İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam bizim basketbol takımı bütçesinin ne kadar olduğunu yada ne kadar olması gerektiğini bize kalem kalem anlatma şansın olur mu.?Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlasilan Seneye yine yepyeni bir Teknik heyet ve Kadro ile Sezona girecegiz. Bari erolcan ve green kalsa. Wright hayatta kalmaz. Bu kez Isler erken halledilmeli. Birkere de sezona 5 de 0 ile baslamayalim.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Bu sezon seyredebildigim maclar icinde en begendigim oyuncularin basinda Giresun'dan Anthony Gill geliyor. Dengeli hucum potansiyeli, savunma gayreti ile dogru takim/koc tercihleri yaparsa Avrupa'da istikrarli sekikde kalici olabilir.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sezon seyredebildigim maclar icinde en begendigim oyuncularin basinda Giresun'dan Anthony Gill geliyor. Dengeli hucum potansiyeli, savunma gayreti ile dogru takim/koc tercihleri yaparsa Avrupa'da istikrarli sekikde kalici olabilir.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezonun geri kalanında Baskonia'da oynayacakmış Oğuz.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAa, harika haber. Ricky Ledo'yu da almışlardı. Play off tecrubesi yasamasi guzel olacak.
Yanlış alarm, sen Gill yazmışsın ben Ledo diye okudum.Giresun'daki maçta çok iyi oynamıştı Gill. Özellikle hücum ribaundlarında canımızı yakmıştı.
Yorum
-
Kenny Kadji TOFAŞ’ta
Bursa ekibi kadrosuna sezonu Trabzonspr Medical Park'ta tamamlayan uzunu kattı.
Spor Toto Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Tofaş, bu sezonu Trabzonspor Medical Park ile geçiren Kenny Kadji ile anlaşmaya vardı.
28 maçta görev alan Kamerunlu oyuncu 15 sayı, 5,7 rebound ve 1,2 blok ortalamalarıyla mücadele etmişti. 8. Sıradan Playoff’a giren Bursa temsilcisi gelecek sene Avrupa’da mücadele edecek.
kaynak
Yorum
-
İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKenny Kadji TOFAŞ’ta
Bursa ekibi kadrosuna sezonu Trabzonspr Medical Park'ta tamamlayan uzunu kattı.
Spor Toto Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Tofaş, bu sezonu Trabzonspor Medical Park ile geçiren Kenny Kadji ile anlaşmaya vardı.
28 maçta görev alan Kamerunlu oyuncu 15 sayı, 5,7 rebound ve 1,2 blok ortalamalarıyla mücadele etmişti. 8. Sıradan Playoff’a giren Bursa temsilcisi gelecek sene Avrupa’da mücadele edecek.
kaynak
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizde birkaç maç dışında sadece istatistik yapmaya oynadı, en iyi oynadığı maçlardan birisi de affedildikten sonra çıktığı ilk maç olan Tofaş maçıydı. 28 sayı ve 8 ribaund ile oynamıştı. Bu transferden buy-out alacak mıyız acaba?Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sezon seyredebildigim maclar icinde en begendigim oyuncularin basinda Giresun'dan Anthony Gill geliyor. Dengeli hucum potansiyeli, savunma gayreti ile dogru takim/koc tercihleri yaparsa Avrupa'da istikrarli sekikde kalici olabilir.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Anthony Gill konusuna katiliyorum. Seviye atlayan oyunculara (ve oralarda kalacagina inandigim) Usak'tan Zach Auguste (Olympiakos'a gidecegi konusuluyor), Banvit'ten Orelik ve Gaziantep'ten Jefferson var.
Theodore bence bu sene buyuk bir transfer yapacak (Turkiye'de ya da Avrupa'da) ancak EL seviyesinde kalici olacagina inanmiyorum. Nedense bana 2-3 sezon parlayip kaybolan Bo McCallebb izlenimi veriyor.
Wilbekin'i ben hic begenmedim. Cok savruk ve zeka seviyesi dusuk bir oyuncu olarak goruyorum...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum