Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Banvit macinin sonunda baldirinda cekme vardi.
    Riske etmediler.
    Kafa kafaya olsaydi belki denenebilir diye soyledi...
    Bilgilendirme için teşekkürler.
    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bilgilendirme için teşekkürler.
      Rica ederim.
      Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
      You'll Never Walk Alone...
      https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Heslip'e teklif varsa ki AEK'nın istediği söyleniyor yollayalım. Hem boyout parası alırız hem de yedekte unuttuğumuz Browning'in önü açılır.
        Vasiliauskas'a İtalya'dan teklif vardı Agah. Fakat buy-out almak zor. Sorunsuz gitsinler, yeter.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Davon Jefferson=> Yeşil Giresun
          Patrick Miller=> G.Antep

Ts Basket bu kafayla düşer..

Yorum

• İlk olarak TurnaSuyu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Davon Jefferson=> Yeşil Giresun
            Patrick Miller=> G.Antep

Ts Basket bu kafayla düşer..
            İki hafta önce bizim ilgilendiğimizi duymuştum birkaç kişiden, hatta haber yaptık. Giresun'a gitmiş.

Hayırlısı olsun fakat iki yabancı (Gard ve uzun) ile yerli oyun kurucu bulmak şart.
            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 18.01.2018, 06:18.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Geçen sene kadromuzda yer alan Malcolm Lee, Igokea'dan Alman takımı Tubingen'e transfer oldu.

Yorum

• Kaspar Vidmar
                Bizim Green
                Dj Strawberry
                John Diebler
                Thomas Heurtel

bu beş pahalı mıdır ? Basket piyasasını bilmediğim için soruyorum ve ben son yıllarda ilgilendiğim baskette bu ilk beşin iyi olacağını düşünüyorum. İyi izleyici olmuş muyum ? ☺️
                Ben Trabzonspor'u güce tapanların bir türlü alaşağı edemeyip, sürekli çamur attıkları bir kahramana benzetiyorum.

Yorum

• İlk olarak jaymz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kaspar Vidmar
                  Bizim Green
                  Dj Strawberry
                  John Diebler
                  Thomas Heurtel

bu beş pahalı mıdır ? Basket piyasasını bilmediğim için soruyorum ve ben son yıllarda ilgilendiğim baskette bu ilk beşin iyi olacağını düşünüyorum. İyi izleyici olmuş muyum ? ☺️
                  Bizim icin soruyorsan sadece bu 5 icin bizim butcemiz kadar hatta belki biraz daha fazla para vermen lazim. Ayrica bu oyuncular EL oynamis ya da hali hazirda oynayan oyuncular.
                  Avantajlari dezavantajlari olan bir kadro. Hucum acisndan sorunsuz, savunma acisindan 1 cok kotu, 1 kotu, 1 vasat, 1 iyi, 1 cok iyi oyuncudan kurulmus.
                  Dogru Turk yedeklerle beslenirse ligde ilk 4 icinde yer alir.
                  Turkiye Ligi icin iyi, EL disinda diger Avrupa kupalarinda en az ceyrek final yaptiracak bir kadro.
                  Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                  You'll Never Walk Alone...
                  https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bizim icin soruyorsan sadece bu 5 icin bizim butcemiz kadar hatta belki biraz daha fazla para vermen lazim. Ayrica bu oyuncular EL oynamis ya da hali hazirda oynayan oyuncular.
                    Avantajlari dezavantajlari olan bir kadro. Hucum acisndan sorunsuz, savunma acisindan 1 cok kotu, 1 kotu, 1 vasat, 1 iyi, 1 cok iyi oyuncudan kurulmus.
                    Dogru Turk yedeklerle beslenirse ligde ilk 4 icinde yer alir.
                    Turkiye Ligi icin iyi, EL disinda diger Avrupa kupalarinda en az ceyrek final yaptiracak bir kadro.
                    Ayrıntılı açıklama için çok teşekkür ederim
                    Ben Trabzonspor'u güce tapanların bir türlü alaşağı edemeyip, sürekli çamur attıkları bir kahramana benzetiyorum.

Yorum

• Takımlar kadrosunu güçlendiriyor. Biz ise yönetimin görevi bırakmama inadı yüzünden transfer yasağıyla 2.devreyi bekliyoruz. Kulüpte önemli gelişmeler yaşanmaz ise uşak ile birlikte düşeriz gibi görünüyor.

