Nizhny Novgorod'un oyun kurucusu mu?
Uzunlarda sorun olmaz mi?
Khvostov… Da chto pro nego govorit', ya by yego pryamo seychas zabral s soboy v "Trabzonspor". YA treniroval yego, kogda on yeshche byl yunoshey. On zamaterel kak chelovek i posle etogo izmenilsya na ploshchadke. Seychas eto prosto mechta dlya trenera.
Abi çevirebilir misiniz?
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Khvostov… Da chto pro nego govorit', ya by yego pryamo seychas zabral s soboy v "Trabzonspor". YA treniroval yego, kogda on yeshche byl yunoshey. On zamaterel kak chelovek i posle etogo izmenilsya na ploshchadke. Seychas eto prosto mechta dlya trenera.
Abi çevirebilir misiniz?
Hanima soracagim ))
Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone... https://twitter.com/UgurBerkin
Malcolm Lee geçen sene sadece Şubat ve Mart aylarında basketbol oynamış. Balashov yıllardır rotasyon oyuncusu. Moody çaylak. Best soru işareti. Nikolov ve Ozan çaylak sayılır. Dusan hala ham.
Elde kalıyor Hardy, Wright, Erolcan, Alper.
*
Ozan'ın Finlandiya verilerine göz attım. Profesyonel liglerde;
Rakipler arayı açıyor, sen ise yerinde sayıyorsun.
Darüşşafaka david blatt'ı getirdi. Oyuncuları zaten kaliteli.. euroleague de olan fb gs efes'in vaziyeti ortada.. Bu durumda sen bu rakiplerle nasıl mücadele edeceksin, nasıl yapacaksın ?
Basketbol takımımız için endişeliyim
En son Sacit tarafından düzenlendi; 21.09.2016, 19:15.
Yok Murat, 300 Bin. Zaten bu sezon bütçe düştüğümüz yıldan bile düşük. Futboldaki geçiş dönemi basketbolu da etkilemiş. Gerçi bekleyen iki isim gerçekten (bence) yıldız. Onları bu fiyatlara getirebilirsek harika. Yine de tahminim Balashov'un bu turnuvadaki performansına göre kalabileceği. Dolayısıyla pivotu bekletip PF'yi getireceklermiş gibi bir his var içimde.
*
Uşak Sportif'le oynuyoruz bugün. Uşak şu ana kadar 6 hazırlık maçı yaptı.
Yok Murat, 300 Bin. Zaten bu sezon bütçe düştüğümüz yıldan bile düşük. Futboldaki geçiş dönemi basketbolu da etkilemiş. Gerçi bekleyen iki isim gerçekten (bence) yıldız. Onları bu fiyatlara getirebilirsek harika. Yine de tahminim Balashov'un bu turnuvadaki performansına göre kalabileceği. Dolayısıyla pivotu bekletip PF'yi getireceklermiş gibi bir his var içimde.
*
Uşak Sportif'le oynuyoruz bugün. Uşak şu ana kadar 6 hazırlık maçı yaptı.
O sezon çok yabancı oyuncu alıp göndermişik. Maurice Bailey, Marc Salyers ve Stefan Milosevic gibi bir elin parmağı kadar maç oynamayan yabancı oyuncularımız vardı. Bir de küme düşmemize neden olan Kalve hamlemiz olmuştu. Bu sezon kadromuz bu kadar düşükse 6. yabancı hamlesini nasıl yapacağız peki?
O sezon çok yabancı oyuncu alıp göndermişik. Maurice Bailey, Marc Salyers ve Stefan Milosevic gibi bir elin parmağı kadar maç oynamayan yabancı oyuncularımız vardı. Bir de küme düşmemize neden olan Kalve hamlemiz olmuştu. Bu sezon kadromuz bu kadar düşükse 6. yabancı hamlesini nasıl yapacağız peki?
Yerlilerden kısılıyor. Anton, Nikolov, Dusan, Erolcan, Alper... Serhat deniyordu, son durumdan haberim yok. Olmadı galiba. Bir şey soracağım, mesela Serhat (veya Cenk) gelirse Lee'den vazgeçip PG getirir miyiz?
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yerlilerden kısılıyor. Anton, Nikolov, Dusan, Erolcan, Alper... Serhat deniyordu, son durumdan haberim yok. Olmadı galiba. Bir şey soracağım, mesela Serhat (veya Cenk) gelirse Lee'den vazgeçip PG getirir miyiz?
Takımın daha doğru düzgün maçını izleme fırsatım olmadı, yarım yamalak izlediğim maçlarda Moody ve Nikolov PG için yetersizdi, PG almak şart gibi duruyor. Lee'yi de hiç izleyemedim ama senin daha önce verdiğin istatistiklerden tutunamayacağını düşünüyorum. Benim hiç anlamadığım transfer Anton Odabaşı oldu. Bu çocuk geçen sene Denizli'de bile forma şansı bulamamış nerdeyse. Ne kadar oynuyor acaba. Bütün sezon için 70-80 bin lira gibi bir ücret alıyor mudur? Kuruşu olmayan Yeşil Giresun Emircan gibi bir oyuncuyu alırken biz neden düşüşte olan Dusan'ı aldık gerçekten anlamıyorum.
Yorum