Kötü olmuş, umarım düzelir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Şubesine Sahip Çıkalım
Daraltma
X
-
Yorum
-
3 büyük takımın isimleri önce sponsorları sonra yazılıp, söylenirken, bizim ismimizden önce sponsor isminin söylenmesi bir an önce düzeltilmelidir. Ben rahatsız oluyorum. bkz: Beşiktaş Cola Turka, Galatasaray Cafe Crown, Fb Ülker, Medical Park Trabzonspor.
Yorum
-
Bu kadar cabuk bir sekilde hizli hamlelerle, para icin gelen oyuncularla bu ligde bu kadar mucadele edilebilirdi. Adamlarin parasina dokunursan, oda hakli olarak oynamak istemez.
Karadeniz bolgesinde cok yetenekli cocuklar var, bu cocuklari bulmak ve onlari bu kadronun icine sokmak lazim. Yani futbol takiminin 1976 da yaptigi hareketi, basketbol dada yapmak imkansiz degil diye dusunuyorum.Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.
Yorum
-
Neredeyse 3 ay önce açılmış bu başlık. Fakat yönetim bazında ileriye doğru atılmış bir adım yok. Yeni krizler, yeni sorunlar...
Kabul etmeliyiz ki parkedeki mücadele bunun aksini söylüyordu. Kupada ve ligde sergilenen mücadele (dönem dönem de olsa) tatmin ediciydi. Ya son periyot ya da son dakika hatalarıyla kaybediyordu takım.
Asıl kayıp ise YÖNETİMİNDİR!
Trabzonspor adına sahip çıkamayanlar kaybetmiştir!
Camianın en üst noktasındaki sayın Sadri Şener, basketbol takımının başkanı Saner Ayar milyonlarca Trabzonspor taraftarına gelinen noktayı izah etmelidir.
Bizler, Medical Park ile yapılan anlaşma törenindeki gülen yüzleri yeniden görmek istiyoruz.
Birlik beraberlik söylemleri havada kalmıştır.
Doğan Hakyemez'in projeleri hayal olmuştur. Ona göre şehir destek vermemiştir. Kısmen haklıdır. Şehir de takıma layıkıyla destek olamamıştır. Peki takım kendini şehre ne kadar açmıştır?
Kısır döngü...
***Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum