İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BBL 1. Hafta | Fenerbahçe Ülker - Trabzonspor | 88-63
Daraltma
X
-
Evimizdeki maclar cok önemli. Insallah Taraftarlar gereken destegi verirler.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
cumartesi günleri saat 6 ya kadar dershanem var.umarım pazar günü olur maç .gerekirse dersi kırıp gidecem takımda geçen seneye göre daha fazla inanç var. cehennem yaratmalıyız...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak mcihan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvni Aker'e olan ilgisizliği düşündükçe Hayri Gür için endişelerim artıyor. Bi de salon merkezin dışında.
Taraftar gruplarının harekete geçip en az 5000 koltuk doldurması lazım.
Atmosferden yana bir sorun olmaz bence, önemli olan subeye maddi anlamda destek vermek.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak mcihan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTbl sitesinde cumartesi günü 4'te görünüyor maç. Doğru mudur?
http://www.tbl.org.tr/beko/fikstur.asp?sezon=2011-2012İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Yorum
-
İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecumartesi günleri saat 6 ya kadar dershanem var.umarım pazar günü olur maç .gerekirse dersi kırıp gidecem takımda geçen seneye göre daha fazla inanç var. cehennem yaratmalıyız...
Yorum
-
İlk olarak oeince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeşim senden kişisel ricam dersaneyi sağlık dışında hiçbir sebeple kırmaman. istediğin üniversiteyi kazanırsan trabzonspora hayri güre gitmekten daha faydalı olursun.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Yorum
-
İlk olarak Dinç 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa eğer istersen ben yardımcı olabilirim sana.33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
yaa tuahfı ma gidiyor..sahibi trabzonlu medical park geçen sene bize 6 trilyon vermedi.bu sene gs nin basket takımlarına tam 23 milyon dolar verdi 3 yıl için..trabzonluyum diye geçinen bu vatabdaşların hastanesine bundan sonra gidersem iki olsun...Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
Yorum