Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet Efes yendi, bende iddiayi kazanip pizzami yedim Bu haftada zor da olsa Efes"in fb ulkeri yenecegini dusunuyorum.

Yorum

• Umarım yarın şu feneri de yenerler de zirveye biraz daha yaklaşırlar.
      "Bir maçı 6-0 kazanmaktansa, 6 maçı 1-0 kazanmayı yeğlerim"

Fabio Capello

Yorum

• forza efesss
        Eski kullanıcı adı: olikos61
        Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
        Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• hakemler efesi doğruyor,maçı anlatan herifler de yanlı anlatıyorlar.çok sinir bozucu.son 8 dakika 59-59.
          sonuna kadar maçı önde götürüp maçı eliyle verdi efes.son 1,5 dakikaya 8 sayı geride giriyorlar.büyük saçmalık.2 dakikada maçı mahvettiler.
          En son Bartuğ13 tarafından düzenlendi; 20.01.2008, 20:42.
          HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• gene kaybettiler.kaç maç oldu yenemedikleri feneri.6 maçtır fenere kaybediyorlar diye hatırlıyorum.7 de olabilir...

Yorum

• Şikenin rengi her yerde Sarı - Lacivert...
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                gene kaybettiler.kaç maç oldu yenemedikleri feneri.6 maçtır fenere kaybediyorlar diye hatırlıyorum.7 de olabilir...
                bu üst üste 8 oldu
                HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu üst üste 8 oldu
                  doğrudur...

Yorum

• Hakem resmen Fenerbahçe'li.Verdiği bütün kararlar Fenerbahçe lehine.Top çembere çarpıyor fakat 24 saniye kaldığı yerden devam ediyor.Katlettiler maçı resmen.Maçı anlatan da Fenerbahçe'nin basketlerinde öyle bir bağırıyor ki sesini kısıp izlesek daha iyi.Efes son periyot maçı verdi.Çok saçma top kayıpları yaptılar.Ayrıca Ömer Aşık normalde faul atamayan biri fakat Efes Pilsen'le oynadığı her maçta faul kaçırmıyor adam yaa.Yine Fenerbahçe'yi yenemedi Efes kaç maç daha devam edecek bu seri anlamıyorum.
                    -1461 TRABZON-

Yorum

• EFES e az bile olmuş geçen yılki final serisindne sonra nefret ediyorum efesten.
                      öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                      MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                      BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• yinemi yenildiler ya...adet oldu artık efesin eziklere yenilmeleri
                        Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• efes baya düşüş var ya şu fenere kaç maçtır yeniliyolar

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            efes baya düşüş var ya şu fenere kaç maçtır yeniliyolar
                            8 mac oldu...

!!!
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Efes bu sene zor maclarda sadece Rytasa ustunluk kurdu, ligde Avrupa'da tum ciddi rakiplerine boyun egdi. Buna cozum bulunmasi gerekiyor...

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şikenin rengi her yerde Sarı - Lacivert...
                                Ee nasıl kazansın Efes , Fenere karşı?
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X