Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• simdi istikrarlı bi oyun diye bi hedef ben duymadım sahsen....istikrarsız oyunu hedef alan bi takım var mı?....ilk 4 dersin, ilk bes dersinde, adama sen gecen hafta kaybettin istikrar için bu hafta yine kaybet mi diyecez?nasıl yenersin dackayı olmuyo ha)....

gidebilen yer neresi bizde onu sormaktayız....

özevlatcılıgı ben bulastırmayayım da real,olimpiaks, zalgiris, fener, efes bulastırıyo altyapı diyolar napayım?ben cıkayım aradan onlara okullar olmasa egitim bakanlıgı ne güsel olurdu diyelim....

markovici bu soruların cevapları olmadıktan sonra gitse nolur kalsa nolur....
    En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 03.01.2016, 13:07.
    ıslak imza....

Yorum

• Yahu sezon başından beri istikrarsız bi görüntümüz var dalgamı geçiyorsun sen bunu görmüyor musun ? İki haftaymış.çarpıtmaya gerek yok.Gidilebilen yerden kasıt bende top 8 Avrupa'da göreceğiz.milyon eurolarla kuruldu bu takım yapacak mı göreceğiz.şimdi bu alt yapı olayı yüzünden niye kovamıyoruz Markovic'i onu de hele.
      Geçen senenin üstüne bütçe büyüyor haliyle hedeflerde büyür onu geç oyun olarak üstüne koymamız gerekir fakat takım grçen senenin gerisinde.Bir takım menejer şirketlerinin elinde oyuncak olmuş ama Mala gitse Markovic gitse nolacakmış.Hele bi gitsinler olur birşeyler.

Yorum

• İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        anlayamadgımı noktalar var,

trabzonspor ligdeki hedefi nedir?
        trabzonspor avrupadaki hedefi nedir?
        trabzonsporda trabzonda yetişmiş kac oyuncu bulunmaktadır?

bu sorulardan sonra hocayı kovabilirsiniz....
        Takımın ligdeki hedefi sıralama olarak geçen senenin üzerinde bitirip, en azından yarı final başarını tekrar etmek.
        Avrupa'da ise son 16.
        Henüz Trabzon'da yetişmiş oyuncular için erken olduğunu düşünüyorum.
        Çünkü çokta uzun olmayan bir zaman önce atıldı altyapının temelleri, kısa vadede sonuç alamayız.
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• GS-Telekom Maçında Eric Buckner'ı gördüm. Her zaman böyle mi bilmiyorum ama basketbol böyle daha bir güzel.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            GS-Telekom Maçında Eric Buckner'ı gördüm. Her zaman böyle mi bilmiyorum ama basketbol böyle daha bir güzel.
            4-5 yıl kadar Uşak'ta oynadı ikinci ligde oynarken geldi Justin Carter'la beraber , uzun boylu ve inanılmaz atlet ama savunma ve ribaund konusunda eksiği var ...

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              4-5 yıl kadar Uşak'ta oynadı ikinci ligde oynarken geldi Justin Carter'la beraber , uzun boylu ve inanılmaz atlet ama savunma ve ribaund konusunda eksiği var ...
              O boyda ve bu kadar atlet olan oyuncunun savunma eksiği varsa basketbol zekası pek üst düzey değil anlaşılan. Yani o atletizm ile savunmada korku salması lazım.

Yorum

• Zoran Erceg hala takım bulmamış galiba,çok garip

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Zoran Erceg hala takım bulmamış galiba,çok garip
                  Pek takip etmiyorum ligi ama gs de iyi bir performans sergilemişti değil mi? 4 Numara mı?

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Pek takip etmiyorum ligi ama gs de iyi bir performans sergilemişti değil mi? 4 Numara mı?
                    Bizim bütçeyi aşabilir Euroleague takımı arıyordu bi ara.
                    Savunmada Velickovic gibi bi şey zaten bize olmaz bence

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bizim bütçeyi aşabilir Euroleague takımı arıyordu bi ara.
                      Savunmada Velickovic gibi bi şey zaten bize olmaz bence
                      Doğrudur.
                      Thomspon'ın durumu çok önemli. Erdi ve Thompson'ı izlerken insan gerçekten hayret ediyor. Kitchen da geçen maç Kenan'ı çok rahat bıraktı.

Yorum

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şapkadan tavşan değil gergedan çıktı resmen. Ne alaka bu adam şimdi.
                        Hehehe şapkadan çıkan gergedanımız harbiden gergedan gibi güçlü kuvvetli çıktı. Hep böyle yanıldığım adamlar alsak. Seneye Pg için Gelişim'den bir piyango bulsak. Mesela Emir Gökalp 1 maçını izledim çok iyi Pg geliyor. Arda Vekiloğlu genç oyuncuları parlatmaya devam ediyor )

Yorum

• Takip edemedim DJ ne zaman gitti?

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Takip edemedim DJ ne zaman gitti?
                            Üç hafta oldu.

Yorum

• gelecek sezon sanikidze reis alinmali . ryan thompsonla olacak is degil . sanikidze cok caliskan .
                              3.lig oyuncusu hakan demirel gönderilip yerli guard alinmali . Baris ermis olabilir , mehmet yagmur olabilir.Can Altintigin eksikligi hissediliyor.
                              Velickovic cok önemli bizim icin , insallah sakatliklarla bogusmaz artik . ozaman kalsin . düsüse gecerse yerine 4-5 oynayabilen atletik biri alinmali , potamizi savunan.

Yorum

• Ligin ilk devresini 9. olarak tamamladık.
                                Çok kötü kaybettiğimiz maçlar oldu.
                                Yerimiz burası değil.
                                Hakan'dan katkı alamıyoruz.
                                Yeni transferlerden Thompson'dan da öyle.
                                Transfer düşünülebilir mi acaba?
                                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X