Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• rovansi alir efes ve final foura kalir ben inaniyorum

Yorum

• Obradoviç öyle bir yazmis ki valla koç böyle olur....Pota altini yogun savunarak (kisalar sürekli bizim uzunlar top aldiginda yardima gitti )bizim pota altindan çok daha güçlü oldugumuz gerçegini kabul eden Sasha Solomon ve Domercant'i oyunda tutturarak ( içerden sayi bulamayan Efes disardan bu oyunculara muhtaç teorisi ) -ki solomon 39 domercant 41 dakika oyunda kalmis ve savunmalari rezalet- kendi kisa tabancalarina ( Lakoviç 26s, kutluay iti 14s, Scepanoviç 19s ) sayi imkani tanidi.Hakemlerin de sag kollari havada sol elleriyle sürekli bizim uzunlari göstermeleri sayesinde sasha nin bütün planlari tuttu.Batiste de 17 sayi atti eee Allah bereket versin.O Kutluay soyadli ite de bir kaç lafim olacak....Kibrisi Helen Haçi gölgesinde gösteren bayraklara Atinadaki üçüncü maçtasarilda herkesne mal oldugunu daha iyi anlasin yoksa bu milletin seni taniyacagi yok.Bir kaç lafimda Istanbuldaki con-con efes seyircisine olacak siz de cuma günkü maçtao serefsizi tribünlere çagirip gürültü çikarmaktan baska hiçbir boka yaramadiginizi ispatlayin da su yönetim uyansin artik bir taraftar organizasyonuna ihtiyaci var bu takimin onu görsünAllah askina

Yorum

• İlk olarak Utku61 tarafından gönderildi

Böyle serefsiz bir maç yönetimi olmaz! Acil yaziyorum sonra yziyi düzeltiriz..Efes ve seyircimiz cuma günü Yunanlilara günlerini göstermeli [img]smileys/smiley7.gif[/img]40 sayi fark yaparsin!Sonrada Yunanistandaki maça güvenlik nedeiyle çikmazsin! Eger efes'in Euroleague de agirligi varsa görecegiz! Yoksa hiç zorlamaya gerek yok bu hakemlerle yunanistanda maç alinmaz! Sali günü Ülkere de ayni yöntem uygulandi! Çok sinirliyim..Canimiz EFES PILSENI cani yürekten tebirk ederim..

Utkucum maalesef haklisin Efes yönetimi öyle bosvermis ki bu islere artik kulis mulis hak getire.ULEB neden Istanbula final4 organizasyonu vermiyor zannediyorsun.Italya-ispanya-israil ve Rusya sira bize gelmedi mi yani, hadi seneye Yunanistan olsun eee sonra Patagonya da mi yapacaklar.Efes her sene Final4 esiginde böyle çelmelere takiliyor.Bunun sebebi de yatirim yapmaman, adamlar yatirim yapan takimlari daha çok tutuyorlar iste CSKA-Ülker maçi bunun en büyük kaniti.O yüzden bosuna sinirlenme benim önceki yazilarimi okursan isin nereye gidecegini görürsün.Seneyi bekliyelim bu sene bizden bu kadar ( ama spor her zaman sürprizlere açiktir [img]smileys/smiley2.gif[/img])

Yorum

• Köpek soyu yunanlilar ne kadar pislik bir millet oldugunu tekrar gösterdiler. Hepsini tebrik ediyorum. Insanliktan ne kadar uzak bir millet olduklarini gösterdiler. Bunu unutan Türk'ler su maça bir baksinlar.

