Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Basketbol Transfer Dosyası

Edit

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUOTE]

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    En son hami08 tarafından düzenlendi; 23.06.2014, 00:38.

Yorum

• İlk olarak hami08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oğuz Abi, iyi diyorsun hoş diyorsun,Malaga'yı bu sene bende çok beğeniyordum (basketbolunu takip eden herkes gibi) verdiğin örnekler de güzel ona da tamam, ama kendi ağzınla demişsin,bu takımlar sistem takımları,Calloway'de Plaza'nın bu sistemin iyi çalışan dişlilerinden,peki biz bu savunma katkısını alabilecek miyiz kendisinden?Yabancı kuralı dolayısıyla çok yüksek ihtimal Hardy ile beraber parkede olacaklar,ne olacak o zaman? Calloway'in oyun zekâsını,deliciliğini,şutunu kimse tartışmıyor,ama bu bahsettigim konu dolayısıyla benim çekincelerim var.

O zaman savunmasini da tartismayin Hamicigim (:

Seni tenzih ederim, Calloway'i bugun duynus, hayatinda iki macini izlememis adamlar oldugunu dusundugum tipler sosyal medyada "Calloway olmaz" yaziyorlar. (:

Calloway skorermis (:

Profesyonel kariyerinde mac basina sadece ort 6,5 sut kullanan skorer!!! Bilmemek ayip degil ama uydurmak ayip. Oturma organindan sallayanlari dinleme kardesim, bu konuda guven bana.

*

Kendi agzimla dedim, evet, sistem takimi olmak... Bu benim bir basketbolsever olarak beklentim. Ha, sen olacagina inanmiyorsan bir sey diyemem. O zaman Gordon da is yapmaz senin dusuncene gore. Cunku o da iyi sistemlerde, kaliteli organizasyonlarda rol almis bir oyuncu. Sistem disi oynayacak eline geleni atacak adam ariyorsaniz, o Calloway degil.

*

Hardy ile birlikte oynama mevzusu...

Bunu Cihan da yazmis. Iyi de kardesim undersized iki numarayi ben mi aldim (: Bana degil, menajerinize ve kocunuza sorunuz? Veya sponsurunuza twitterdan sorun. (:

Bu durum Calloway'den kaynaklanmadigi icin ona yuklenmek anlamsiz.

*

Bir de bizim buradaki tartismalarmizdan yuksek copy paste teknololisiyle alip kirpip gizemli hesaplarla acayiiiiiipppp ozgun yorumlar yapan sark kurnazlarina soyleyelim.

Calloway oyun kurucudur, Gordon combo garddir.

Neyse, daha fazla "umutsuzluk" yaymayayim yine.

Hadi iyi geceler...
      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 23.06.2014, 01:02.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Jamon lucas serbest kaldığı için ben söyledim, teklif yapmadık bildiğim kadarıyla, ayırca hami08 doğru diyo plaza stimac'a bi pozisyon daha savunma yapmazsan maç sonuna kadar oynamazsın diyodu bizde hakan demir bunu diyebilir mi oyuncularına ama yanlış anlaşılmasın calloway gelirse illa katkı verecektir ama gönlüm jamon'dan yana.
        'Suç yokken suçlu arayanlar, suç varken suçlu bulamıyorlar.'

Yorum

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O zaman savunmasini da tartismayin Hamicigim (:

Seni tenzih ederim, Calloway'i bugun duynus, hayatinda iki macini izlememis adamlar oldugunu dusundugum tipler sosyal medyada "Calloway olmaz" yaziyorlar. (:

Calloway skorermis (:

*

Kendi agzimla dedim, evet, sistem takimi olmak... Bu benim bir basketbolsever olarak beklentim. Ha, sen olacagina inanmiyorsan bir sey diyemem. O zaman Gordon da is yapmaz senin dusuncene gore. Cunku o da iyi sistemlerde, kaliteli organizasyonlarda rol almis bir oyuncu. Sistem disi oynayacak eline geleni atacak adam ariyorsaniz, o Calloway degil.

