Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İsmail abi Twitter'da yazmış, Alper Saruhan'ın ayrılmak istediğine dair söylentiler varmış.

Yorum

• İlk olarak Fatih ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oğuz abi yarınki finale bilet yok mu?
      Dünkü toplantıda bilet kalmadığı, salonda satış yapılmayacağı duyurulmuştu Fatih.

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İsmail abi Twitter'da yazmış, Alper Saruhan'ın ayrılmak istediğine dair söylentiler varmış.
      Murat, eğer sebebi saha içiyse anlarım. Çünkü seyrettiğimiz hazırlık maçlarında hiç hazır görüntüsü yoktu. Saha dışıysa merak ettim.

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      * Alper, Lee takıma katılmadan önceki iki hazırlık maçında toplam 42 dk. almıştı. Lee'nin rotasyona girmesi sonrasındaki altı hazırlık maçında (Birinde hiç oynamadı) ise toplam 40. dk bulabildi. Yani maç başına 8 dk. oyunda kaldı. Bu da SF pozisyonundaki eksikliğimizi gösteriyor aslında.

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kocun ilk gunku Best maci ucuncu ceyreginin hemen basinda Alper'i kenara almasi ilgincti. Alper fizik olarak cok yetersiz. Bildiğimiz savunmasindan eser yok. Her pozisyonda geciliyor. Lee aslinda gard. İki numaralarimiz Hardy ve Erol Can da 190'dan kisa. Uc numarada eksigimiz var.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Eyvallah Oğuzcuğum detaylı cevabın için.
        Bu sezon yalnızca futbolda değil basketbolda da motto aynı sanırım; sabır ya sabır.
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eyvallah Oğuzcuğum detaylı cevabın için.
          Bu sezon yalnızca futbolda değil basketbolda da motto aynı sanırım; sabır ya sabır.

Şu adamı getirmek lazım.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu adamı getirmek lazım.
            Duyum mu var abi 😀
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

Şu adamı getirmek lazım.

Simmons şaşı mı yoksa bana mı öyle geliyor.

Keşke gelse.

Yorum

• Keith Simmons

2007'de profesyonel oldu.

2007-08: Kepez (33 maç)
                2008-09: Skyliners (42 maç)
                2009-16: Banvit (355 maç)

TBL'de 270
                Alman Ligi 34
                Eurochallenge 20
                Eurocup 72
                Türkiye Kupası 31
                Euroleague Elemesi 3 toplam 430 maç

Ortalama 26,7 dk.

9,7 sayı - 4,5 rib - 1,2 ast - 1,0 tç - 0,9 tk - 0,3 blk - 2,5 faul

58% ikilik
                38% üçlük
                79% faul atışı

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Duyum mu var abi 😀
                  Yok Ogün, olanları söyledim zaten. Bu sadece ihtiyaca karşı temenni.

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Simmons şaşı mı yoksa bana mı öyle geliyor.

Keşke gelse.

Sosyal medyadan çağrıda bulunalım. Adresi şu: https://twitter.com/KeithSimmons13

Yalnız videonun sonundaki Türkiye gözlemleri harika... Boztepe'de bol bol çay içer.
                  En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 05.10.2016, 16:20.

Yorum

• Nostallji

2006-2007 sezonu... Caleb Greenli Oral Roberts Universitesi, Julian Wrightlı (Ve eski oyun kurucumuz Russell Robinsonlı) Kansas'ı 78-71 yeniyor.

Green 5/13 ikilik 2/3 üçlük 4/5 faul atışıyla 20 sayı 11 rib 8 ast 5 tç yapmış.

Wright ise 3/9 ikilik 0/1 üçlük 6 sayı 12 rib 2 ast 2 tç 5 blk 6 tk ile oynamış.

*

Bir başka kapışma 2011 Şubat 5'te... St. John's Üniversitesi UCLA'ya karşı. Dwight Hardy 39 dakika oyunda kalıyor. 10/18 ikilik, 3/6 üçlük, 3/4 faul atışı... 32 sayı, 2 rib, 2 tç, 4 tk...

Malcolm Lee ise 37 dakikada 4/6 ikilik, 0/2 üçlük, 7/13 faul atışıyla 15 sayı 5 rib, 2 ast, 4 tk üretiyor.

Maçı Lee'nin okulu UCLA 66-59 kazanıyor.

Yorum

• Kulup gecen gun Medya Gunu duzenlemis. Galiba medyadan katilan olmamis. Zaten koc da yokmus, hakem bilgilendirme seminerine katilmis. Amaca uygun olmamis, sadece fotograf cekilmis. Takimin sezon oncesi son durumu hakkinda bilgilendirme yapilmamis.