EZIK YUNANLILAR SIZDEN NEFRET EDIYORUM...[img]smileys/smiley7.gif[/img]
          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
          Malik bin Dinar

Yorum

• ARKADASLAR YARIN YUNANLILARLA EFESIN MAÇI BEDAVA ISTANBULDA OLAN HERKES LUTFEN GELSIN ASAILIK KOPEK YUNANLILARA ORDA BIZE YAPTKLARINI ODETELM SEREFSIZ PISLIK OSMANLININ USAGI OLMUS ADI BI IRK KIM OLUYODA BIZE KAFA TUTUYO ANCA BIZIM USAIMIZ OLULAR

Yorum

• dün yunanlilarin yaptigindan sonra FIBA kesin ceza vermeli olimpiakos'a.çok kötü seyler oldu diye dinledik tv'den.onlara istanbulu dar edin arkadaslar. kesin almaliyiz bu maçi.

Yorum

• ARKADASLAR YARIN YUNANLILARLA EFESIN MAÇI BEDAVA ISTANBULDA OLAN HERKES LUTFEN GELSIN ASAILIK KOPEK YUNANLILARA ORDA BIZE YAPTKLARINI ODETELM SEREFSIZ PISLIK OSMANLININ USAGI OLMUS ADI BI IRK KIM OLUYODA BIZE KAFA TUTUYO ANCA BIZIM USAIMIZ OLURLAR

Yorum

• Efes:28 Pana.:32 Ilk yari sonucu.

Efes bu macta ribaundlar ve top kayiplarina cozum bulmus gorunurken bu defa hesapta olmayan berbat bir sut yuzdesiyle (28`de 8 isabetle % 29) ilk yariyi geride kapadi. Allah`tan rakibin sut yuzdesi de pek iyi degil yoksa ilk yari Efes aleyhine sok bir skorda cikabilirdi. Ilk macta ilk yari skoru 46-46 idi, yani her iki takim toplam 92 sayi uretmisti. Bu macta toplam skor 60`da kaldi. Bu da macin ne kadar kisir gectigini gosteriyor.

Surpriz bir kopma olmazsa mac yine son dakikaya kadar basa bas gececek gibi gorunuyor.Edited by: The Londoner
                  "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
                  Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

• Devre bitti 28-32 yenik durumdayiz.Seyirci baslarda çok iyiydi ama yenik duruma düsünce sustu eminim yine canlanacaktir.Bu serefsizlere bu maçi vermemeliyiz.Adamlar 32 sayi attiysa 24 ü falan 3'lüktendir atiyorlar giriyor atiyorlar giriyor kardesim.Bir de Efes Pilsen pozisyonlari cömertce harciyor.Top kayiplari olmazsa Efes'de kazanirlar maçi inaniyorum ben hadi Efes!
                    keyif adamı ..

Yorum

• İlk olarak #10 Osmanozc tarafından gönderildi
                      Adamlar 32 sayi attiysa 24 ü falan 3'lüktendir atiyorlar giriyor atiyorlar giriyor kardesim.

3`luklerden toplam 15 sayi urettiler[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                      "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
                      Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

• İlk olarak The Londoner tarafından gönderildi

İlk olarak #10 Osmanozc tarafından gönderildi
                        Adamlar 32 sayi attiysa 24 ü falan 3'lüktendir atiyorlar giriyor atiyorlar giriyor kardesim.

3`luklerden toplam 15 sayi urettiler[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Neyse ha 15 ha 24 atiyorlar giriyor kil oldum.Efes gibi bir takimin defans anlayisi Panat karsisinda niye bu kadar aciz kaliyor geçen maçta da öyleydi.
                        keyif adamı ..

Yorum

• Teknik faul verdi ya hakem de bi acayip
                          keyif adamı ..

Yorum

• Eee yuh be ee yuh be 3 adamimizi yere düsürler 1-2-3 hiçbirinde hücüm faul vermedi bize faul çaldi
                            keyif adamı ..

Yorum

• Solomon (13 sayi) devreye girince, nihayet boyle bir mac icin fark diyebilecegimiz bir netice olustu 3. periyod sonunda... Efes:52 Pana:45 Insallah boyle devam eder...
                              Mark Twain

Yorum

• Su arada fark eriyor
                                keyif adamı ..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X