*

Hardy ile birlikte oynama mevzusu...

Bunu Cihan da yazmis. Iyi de kardesim undersized iki numarayi ben mi aldim (: Bana degil, menajerinize ve kocunuza sorunuz? Veya sponsurunuza twitterdan sorun. (:

Bu durum Calloway'den kaynaklanmadigi icin ona yuklenmek anlamsiz.

*

Bir de bizim buradaki tartismalarmizdan yuksek copy paste teknololisiyle alip kirpip gizemli hesaplarla acayiiiiiipppp ozgun yorumlar yapan sark kurnazlarina soyleyelim.

Calloway oyun kurucudur, Gordon combo garddir.

Neyse, daha fazla "umutsuzluk" yaymayayim yine.

Hadi iyi geceler...
          Tabi bende isterim sistem takımı olmamızı abi,biliyorsun. Hardy muhabbetinde sen ne kadar suçluysan bende o kadar suçluyum,sonuçta bana sormadılar ve tabiki dediğin gibi bu Calloway'in suçu değil Dedigim şey de bu zaten.Gidip undersized şutör alıp Calloway ile ilgilenecek kadar sistemsizlik içinde ne kadar doğru olacak bu iş?Neyse abi, bekleyip görelim.

Yorum

Edit
            En son hami08 tarafından düzenlendi; 23.06.2014, 01:10.

Yorum

• Iyi geceler yazmayı unuttum bu arada

Yorum

• İlk olarak Cihan Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Jamon lucas serbest kaldığı için ben söyledim, teklif yapmadık bildiğim kadarıyla, ayırca hami08 doğru diyo plaza stimac'a bi pozisyon daha savunma yapmazsan maç sonuna kadar oynamazsın diyodu bizde hakan demir bunu diyebilir mi oyuncularına ama yanlış anlaşılmasın calloway gelirse illa katkı verecektir ama gönlüm jamon'dan yana.
                Stimac Olin'e gelmeden onceki donemde bu baslikta onu analiz edip nacizane tavsiye mesaji yazmistim, yani toy yillarindan beri takip ederim. En olgun oyununu bu sezon oynadi ve bence Euroleague oyuncusu oldugunu ispatladi.

Plaza'nin bahsettigin sekilde tavrini 30-32 yasindaki veteran oyuncuya yapmak kolay degil. Bir pozisyon hatasindan dolayi uyarirsin ama seni oynatmam diyerek tehdit edemezsin.

Hakan Hoca ne yapar bilemem ama Bursa'daki Tofas macinda Stoll'un aptalliklarina daha fazla dayanamayip kenara aldiginda oyuncunun el kol hareketlerine kizip ona bagirdi bencte. Devre sonuna kadar oyuna almadi, ucuncu ve dorduncu ceyrekte oynatti. Bilmem anlatabildim mi...

*

Not: Calloway'i ezdirmem ama Gordon ihtimali varsa ben de Gordon'a hayir demem, orasi ayri (:
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• EL maçlarında izlediğim calloway beni de pek cezbetmedi açıkçası.
                  "Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç

Yorum

• Calloway bu takımda her türlü iş yapar.

Yorum

• PG: ??? - Tutku - Yunus

SG: Hardy - Caner

SF: Marshall - ???

PF: Velickovic - Onder - Nusret

C: Simmons - ???

*

Bastan soyleyeyim, yeni yabanci duzenlemesine karsiyim. Parkede 5, benchte 1, tribunde 1 olmak uzere 7 yabanciyla sozlesme yapilabilecekmis. Sezon boyunca toplam 8 olan yabanci sozlesmesi 10'a cikarilmis. Devsirme meselesinin hukuki boyutu karisik, simdilik yabanci sayilacaklarmis.

Hem BEKO'da play-off mucadelesi hem de EuroChallenge temposunu kaldirmak kolay olmayacak. Tutku disinda buralari oynamayi bilen yerlimiz yok. Bu durumda, PG disinda bir de yabanci 5 numara dusunulmeli. Simmons'i tamamlayacak bir uzun olmali. Alcak postta bitirici, sert bir uzun...

