Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu adamı alamıyor muyuz ya??
    Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Odom ve Draganla hücumda 2 3 seviye yukari cikariz..Dragan insallah alınır. .

Yorum

• Engin işi olmadı heralde Muharrem Usta yazardı yoksa..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Daçka'nın bütçesi malum, eyvallah ama EuroLeague'de her sezon daha da azalan taraftar sayısına karşı İzmir gibi bir yer ilaç olurdu. Kadro olarak Euroleague'e hazırlanırdı Karşıyaka. Sonuna kadar haketmişlerdi halbuki.
          Kabul ederiz etmeyiz, bilemem ancak orada Dogus faktoru var. Organizasyon acisindan cok buyuk bir marka.

Wild card'i elestiriyoruz ama milli takim da Dunya Kupasi'na o davet sayesinde gitti. Duzen bu.

İlk olarak melihergun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bir adam vardı nanterre de bize taa uzaklardan üçlük atmıştı ne oldu o adama adam bi ara forum efsanesiydi
          Kyle Weems mi? 4 numara o cocuk.

İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dragan milosavljevic ile ilgileniyormuşuz.İsmail Şenol yazmış.
          Iyi savunmacidir. Sanders gibi hucumda cesitliligi yoktur fakat akilli savunmacidir.

İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Milyon kazaniyor Astna'da. Unicaja tutamadi geçen sene.
          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 19.06.2015, 11:34.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Yeşilgiresun Belediye Litvanyalı skorer Deividas Dulykes'i transfer etti.

Yorum

• Yapı Kredi Uefa'yı beslemişti fazlasıyla biraz da Doğuş beslesin Basketbolda madem.
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yapı Kredi Uefa'yı beslemişti fazlasıyla biraz da Doğuş beslesin Basketbolda madem.
                Karsiyaka gitse, Yasar Holding besleyecek ustadim. Diyorum ya, duzen bu.

Cok detayli bir konu. Avrupa basketbolunun kendi ic dinamikleri cok temiz degil. ULEB'e karsi FIBA Avrupa'nin eli guclu fakat bunu su zamana kadar kullanmadi. Menajer iliskileri, bir donem aleni yasanan hakem lobileri vs.

Wild card cok masum onlarin yaninda. Bugun Gs ciksin Darussafaka'nin EL organizasyonuna sundugunun iki katini sunsun, olen Kizilyildizli cocuk unutulur. Almanya'daki kavgalar rafa kalkar.

Bunu en iyi Turkiye disindan gidecek uc takimda gorecegiz.

Karsiyaka'nin son iki uc senede arkasina aldigi ruzgar, onu favori gosteriyor herkese. Ancak Wild Card kriterlerinde basari maddesi yok (veya ben gormedim).

Bize son dakikada "Eurocup'a almiyoruz sizi demesinler" de, gerisi onemli degil.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• gs,bjk ve ksk'ya fiba'dan transfer yasağı geldi.
                  ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Can Altintig...

Engin gelecekse Can'a gerek var mi?

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Can Altintig...

Engin gelecekse Can'a gerek var mi?
                      Can ile ilgilenmiyoruz diye biliyorum abi,yanlış mı?

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Karsiyaka gitse, Yasar Holding besleyecek ustadim. Diyorum ya, duzen bu.

Cok detayli bir konu. Avrupa basketbolunun kendi ic dinamikleri cok temiz degil. ULEB'e karsi FIBA Avrupa'nin eli guclu fakat bunu su zamana kadar kullanmadi. Menajer iliskileri, bir donem aleni yasanan hakem lobileri vs.

Wild card cok masum onlarin yaninda. Bugun Gs ciksin Darussafaka'nin EL organizasyonuna sundugunun iki katini sunsun, olen Kizilyildizli cocuk unutulur. Almanya'daki kavgalar rafa kalkar.

Bunu en iyi Turkiye disindan gidecek uc takimda gorecegiz.

Karsiyaka'nin son iki uc senede arkasina aldigi ruzgar, onu favori gosteriyor herkese. Ancak Wild Card kriterlerinde basari maddesi yok (veya ben gormedim).

Bize son dakikada "Eurocup'a almiyoruz sizi demesinler" de, gerisi onemli degil.
                        Gerçi haklısın.
                        Biz kendi işimize bakalım.
                        Enginle anlaşma sağlandı sanırım.
                        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İsmail Alkan ‏@ialkan 1m1 minute ago Trabzon, Türkiye
                          @ialkan Bu arada Diebler'in de TS'un radarında olduğunu belirtelim.
                          Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Dün Muharrem Usta ile Abiş Hopikoğlu da maçtaydı Strawberry'i inşallah iyi izlemişlerdir. Bide adam 250k$ a oynuyormuş :O
                            'Suç yokken suçlu arayanlar, suç varken suçlu bulamıyorlar.'

Yorum

• Fersu Yahyabeyoğlu @fersudeniz

Barış Hersek ile Trabzonspor MP ve Galatasaray ilgileniyor.

12:52 - 20 Haz 2015
                              Victory & Yisyiri Zenci / Cesc

Yorum

• İlk olarak Cengizhan Okur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fersu Yahyabeyoğlu @fersudeniz

Barış Hersek ile Trabzonspor MP ve Galatasaray ilgileniyor.

12:52 - 20 Haz 2015
                                Uzun rotasyonumuz dolu, ne yapacaklar Barış Hersek'i.

Menajerlerin uydurması büyük ihtimal.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X