Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Önümüzde ki Sene için 3 numaraya alınabilicek en iyi iki oyuncu

1-) Dj Kennedy
    2-) James Nunnally fazla fantaziye kaçmaya gerek yok
    Twitter : @EY61_
    Youtube : EY61

Yorum

• Alacaklarını tahsil edemeyen oyuncuların menajerleri ve avukatları vasıtasıyla yaptıkları başvuruları değerlendiren FIBA, Spor Toto Basketbol Ligi’nde yer alan Galatasaray Odeabank, Trabzon Medical Park ve ligden düşen T.Konyaerkek takımları ile Fenerbahçe ve Galatasaray kadın takımlarına transfer yasağı koydu. Bu sezon için transfer dönemi kapandığından önümüzdeki sezonu kapsayacak olan transfer yasağı, gecikmiş oyuncu alacaklarına dair mahkeme masrafları ve yasal faiz tutarları ile ilgili ödemeler yapıldığı takdirde kaldırılacak.
      "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• seneye basketbolda da feda senesi olacak anlaşılan....

Yorum

• Hardy'de büyük olasılıkla ayrılacak takımdan.

Yorum

• sefa yilmaz gibilere verilen paralar Basket Takima verilemez mi ? Siradan Takim olmak istemiyoruz Hardy ve Kulig kesinlikle gitmemeli .

Yorum

• basketbolda transfer sezonu varmı veya hangi aralıkla oyuncu alınabiliyor ?
              Bordo-Mavi

Yorum

• İsmail Alkan ‏@ialkan 37 dk.37 dakika önce
                Aklıma gelmişken belirteyim;“Ufuk Sarıca Beşiktaş ile anlaştı” haberi yapan basketbol siteleri; ters köşe olabilirsiniz...İyi geceler.

Aylardır basketbol takımı için heyecanlanmamıştım, umarım bize gelir.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İsmail Alkan ‏@ialkan 37 dk.37 dakika önce
                  Aklıma gelmişken belirteyim;“Ufuk Sarıca Beşiktaş ile anlaştı” haberi yapan basketbol siteleri; ters köşe olabilirsiniz...İyi geceler.

Aylardır basketbol takımı için heyecanlanmamıştım, umarım bize gelir.
                  Burada birisi yazmıştı zaten 4-5 gün önce, Ufuk Sarıca'yla aylar öncesinden anlaşıldı diye.
                  Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Burada birisi yazmıştı zaten 4-5 gün önce, Ufuk Sarıca'yla aylar öncesinden anlaşıldı diye.
                    zafer abi yazdida
                    onda sakami gercekmi secmek baska bir hikaye
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      zafer abi yazdida
                      onda sakami gercekmi secmek baska bir hikaye
                      Gerçektir ya ciddi gibi duruyordu, trole gelmeyiz inş
                      Mustafa Yumlu.

Yorum

• Ufuk Sarıca ismi pek inandırıcı gelmiyor bana. Bütçemizin düşeceği kesin gibi bir şey. Böyle bir takıma geleceğini zannetmiyorum. Keşke Ahmet Çakı gelse.

Yorum

• basketbola daha fazla maddi katkı yapacak sponspor bulmalıyız yoksa gelecek sezon işimiz zor.
                          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                          Karl Marx
                          анархія-мама

Yorum

• Bu sene genel olarak hiçbir takımda yaprak kıpırdamıyor. Efes şampiyonluğu kaybettikten sonra Ahmet Çakı bırakır diye tahmin ediyorum. Keşke bize gelse.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gerçektir ya ciddi gibi duruyordu, trole gelmeyiz inş
                              Ufuk Sarıca isminin bize geleceğine inanmanız bile umut verici.

Ama yakın zamanda bu mümkün değil. Kendisinin Anadolu Efes ile anlaştığını düşünüyorum. Biz seneye ligden düşmemek için mücadele edeceğiz. Ufuk Sarıca'nın ilgi alanına girdiğimizi sanmıyorum.
                              Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ufuk Sarıca isminin bize geleceğine inanmanız bile umut verici.

Ama yakın zamanda bu mümkün değil. Kendisinin Anadolu Efes ile anlaştığını düşünüyorum. Biz seneye ligden düşmemek için mücadele edeceğiz. Ufuk Sarıca'nın ilgi alanına girdiğimizi sanmıyorum.
                                Hayal kurmak bizim işimiz
                                Mustafa Yumlu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X