Yorum

• Can Korkmaz ne oldu?
                        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Oğuz abi bence sadece pota altına değil her pozisyonun arkasına birer yerli adam almalıyız. Önder nasıl 4 numarada 2. opsiyonumuz olabilir. Orhan Haciyeva, Göksenin, Can Korkmaz(3. guard), Caner Topaloğlu, Bora Hun Paçun vs.. yabancı uzun için Buckman'a ne dersin geçen sene sakatlanana kadar iyi oynamıştı. Velickovic geçmişte iyi oynasada geçen sene Mega Vizura da oynadı hem pek iyi bir sezonda geçirmedi.
                          'Suç yokken suçlu arayanlar, suç varken suçlu bulamıyorlar.'

Yorum

• İlk olarak Cihan Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Oğuz abi bence sadece pota altına değil her pozisyonun arkasına birer yerli adam almalıyız. Önder nasıl 4 numarada 2. opsiyonumuz olabilir. Orhan Haciyeva, Göksenin, Can Korkmaz(3. guard), Caner Topaloğlu, Bora Hun Paçun vs.. yabancı uzun için Buckman'a ne dersin geçen sene sakatlanana kadar iyi oynamıştı. Velickovic geçmişte iyi oynasada geçen sene Mega Vizura da oynadı hem pek iyi bir sezonda geçirmedi.
                            Bunun nedeni yeni yabanci uygulamasi. Sahada 5 yabanci olunca olumsuzluk iksiri icmis bilgisayar oyunu kahramani gibi oynayacagiz saniyor olmali sponsor ve yoneticilerimiz.

Tutku'yu ayiriyorum (Onun da saglikli kalmasi icin dua edecegiz).

Yunus, Birinci Lig'de ilk kez bu yil oynadi. Nusret de ilk kez bu yil Mersin'de bu kadar sure aldi. Caner ve Onder ligin eskilerinden olsa da oynadiklari takimlar ve o takimlardaki rolleri belli.

Dun Plaza ve Unicaja'dan bahsederken bunu anlatmak istemistim. Plaza 10-11 oyuncuyu birbirine yakin surelerde 18-22 dk aralarinda gorev vererek kullaniyordu.

Biz mevcut kadrodaki oyuncularla bunu yapamayiz. Kadro derinligi ve rotasyonda cesitlilik soru isareti.

O nedenle alinacak PG'den sonra 6.. yabanciyi da bir uzundan yana kullanmak lazim bence. Buckman olur, Bajramovic olur, mesela Tutku'yla ikili oyunlari iyi oynayabilecegini dudunfugum Andric olur...

Yerlilere gelirsek... Elinde 5 tane is yapacak yerlisi olan takim fark yaratacak. Yerliler pahali denilerek yabanci odakli kurmayi anliyorum ama o yabancilari ikinci lig oyunculariyla yedeklemek pek akil isi degil. Kenardan gelip sicak el olacak, ekstra skor yapacak bir yerli su anda yok. Maxim kalsaydi farkli olurdu.Sf icin Erkan Veyseloglu veya Mutlu Akpinar olabilir...

Saydigin oyuncular (basta Can olmak uzere) onemli cocuklar fakat hamle yapacagimizi sanmiyorum. Goksrnin soylentileti vardi gerci... Bilemiyorum.

Yorum

• Efes Dario Saric ile anlaşmış. Hayran olduğum bir oyuncu Türkiye liginde gelişmesini izlemek çok zevkli olacak.
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Efes Dario Saric ile anlaşmış. Hayran olduğum bir oyuncu Türkiye liginde gelişmesini izlemek çok zevkli olacak.
                                Saric'i izledikçe Hrvoje Peric geliyor aklıma. Nedense Peric'ten de çok umutluydum. Gerçi Sariç, Gallinari ile birlikte son 5-10 yıldaki en komple Avrupalı oyuncu. İnşallah gelişimi Efes'te yavaşlamaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X