Yorum

Kulup gecen gun Medya Gunu duzenlemis. Galiba medyadan katilan olmamis. Zaten koc da yokmus, hakem bilgilendirme seminerine katilmis. Amaca uygun olmamis, sadece fotograf cekilmis. Takimin sezon oncesi son durumu hakkinda bilgilendirme yapilmamis.
                        Bu kısım çok acı.
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• Herkese iyi günler, ben Alptekin. Foruma yeni üye oldum. Forumdaki birçok kişiyi tanıyorum. Takımla ilgili görüşlerimi aktaracağım.
                          Alper giderse rotasyon 10 kişiye düşecek. 6 yabancı, 4 yerli (neredeyse hiç süre almayacaklarını düşündüğüm Mustafa ve Ogün'ü saymıyorum). 4 yerliden 3'ü de Nikolov, Dusan ve Anton. Nikolov ve Anton genç ve yetenekli oyuncular fakat ne derece istikrarlı bir katkı yapacakları soru işareti. Dusan ise genç sayılmaz fakat hâlen başarılı bir çıkış noktası arayan bir isim. Bu oyunculardan katkı alırsak çok iyi, fakat aksi durumda rotasyon 7 kişiye düşerse sadece ligde oynuyor olsak bile oyunculara fazla yük binecek, sakatlık geçmişi olan Lee ve Green gibi oyuncularımızı düşününce bizim açımızdan durum pek iyi olmaz. En azından bir yerli takviyesi kadroyu sağlamlaştırma adına faydalı olur. Takımın savunma direncini yukarı çekebilecek, aynı zamanda karakterli bir oyuncu olan Simmons transferi bize güç katacaktır.

Yorum

• İlk olarak alp-ts24 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Herkese iyi günler, ben Alptekin. Foruma yeni üye oldum. Forumdaki birçok kişiyi tanıyorum. Takımla ilgili görüşlerimi aktaracağım.
                            Alper giderse rotasyon 10 kişiye düşecek. 6 yabancı, 4 yerli (neredeyse hiç süre almayacaklarını düşündüğüm Mustafa ve Ogün'ü saymıyorum). 4 yerliden 3'ü de Nikolov, Dusan ve Anton. Nikolov ve Anton genç ve yetenekli oyuncular fakat ne derece istikrarlı bir katkı yapacakları soru işareti. Dusan ise genç sayılmaz fakat hâlen başarılı bir çıkış noktası arayan bir isim. Bu oyunculardan katkı alırsak çok iyi, fakat aksi durumda rotasyon 7 kişiye düşerse sadece ligde oynuyor olsak bile oyunculara fazla yük binecek, sakatlık geçmişi olan Lee ve Green gibi oyuncularımızı düşününce bizim açımızdan durum pek iyi olmaz. En azından bir yerli takviyesi kadroyu sağlamlaştırma adına faydalı olur. Takımın savunma direncini yukarı çekebilecek, aynı zamanda karakterli bir oyuncu olan Simmons transferi bize güç katacaktır.
                            Hoşgeldin Alptekin.

Yorum

• Türk Telekom, Trabzonspor'dan Alper Saruhan ile anlaştı.

Önceki iki sezon Trabzonspor Medical Park kadrosu giyen ve Ankaralı olan Saruhan'ın ailevi nedenlerle Ankara'ya gitme kararı aldığı ve bu konuda Trabzonspor'dan anlayış gördüğü belirtildi.

Saruhan bu hafta sonu oynanacak Demir İnşaat Büyükçekmece maçından sonra Türk Telekom'la imzalayacak.

Alper Saruhan ailevi nedenlerden dolayı Ankara'ya gidiyor maalesef. Şimdi bir yerli SF transferi şart oğlu şart oldu. TBL'nin orta sıralarında gezinecek bir takıma gitmesine şaşırdım doğrusu.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Türk Telekom, Trabzonspor'dan Alper Saruhan ile anlaştı.

Önceki iki sezon Trabzonspor Medical Park kadrosu giyen ve Ankaralı olan Saruhan'ın ailevi nedenlerle Ankara'ya gitme kararı aldığı ve bu konuda Trabzonspor'dan anlayış gördüğü belirtildi.

Saruhan bu hafta sonu oynanacak Demir İnşaat Büyükçekmece maçından sonra Türk Telekom'la imzalayacak.

Alper Saruhan ailevi nedenlerden dolayı Ankara'ya gidiyor maalesef. Şimdi bir yerli SF transferi şart oğlu şart oldu. TBL'nin orta sıralarında gezinecek bir takıma gitmesine şaşırdım doğrusu.
                                Gecen konusmustuk, sebep saha dışıymış.

Hayirlisi.

Zaten SF lazimdi, simdi şart...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X