes Pilsen, aradaki farkı 11'e kadar yükselteme başardı. Farkı daha da açmak için Ender ve Thortnon'un şut yüzdesine güvenen Ergin Ataman, bu taktiğinden istediği verimi alamadı ve Beşiktaş Cola Turka toparlanma şansı yakaladı. İkinci periyodun sonlarına doğru aradaki farkı eriten Beşiktaş, buna rağmen soyunma odasına 36-41'lik mağlubiyetle gitti.

NACHBAR'DAN KRİTİK SAYILAR
                        Üçüncü periyotta oyunu iyi tutan Efes Pilsen, Kerem ve Kaya'nın da hücum organizasyonlarına beklenen desteği vermesiyle seri sayılar üretmeye başladı. Büyük bir mücadelenin yaşandığı üçüncü periyotta Beşiktaş özellikle savunma kurgusunu biraz daha sertleştirip, hücumda daha organize bir yapıya bürününce tebaladaki skorda dengelendi. Beşiktaş karşısında vasat bir performans sergileyen Bostjan Nachbar kritik bir anda sahneye çıktı ve üç sayılık atışlarında sağladığı başarılı yüzdesiyle Efes Pilsen'i üçüncü periyodun sonunda 60-55 üstünlüğe taşıdı.
                        MÜTHİŞ MÜCADELE
                        Son periyoda oldukça iyi başlayan Beşiktaş Cola Turka, Efes Pilsen'in pota aldında yaşadığı sıkıntından oldukça iyi faydalandı ve bulduğu sayılarla skorda dengeyi yakaladı. Beşiktaş'ın boğucu baskısını Trontnon'un bulduğu sayılarla kıran Efes Pilsen, yabancı oyuncularının katkısıyla kontrolü yeniden eline aldı ve aradaki farkı yeniden 5'e çıkardı. Oyunun son bölümlerinde serbest atışlardan yararlanamayan Efes Pilsen, Beşiktaş'ı son iki dakika maça ortak etti. İnanılmaz mücadeleye sahne olan son 24 saniyede Beşiktaş Chatman ile iki serbest atışından yararlanamadı ve karşılaşmadan 88-84 mağlubiyetle ayrıldı.
                        KARTAL'DAN İLK MAĞLUBİYET
                        Beşiktaş Cola Turka, ligin ilk haftasında Darüşşafaka Cooper Tires'i 77-68 yenerken, ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni 88-64, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 85-74 ve Türk Telekom'u 88-69 mağlup ederek dört hafta sonunda yenilgisiz liderlik koltuğuna oturmuştu. Efes Pilsen maçı öncesi oldukça iddialı olan Beşiktaş, şampiyonluk yolundaki en önemli rakiplerinden biri olan Efes Pilsen'e kaybederek hem liderlikten oldu hem de ligdeki ilk yenilgisini aldı.
                        EFES PİLSEN İKİ DEVİ YIKTI Ligin ilk haftasında deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 92-67 mağlup eden Efes Pilsen, Banvit'i 71-61 mağlup ederken, 3. haftada Ankara'da Türk Telekom'a 87-83 mağlup olarak şu ana dek ilk ve tek yenilgisini elde etti. Efes Pilsen, geçen hafta son dönemde şampiyonluk mücadelesinde büyük rekabete girdiği Fenerbahçe Ülker'i 80-67 yenerek moral bulmuştu. Fenerbahçe'nin ardından bir diğer önemli rakibi Beşiktaş Cola Turka karşısında da galibiyetle ayrılan Efes Pilsen, aldığı iki galibiyetle yeniden zirve hattına tutundu.

Yorum

• efesin önünde durmak mı asla...

Yorum

• Tebrikler Efes'im.
                            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Nachbar ve Thornton sahneye çıktı ve maçı aldı.Kasun maça çok iyi başladı.İlk çeyrek çok etkiliydi fakat çok erken faul problemine girince Kaun'dan yararlanamadık.Efes kaçtı Bjk yakalamaya çalıştı.Efes 7-8 sayı öne geçse de Bjk her seferinde kapattı.Maçın sonlarında Nachbar ve Chatman'ın 2 faulü kaçırması şaşırtıcıydı.Oysaki en önemli faul atışlarıydı.Ergin hocanın 4. çeyreğin sonlarındaki 5'i çok yanlıştı.5 kısa adam oynattı.5 kısayla ribaunt almaya çalıştık yaniZorlu 5 maçın ardından bunu kazandık.Tebrikler Efes Pilsen.
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• Galatasaray-Fenerbahçe derbisini Galatasaray kazandı.Maç 2 kez uzatmaya gitti.Yine olaylar çıktı her zamanki gibi.Galatasaray dış şutlarda etkiliydi.Fb'de de Ömer Onan takımı toparladı.

Dün Karşıyaka-Banvit maçını izledim.Birkan şov yaptı.Müthiş oynadı.Karşıyaka'da etkili oynuyor gerçekten.Banvit maçında 24 sayıyla sahanın yıldızlarındandı.
                                -1461 TRABZON-

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X