Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Efes'ten 300bin dolar alacak diye dedikodu var.
    Doğru yanlış bilmiyorum.
    Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
    You'll Never Walk Alone...
    https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Efes'ten 300bin dolar alacak diye dedikodu var.
      Doğru yanlış bilmiyorum.
      Doğru olabilir.

Oyuncuların NBA'de yüzde 55 gibi bir vergi yükü var. Vergisiz 300 bin dolar iyi para.

Yorum

• Mala'ya verdikleri kume dusurme gorevini 2016-17'de beceremedi. Simdi onunla devam edip gelecek yil anli sanli bir rezaleti hazirliyorlar.

Sezonunuz simdiden hayirli olsun.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mala'ya verdikleri kume dusurme gorevini 2016-17'de beceremedi. Simdi onunla devam edip gelecek yil anli sanli bir rezaleti hazirliyorlar.

Sezonunuz simdiden hayirli olsun.
          Taraftarlar olarak tepki verilmesi gerek klup binası fln ne olursa bir şeyler yapılmalı
          En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 11.06.2017, 13:14.

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Taraftarlar olarak tepki verilmesi gerek klup binası fln ne olursa bir şeyler yapılmalı
            Günümüzde tepki sosyal medyada. Ama herkes durumdan memnun galiba. Bizim disimizda ses çıkaran yok. Milleti Efes'le birlesme diyerek kandırdılar lig biter bitmez, gaz alindi. Yola devam...
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Günümüzde tepki sosyal medyada. Ama herkes durumdan memnun galiba. Bizim disimizda ses çıkaran yok. Milleti Efes'le birlesme diyerek kandırdılar lig biter bitmez, gaz alindi. Yola devam...
              Usta yaz bir yazı, ana sayfadan herkese duyuralım.
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Nihat Mala'nın kulüpten tekme tokat kovulması gerekirken hala görevde tutulmasını nasıl açıklayacağız? Şaka mı bu? Şakaysa hiç komik değil çünkü...
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Kulubun, sehrin, seyircinin potansiyelini gosteren ilginc bir bilgi var.

Lige ciktigimiz 2010-11 sezonundan itibaren play-off'a ilk defa kalan takimlar icinde tur atlayabilen yani ligde yari final goren TEK takim biziz.

Yeni Tofas (4 defa)
                  Gaziantep ve Usak (2 defa)
                  TED
                  Aliaga
                  Antalya
                  Olin Edirne
                  (Ve Telekom) birer defa play-off oynadi fakat tur gecemediler.

Demek takim adam gibi yonetilse...

Yukarida bahsettiğim yedi sezonluk dönemde;

Efes - fb - Gs - Banvit 7
                  KSK 6
                  BJK 5
                  Tofas 4
                  Darüşşafaka 3
                  Usak ve Gaziantep 2
                  Telekom - TED - Aliağa - Antalya - Olin ve biz birer defa play-off oynadik.

Banvit kurumsal sebeplerden dolayi onumuzdeki donemde kuculme ve hatta cekilmeyi dusunuyor.

Darüşşafaka da Doğuş Grubu'nun karariyla kuculmeye gidiyor.

Gs, butceyi oldukca daraltti.

Yani sureklilik gosteren yedi takimdan üçü planli sekilde yatirim ve paralelinde hedef dusuruyor.

Kabaca bir SWOT Analizi yaptigimizda, rakiplerin bu hamlesini firsat olarak degerlendirip;

- Surdurulebilir planlamayla
                  - Karsiligi olan bütçeyle
                  - Liyakat sahibi profesyoneller marifetiyle
                  - Gercekci bir hedef konularak sıçrama yapmak zor degil.

O yuzden acemi genel menajerin yap boz tahtasina donen koc tercihleriyle Trabzon sehri ve Trabzonspor markasi bu treni kacirmaz insallah.
                  En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 12.06.2017, 16:57.

Yorum

Bazarevich gider. Halbuki geldiginde cok sevinmistim, begendigim koclar arasindaydi. Sezon basinda Green'i uc numara oynatmasi bence cok yerinde bir hamleydi, faydasini gorduk. Ancak takim ici sorunlar yonetilemedi. Ozellikle Giresun deplasmanında Wright'i en kritik anda kenara almasini unutmak mumkun degil. Lee'yi kullanmamasi ise ayri konu, uzun uzun yazarim belki.

Neyse, yolu acik olsun.
                    Koc gitti. Kimse haber yapmadi. Simdi ortalikta caylak koc haberleri donuyor. Ayni Efes efsaneleri gibi...

Takim takim değil, cakallarin operasyon üssü.

Yorum

• Sadece uydurayim...

Acaba Efes'le olan sponsorluk anlasmasi gercekten var mi?
                      Var oldugu icin, Efes'in kadrosunu kurmasindan sonra kalacak yerli oyuncular ve onlarin tespit edecegi yabancilar mi bu takima katilacak?
                      Koc ve idari kadro Efes tarafindan belirleniyor olabilir mi?
                      Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...

Yorum

Koc gitti. Kimse haber yapmadi. Simdi ortalikta caylak koc haberleri donuyor. Ayni Efes efsaneleri gibi...

Takim takim değil, cakallarin operasyon üssü.
                        3 4 sene sonra bşr ufuk sarıca kalibresine gelebilecek birisi var mı oğuz hocam??

Yorum

• Tayfun Erülkü Uşak ile anlaşmış.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            3 4 sene sonra bşr ufuk sarıca kalibresine gelebilecek birisi var mı oğuz hocam??
                            Onun kadar antipatik olmasa da 1979 doğumlu Ozhan Civgin'nin oynattigi basketbol keyif veriyor.

Usak'in kocu Ozan Bulkaz'i cok begenen var ama disaridan bakinca son derece kibirli ve antipatik gorunuyor. Ahmet Caki ve Selcuk Ernak da epey hayran kitlesine sahip.

Yorum

• Ben Ahmet Caki'yi isterim...

Yorum

Saric'i izledikçe Hrvoje Peric geliyor aklıma. Nedense Peric'ten de çok umutluydum. Gerçi Sariç, Gallinari ile birlikte son 5-10 yıldaki en komple Avrupalı oyuncu. İnşallah gelişimi Efes'te yavaşlamaz.
                                İtalya play-offlarini takip ediyor musunuz? Hrvoje Peric'i hic boyle olgun seyretmemistim. Takimin lideri... Cok severim Peric'i. Venezia ile finaldeler. Zaman zaman bes numara bile oynadi. Seri 1-1 oldu. İlk mac epey farkla geriye dusmuslerdi. Ama ikinci macta cok iyi savunma yaptilar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X