Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
rasiç bu şampiyonadaki performansıyla artık bize yar edilmez
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Basketbol takımımız Denizli Valiliği tarafından düzenlenen Pamukkale Basketbol Turnuvası ilk maçında Karşıyaka’ya 90-74 mağlup oldu.
Müsabakaya Wright, Obasohan, İlker, Evren ve Ersin ilk beşiyle başlayan ekibimiz güçlü rakibi karşısında ilk yarıyı 45-42 geride kapattı. Üçüncü ve dördüncü periyotta oyun kurucu eksikliğini hisseden takımımız karşılaşma sonunda salondan 90-74 mağlup ayrıldı. Wright 23 sayıyla takımımızın en skorer oyuncusu olurken geçen seneki kadrodan Hakan Yapar etkili basketbolunu 11 sayıyla süsledi. Ayrıca, Ersin’in 11 sayı atması ilerisi için ümit verdi.
Oyunkurucusuz basketbol takımı, susuz çiçeğe benzer
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Murat Murathanoğlu (Radyospor): Rasic konusunda eski Yugoslav ülkelerinin oyuncuları kendi ülkelerinde ve milli takımlarında iyi performans göstermesine rağmen dışarıya gittiklerinde ben pek güvenemiyorum. Vaktiyle Efes Pilsen'de sudan çıkmış balığa dönmüştü
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Murat Murathanoğlu (Radyospor): Rasic konusunda eski Yugoslav ülkelerinin oyuncuları kendi ülkelerinde ve milli takımlarında iyi performans göstermesine rağmen dışarıya gittiklerinde ben pek güvenemiyorum. Vaktiyle Efes Pilsen'de sudan çıkmış balığa dönmüştü
Katılmıyorum. Çok sayıda aksine örnek var nba ve Avrupa'da.
Efes'e geldiği dönem ilk yurt dışı tecrübesiydi ve Efes'in kötü performansı nedeniyle o da silik kaldı.O günden bugüne basketbolunun üzerine çok koydu.Final four oynadı, şimdi de Sırbistan milli takımında. Rüştünü kanıtladı bence.
Lige yeni çıkmış, ilk sezon hedefleri play off'a girmek olan bir takım için Rasiç, bir nevi Billups gibi bir şey.
ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
Medical Park Trabzonspor'da Fırat Aydemir ve Volkan İncekara kadrodaki kalabalıklık ve bu geniş kadroda istedikleri süreleri bulamayacak olmaları nedeniyle kadro dışı bırakılmış. Oyun kurucu arayışlarını sürdüren Karadeniz ekibinde geçen hafta da yazdığım üzere transferi gündeme gelen Hakan Köseoğlu ile yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlanamayınca bu transfer ihtimali şimdilik ortadan kalktı. Arayışlar devam ediyor.
Salsabasket.com
En son buroli tarafından düzenlendi; 07.09.2010, 22:10.
"Yok, Yugoslavlar yurt dışında başarısızmış, şöyleymiş böyleymiş..."
Rasiç bu takıma gelirse, bırakın Trabzonspor taraftarını, Türk basketbol seyircisi onu izlemek için salona gider.
Transferi de kim bitirmişse gider eli öpülür!
İkinci ligden yeni çıkmış bir takım. Avrupa Kupası oynamayacak. Hem de metropol takımı değil.
Buna rağmen geçen sezon Eurolig Final 4'u oynayan takımlardan birinin ilk 5 oyuncusunu getiriyorsun. Bu adam Sırp milli takımın Dünya Şampiyonası kadrosunda en çok süre alan oyuncu.
Kimse kusursuz değil elbet, fakat ilk senemiz için JORDAN olur (Bizi şampiyon yapar demiyorum, ama tek başına sınıf atlatır.).
Olası transferi sonrası;
PG: Rasic - İlker
SG: Evren - Caner
SF: Derrick - Ersin
PF: Wright - Hakan - Serhat
C: Mutlu - Jamison
İlk senesinde bundan daha dengeli bir kadro kurulabilir miydi?
-Sanmıyorum...
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
"Yok, Yugoslavlar yurt dışında başarısızmış, şöyleymiş böyleymiş..."
Rasiç bu takıma gelirse, bırakın Trabzonspor taraftarını, Türk basketbol seyircisi onu izlemek için salona gider.
Transferi de kim bitirmişse gider eli öpülür!
İkinci ligden yeni çıkmış bir takım. Avrupa Kupası oynamayacak. Hem de metropol takımı değil.
Buna rağmen geçen sezon Eurolig Final 4'u oynayan takımlardan birinin ilk 5 oyuncusunu getiriyorsun. Bu adam Sırp milli takımın Dünya Şampiyonası kadrosunda en çok süre alan oyuncu.
Kimse kusursuz değil elbet, fakat ilk senemiz için JORDAN olur (Bizi şampiyon yapar demiyorum, ama tek başına sınıf atlatır.).
Olası transferi sonrası;
PG: Rasic - İlker
SG: Evren - Caner
SF: Derrick - Ersin
PF: Wright - Hakan - Serhat
C: Mutlu - Jamison
İlk senesinde bundan daha dengeli bir kadro kurulabilir miydi?
-Sanmıyorum...
abi sence bu kadroda 5 numarada sorun yaşamazmıyız...1,2,3,4 pozisyonlarında sorun yok gibi ilk senede zaten bu kadar iyi kurulması hepimizi şaşırttı ama 5 pozisyonu bana göre çok kötü..
Yorum