Yorum

• Giresun: Bynum, Jefferson

Gaziantep: Miller, Carter, Kadir, Murat

Karşıyaka: Allen, Banic

Büyükçekmece: Deniz, İlkan

Galatasaray: Taylor, Walker, Juskevicius, Caner

İBB: Toolson

Sakarya: Dudley, Clavell

*

Ligde yerli katkısı almayan ve (Gardların savunma performansını geçtim) tek uzunla (O da çoğu maçta faul sorunu yaşadı) oynayan tek takımız. Parke dışı sorunları bir kenara koyalım. Artık sorumluluk koçta. Çözümleri takımın gelişiminde bekleyeceğiz. İnşallah Giresun ve Uşak maçları gibi erken kopan ve maçı bırakan bir takım görmeyiz. Özellikle büyük araya kadarki Bjk (D) - Sakarya - İBB (D) serisinden iki galibiyet çıkarabilirsek harika olacak.
                        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 23.01.2018, 13:28.

Yorum

• Vince Hunter Paok'a gitmiş.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Vince Hunter Paok'a gitmiş.
                            Vince Hunter'ı 2015'te burada paylaşmıştım:

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            5 yerine 3-4 tespitine katılıyorum Mala'nın. Berkay ve İBB ile Steaua maçındaki oyunuyla Erdi üç numara açığını kapatmaya çalışsa da yolumuz uzun. Beş numarada Stipanovic-Kulig-Sertaç'ı kullanabiliyoruz. Oradaki işleyişi bozmazlar. Vince Hunter veya Justin Harper tarzı bir forveti, bir türlü verim üretmeyen Velickovic'in yerine (veya yedinci yabancı olarak) katabilirler. Ancak Velickovic'in kontratı iki yıllık. Onu ikna etmek kolay olmayabilir. O nedenle Vince Hunter ve Justin Harper gibi okyanus ötesinden düşük maliyetli tamamlayıcı özellikleri olan bir rol oyuncusu eklenebilir.

Justin Harper bu yaz Limoges'un radarındaydı. Harper'ı bir süredir takip ediyorum. Avrupa tecürbesi de var (Fransa, İsrail ve geçen yıl İtalya). Şutu olan, takım savunmasını bilen, topla çembere gidebilen bir uzun. Ayrıca fiziği de iyi. Hunter'a göre daha hazır diyebilirim. Ve yay gerisinde topun akışını sağlayabileceği için Markovic düzenine uygun. Velickovic için çizilen Pick and popları da bitirebilecek şut tehdidi var.

Vince Hunter ise draft edilmeyen en potansiyelli oyunculardan biri olarak görülüyordu. Pistons seçse sevinirdim. NBA'de fiziğinden dolayı pozisyonu olmayan ancak Avrupa'da 4 numara için uygun bir oyuncu. Şut mekaniği aslında iyi ama potadan uzakta oynamayı sevmiyor. Gücü ve atletizmiyle çembere yakın şutları tercih ediyor. Ribaund takibi gayet iyi. Yardım savunmasını geliştirmiş. Geçen sezon Gs'nin Young'dan aldığına benzer bir katkıyı verebilecek potansiyeli olduğuna inanıyorum.

Hayırlısı olsun.
                            Böyle motor oyucuları seviyorum. Bizim ligde, doğru koç ve doğru takımda iş yapabileceklerini düşünüyorum. Mesela bu yaz Murphy Holloway'i yazmıştım:

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İki sezon önce Fransa'da Cholet'de bizim JP Prince'le birlikte oynayan ve geçen seneyi İsrail'de geçiren Murphy Holloway farklı bir uzun. 201 civarı boyunda. Ama ayakları çabuk ve güçlü. Tarzıyla küçük boy DMC dedirtiyor veya eski Oyaklı Joseph Jones'a benzetebilirim. Yanında atletik ve şutu olan bir dört numarayla bizim ligde iş yapabilir.
                            Mesela iki sene önce TOFAŞ ikinci ligdeyken kısa süreliğine gelen Jarvis Williams diye 93'lü bir çocuk var. Kısa ama iki pota altında da enerjik. İyi ribaund alıyor. Çember etrafında bitirici. Orta mesafe şutu da var.

Bir şutör 4 numara (Caleb Green) ve bir pivotun varsa üçüncü uzunun bu tarz biri olmalı bence.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İki sezon önce Fransa'da Cholet'de bizim JP Prince'le birlikte oynayan ve geçen seneyi İsrail'de geçiren Murphy Holloway farklı bir uzun. 201 civarı boyunda. Ama ayakları çabuk ve güçlü. Tarzıyla küçük boy DMC dedirtiyor veya eski Oyaklı Joseph Jones'a benzetebilirim. Yanında atletik ve şutu olan bir dört numarayla bizim ligde iş yapabilir.
                              Holloway dünkü Ironi Ziona maçında 14 sayı 17 ribaund 7 asist 4 top çalma ile oynadı.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Holloway dünkü Ironi Ziona maçında 14 sayı 17 ribaund 7 asist 4 top çalma ile oynadı.
                                İroni biziz, Ziona da onlar galiba
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X