Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Şubesine Sahip Çıkalım

Daraltma
X

İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Oğuz biraz seni yanlız bırakır gibi olduk ama hemen telafi edebiliriz ben de e-mail atıyorum...
    Estağfirullah abi. Bilmiyorum etkisi olur mu ama denemekte fayda var.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

taraftar olarak tam destek ama aman başka bişeye karışmayalım

ne güzel kendi yönetim çatıları altında doğru adımlar atmaktalar, hiç çomak sokmayalım

edit: bağımsızlığını ilan etmelerini kastetmiyorum tabii ki
      TS ismi altında ve kulüp yönetim prensipleri dahilinde sağlıklı özerk bi yapıyı sürdürmeliler
      En son socrates tarafından düzenlendi; 05.01.2011, 20:14.
      onur, emek, başkaldırı...
      kendine karşı #direnTRABZONSPOR
      LiverpoolFC

Yorum

Trabzonspor'un isminin geçtiği her spor dalına kulüp yardım etmek zorunda diye düşünüyorum.

Sonuçta Trabzonspor...

Ve kesinlikle bu işe ticari boyuttan bakılmamalı.Kar-Zarar hesabı yapılmadan basketbola para aktarılmalı.

Yorum

İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor'un isminin geçtiği her spor dalına kulüp yardım etmek zorunda diye düşünüyorum.

Sonuçta Trabzonspor...

Ve kesinlikle bu işe ticari boyuttan bakılmamalı.Kar-Zarar hesabı yapılmadan basketbola para aktarılmalı.
          sana katiliyorum ben aziz yıldırımın bu tarafını seviyorum spor kulubunun tek futbolla olmadığını her branşta göstermeye çalişiyor bizimde böle olmamız lazım
          aşkımızı pankartlara yazdık

Formami sırtıma değil ruhuma giydim..!

Yorum

Takım kazanmaya başladı. Dört maçlık galibiyet serisi rahatlıkla altıya çıkabilir. Rakiplerin durumu göz önünde bulundurulursa istikrarlı gidişimizin sonucu ilk yılımızda play-off olabilir.

Fakat!

Bu bir anlık başarıdan nemalanmaya çalışanların sayısı artar,

Malum sorunlar halı altına süpürülür,

Kenetlenme yerine ayrılık yaşanırsa kaybeden Trabzonspor olur, Trabzon olur!

*

Akil adamlara ihtiyacımız var! Verdiği sözü tutacak yöneticilere ihtiyacımız var!

Şu güzel havayı bozan, her kim olursa olsun büyük hata yapar!
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Yıldızlara büyük onur

Beko Basketbol 1.Ligi’nde mücadele eden Trabzon Basket Takımı’nın iki yıldızı Ali Karadeniz ve Rasic, gelecek hafta Ankara’daki All-Star karşılaşması için ‘yabancılar takımına’ çağrılarak büyük onur yaşadı. Bordo-Mavili takımın bu sezon sırtlayan Ali Karadeniz ve Rasic, Cumartesi günkü Tofaş maçı sonrası Ankara’ya geçerek, basketbolun en büyük şovunda sahne alacaklar.

Yorum

İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yıldızlara büyük onur

Beko Basketbol 1.Ligi’nde mücadele eden Trabzon Basket Takımı’nın iki yıldızı Ali Karadeniz ve Rasic, gelecek hafta Ankara’daki All-Star karşılaşması için ‘yabancılar takımına’ çağrılarak büyük onur yaşadı. Bordo-Mavili takımın bu sezon sırtlayan Ali Karadeniz ve Rasic, Cumartesi günkü Tofaş maçı sonrası Ankara’ya geçerek, basketbolun en büyük şovunda sahne alacaklar.
                Çelişki ve hatalarla dolu bir haberimsi!

1) Ali, yerli oyuncular listesinde.

2) Oylama devam ediyor.

3) Henüz böyle bir açıklama yapılmadı.

Kaynak belirtir misiniz lütfen?

Yorum

Yıldızlara büyük onur

Imkansiz. Ali yerli.

Yorum

kaynak: ilklerin sitesi medyatrabzon

Yorum

Oylama 31 Ocak'da sona erecek. Yukarıda da belirttim, Ali yerli oyuncular listesinde.

Lütfen böyle "uydurmalara" kulak asmayalım.

Yorum

Yıldızlara büyük onur

Bu haberi hangi site vermiş çok merak ediyorum.

Birincisi All Star oyuncuları oy ile belirleniyor.

İkincisi Wright'ı yerli kadrosuna almışlar.

İnsanlaı yanlış yönlendirmekten başka birşey yapmıyorlar, bu haerin yerine oylama başladı oyuncularımıza destek olalım gibi bir haber beklerdim ben.

Yorum

Haberle alakasız, oylamayla belirlenen sadece ilk 5'ler deilmi?

Yorum

MP Trabzonspor'da Kriz

BEKO Basketbol Ligi’nde son haftalarda kötü sonuçlar alan Medical Park Trabzonspor’da oyuncular uzun zamandır paralarını alamadıkları gerekçesiyle idmana çıkmadı.

Biriken alacaklarının ödenmesini isteyen oyuncuların bu tutumu karşısında yönetim kurulu da çaresiz kaldı. Medical Park Trabzonspor’un Başkanı Saner Ayar’ın oyuncuların parasını ödemek için çare aradığı öğrenilirken, koç Dragan Sakota da oyuncuların bu kararına saygı gösterdi.

Öte yandan bordo – mavili takımın Sırp guardı Alexsandar Rasic’in de hafta sonu oynanacak olan Olin Edirne maçından sonra Litvanya’nın Lietuvos Rytas takımına transfer olacağı öğrenildi. Medical Park Trabzonspor’un en değerli oyuncusu konumunda olan Rasic’in gidişinin takımı olumsuz yönde etkileyebileceği belirtildi.

.
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Hani sponsor parası yetiyordu neden yetmedi?
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hani sponsor parası yetiyordu neden yetmedi?
                                Doğru soru,
                                Medical Park'tan gelen para ne kadardı ve ne kadarı Basketbol şubesine bırakıldı???????????????....
                                şeklinde olmalı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X