Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Şubesine Sahip Çıkalım

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Kötü olmuş, umarım düzelir.
    Burak Yılmaz ve Jaja

Yorum

Amatör şubelerde bu tür krizler zaman zaman oluyor. Ama bakalım yönetim bu işin üstünden kalkabilecek mi? Saner Ayar bu iş olmuyor diye kendini geri çekerse bu takım biter...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

Futbol takımı şampiyonluğa koşarken pilot takım düşmemek için çırpınıyor basketbol takımı krizle boğuşuyor ilginç
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Bu işin tek çaresi var o da Trabzonspor'un basketbol şubesini bünyesine katıp, doğru bir yapılanma ile yoluna devam etmesidir.

Yorum

haber hemen her yerde çıktı, artık Trabzonspor yönetiminin ve Saner Ayar'ın bir toplantı yapması şart.. Saner ayar diyorum çünkü basketbol şubesinin sahibi gibi kendisi...

Yorum

Durum vahim..Adamlar antrenmana çıkmamış.

(UEFA)

Yorum

3 büyük takımın isimleri önce sponsorları sonra yazılıp, söylenirken, bizim ismimizden önce sponsor isminin söylenmesi bir an önce düzeltilmelidir. Ben rahatsız oluyorum. bkz: Beşiktaş Cola Turka, Galatasaray Cafe Crown, Fb Ülker, Medical Park Trabzonspor.

Yorum

Gecen sene sponsor yokkende vardi bu sorun hala devam ediyor demekki gecen sene sampiyon olan kadroya paralari odenmedi mahkemelik oldugumuz basketciler oldugunu biliyorum yazik bir takim ancak bu kadar kotu yonetilir ...

Yorum

Takım maddi kriz içerisinde biz bunu tartışacağımıza sponsor ismi neden takım isminin önünde gibi abuk sabuk sorular soruyoruz.

Helal olsun bizlere.

Yorum

Bu kadar cabuk bir sekilde hizli hamlelerle, para icin gelen oyuncularla bu ligde bu kadar mucadele edilebilirdi. Adamlarin parasina dokunursan, oda hakli olarak oynamak istemez.
                      Karadeniz bolgesinde cok yetenekli cocuklar var, bu cocuklari bulmak ve onlari bu kadronun icine sokmak lazim. Yani futbol takiminin 1976 da yaptigi hareketi, basketbol dada yapmak imkansiz degil diye dusunuyorum.
                      Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                      Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                      Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

öğleden sonra toplantı var , inşallah Trabzonspor kulübü yönetimi devralır ...ama onlar da isteksizmiş...

Yorum

Sadri Şener'den bu konuya bakış açısı belli maalesef, ''para bulsam futbolcu alırım''

Yorum

Ayağını yorganına göre uzatmak diye bir deyim vardır.

Ama nedense , baştan yaptılar yaptılar harcamaları şimdi para bile ödeyemeyecek noktaya geldiler.

Tam bir yönetim zafiyeti
                            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

basketbol takımını kimler nasıl yönetiyor ilk seneden kapatıcaklar mı

Yorum

Neredeyse 3 ay önce açılmış bu başlık. Fakat yönetim bazında ileriye doğru atılmış bir adım yok. Yeni krizler, yeni sorunlar...

Kabul etmeliyiz ki parkedeki mücadele bunun aksini söylüyordu. Kupada ve ligde sergilenen mücadele (dönem dönem de olsa) tatmin ediciydi. Ya son periyot ya da son dakika hatalarıyla kaybediyordu takım.

Asıl kayıp ise YÖNETİMİNDİR!

Trabzonspor adına sahip çıkamayanlar kaybetmiştir!

Camianın en üst noktasındaki sayın Sadri Şener, basketbol takımının başkanı Saner Ayar milyonlarca Trabzonspor taraftarına gelinen noktayı izah etmelidir.

Bizler, Medical Park ile yapılan anlaşma törenindeki gülen yüzleri yeniden görmek istiyoruz.

Birlik beraberlik söylemleri havada kalmıştır.

Doğan Hakyemez'in projeleri hayal olmuştur. Ona göre şehir destek vermemiştir. Kısmen haklıdır. Şehir de takıma layıkıyla destek olamamıştır. Peki takım kendini şehre ne kadar açmıştır?

Kısır döngü...

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X