Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ülker maçini efes in yenmesi güzel oldu. simdi AEK maçi var. o maçda da iyi oynayip galibiyet alirsa iyi olur . ben basketbol da malum efes i tutuyorum. [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• Selam arkadaslar ben araniza yeni katildim.. Bende bir Trabzon ve Efes sevdalisiyim..

Önce Ülker maçina deginirsek, ben maçi üçüncü periyottan itibaren seyrettim.. Bence maçi bize Ülker hediye etti.. Ergin Atanman da bu isi biraksin artik.. Pota altinda agir Prkacin'e çözüm üretemediler.. Pota altiniu etkili kullanamadilar ve kendi pota altlarini çok kötü savundular. Allahtan biz tek dogru seyi yaptik ve topu pota altina indirdik.. Amerikalilar yine döküldü hele Domercant sapire sapir..

Ligde ne yapariz kestiremiyorum.. Selçuk sen merak etme.. Ülker boyle oynadigi sürece biz geçemez.. Bizi bir tek Fenerbahçe zorlar seyircisi ve Aydin örs faktörü.. Bilirsin Aydin Örs'ü çok begenirim.. Bu sene bilemiyorum ama kesinlikle seneye iyi bit üç numara almaliyiz..

Herkese sevgiler..
      ootezel

Yorum

• Bende aksine 3.periyota kadar yani 15 sayi fark oldugu ana kadar izleyebildim,sonra nikah vardi oraya gittim,eve geldimi ilk is sonucu ögrenmekti sonuç ise süpriz oldu benim için..Yine de kazanan her zaman haklidir.

Yorum

• ülker bize karsi en iyi performansini sergiledi çok istekliydiler, belliki efesin akli aek maçindaydi ama buna ragmen ülkeri yine yendik

bu aksam aek yi yeneriz ama istedigimiz farki yakalamamiz çok zor çünkü aek gerçekten çok dirençli bir takim,bizim için eslesecegimiz grupdaki maçlar çok önemli orasida ayni bizim grup gibi karisik kimin lider olacagi belli deil umarim panathinakos lider olur çünkü panathinakosu deplasmanda yenmek c.bolonyayi yenmekten daha kolay.. yanlis hatirlamiyorsam ülker fark atmisti yunanistanda bu takima
          75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER

Yorum

• Bence Efes Dirençli bir savunma yapar Solomon da üçlükleri atarsa 20 sayi farki yakalariz..Hadi hayirlisi,gerçi milli maça da denk geliyor neden böyle oldu bu maç saatleri anlamadim.

Yorum

• Efes 69-62 kazanarak grubu ikinci bitirdi. Karsi gruptan rakip Panathinaikos. Hic istemedigim bir eslesme oldu. Ilk turda cok sonuk olan Panathinaikos, kadrosunu guclendirerek Top 16`da patlama yapti.Ustelik Efes 2 maci disarida oynayacak. Disaridaki ilk maci alamazsak Final Four`a (en azindan psikolojik olarak) veda ederiz.

Macin kopma anlarinda yaptigi basit top kayiplariyla Efes grup birinciligi sansini tepti. Hatta son dakikalarda galibiyeti bile riske ettiler.

14 Top kaybi (Prkacin: 6) ve rakibe verilen 10 hucum ribaundu Efes acisindan macin en onemli iki istatistigi.

Efes`in kendi sahasindaki bir macta bile sadece 17 ribaund alabilmesi son derece dusundurucu. 3 sayiliklardakikotu yuzde bu macta da devam etti: % 27. Allah`tan 2`lik atislardaki yuksek yuzde (%68) ve serbest atislardaki %73 basariacigi kapatmis oldu.

Edited by: The Londoner
              "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
              Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

• ülker napdi ya devam etdilermi
                FIRTINA61

Yorum

• ülker yarin oynayacak..

Bende pek efes'i iyi bulmadim,ama böyle maçlar genelde strestli oluyor.Solomon sahda hiç yoktu bugün aldigi fauller çok takti anlasilan,Hakmelerde bu maçta çok kötü ve alakasiz düdükler çaldilar! Insallah birde hakem faktörleriyle ugrasmayiz Yunan deplasmaninda..Neyse hayirlisi olsun da Tv den Tau ile eslesti diyordu yorumcu ama oda o gruptaki ince hesaplari unuttu herhalde..Darisi Ülkere!

Yorum

• isalah ülker alir[img]smileys/smiley17.gif[/img]
                    FIRTINA61

Yorum

• 1991 senesinden beri Efes Pilsen'i takip ederim, bence bu en kötü ikinci sezonumuz.Birincisi de: Naumoski'nin 1 seneligine Benetton Trevisoya gittigi sezon Chris Corciani denilen bir dallamayi almistik ve ilk gruptan bile çikamamistik.Efes bu skor kisirligiyla bu seviyede hiçbir takimi eliyemez.Pota altinda saçmalamaya basladik, 4 ve 5 numaralarimizin aralarindaki pas baglantilarini çok iyi kapatiyorlar zaten biraz akil kirintisina sahip bir koç bunu çözer.Savunma ribaundu bile alamiyoruz nejat saydama da gicik oldum pota alti Efes'in çok iyiymis falan filan zirvaladi.Birak bu isleri ya Kaya ile Prkaçin yerine Mirsad ile Hüseyin olsa su takimda bir de söyle adam gibi bir 3 numara final4 sampiyonu bile oluruz ya.Benim üzüldügüm bir nokta AEK'nin bizi yenememesi oldu.özellikle 4.peryotda AEK'yi tuttum.Neden biliyor musunuz bizim dallamalar ilk 8'e kaldigimiz için yine basariliyiz diyecekler ve bu transfer politikasi da devam edecek seneye.Sanki Efes Pilsen euroleague takimi degil basketbol kursu...Pano Natof'u mumla arayacagimiz aklima bile gelmezdi ama çok da medyaya açik bir kulüp olmadigimizdan bu isler hangi akl-i zayifdan çikiyor bilmiyorum.Neyse Panathinaikos bizi söyle güzel bir samarladigindaannemizinliginedöneriz.O da bir sey degil Oktay Mahmudiye yazik oluyor adam buralarda harcaniyor.Hadi hayirlisi.

Yorum

• Selcuk yine cok karamsar yazmissin ama soylediklerinin coguna katiliyorum. Ozellikle Mirsad ve Huseyin konusuna. Bence gurbet cezalarini tamamlamis olan bu iki oyuncu Efes`e donerse cok daha dinamik bir frontcourtumuz olur. Ayrica artik cok tecrubeliler. Sadece bu iki oyuncunun mac basina ortalama 20 ribaund katkisi olur.
                        "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
                        Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

• Panathinaikos-Efes maci ilk yari 46-46 berabere. Ilk ceyrekte 21-21 berabere sonuclanmisti.

Efes ribaundlarda sos vermeye devam ediyor. Ilk yari boyunca sadece 7 ribaund alabildiler (1`i hucum). Efes rakibe 3 hucum ribaundu verirken Panthinaikos bunlarin tamamindan sayi uretmeyi basardi. Macin da su ana kadar ki en kritik istatistigi bu bence. Efes rakibe hucum ribaundlarini vermese basabas giden maci en az 6 sayi farkla onde kapayabilirdi.

Diger taraftan toplam 10 top kaybi ve rakibe yapilan 18 faul ilk yari istatistigi olarak son derece yuksek. Ozellikle fauller ikinci yari Efes`in basini fena agritacak, cunku onemli 3 uzun oyuncu faul problemine girmis durumda (Prkacin:4, Kaya:3 Ermal:3). Panathinaikos taktik olarak bu oyunculari faul problemine sokmak istedi ve bunda basarili oldu. Boylece Efes`i ikinci yari daha cok disaridan oynamaya zorlayacaklar ki Efes`in dis sutlarina ben hic guvenmiyorum.

Efes`in ribaundlar ve top kayiplarinda yasadigi handikapi ilk yari inanilmaz sut yuzdeleri telafi etti (2`lik % 67, 3`luk % 62, 1`lik % 88)ama bu yuzdeler ikinci yari devam eder mi bilemiyorum (?)
                          Mark Twain

Yorum

• Giden mac geri geldi. Son ceyrekte 8 sayi geriden gelen Efes normal sureyi 88-88 berabere bitirdi. Bu saatten sonra Efes kaybederse cok yazik olur...

Haydi Efes, son bir gayret!
                            Mark Twain

Yorum

• Böyle serefsiz bir maç yönetimi olmaz! Acil yaziyorum sonra yziyi düzeltiriz..Efes ve seyircimiz cuma günü Yunanlilara günlerini göstermeli [img]smileys/smiley7.gif[/img]40 sayi fark yaparsin!Sonrada Yunanistandaki maça güvenlik nedeiyle çikmazsin! Eger efes'in Euroleague de agirligi varsa görecegiz! Yoksa hiç zorlamaya gerek yok bu hakemlerle yunanistanda maç alinmaz! Sali günü Ülkere de ayni yöntem uygulandi! Çok sinirliyim..Canimiz EFES PILSENI cani yürekten tebirk ederim..

Yorum

• Yazik 102-96 kaybetti Efes...[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Efes`in rakibe 40 faul yaptigi (rakip bu faullerden 41 sayi uretti); 4 oyuncusunun 5 faulle oyun disi kaldigi; tam 24 tob kaybi yaptigi (Domercant:6 Solomon:6) ve sadece 5top calabildigi bir macta, ustelik Yunanistan deplasmaninda uzatmanin son dakikasina kadar direnmesi ve mactan kopmamasi inanilacak gibi degil!

Her zaman oldugu gibi neticeyi rakibin oyunundan cok Efes`in hatalari belirlemis oldu. Kabul edelim bu saatten sonra Final Four kaf daginin ardinda!

Bir cift lafta I. Kutluay`a! Bir sezon yatipta Efes`e karsi aslan kesilmesi herhalde onun bu yilki en buyuk ovuncu olacak. Bir Yunan takimini (ustelik Turk takimini yenerek) Final Four`a tasimanin dayanilmaz hafifiligini yasama bahtiyarligina erecek! Hic sevmezdim bu Fenerli ezigi, simdi nefretim bir kat daha artti!!![img]smileys/smiley7.gif[/img]
                                Mark Twain

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X