Şu adamı alamıyor muyuz ya??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaçka'nın bütçesi malum, eyvallah ama EuroLeague'de her sezon daha da azalan taraftar sayısına karşı İzmir gibi bir yer ilaç olurdu. Kadro olarak Euroleague'e hazırlanırdı Karşıyaka. Sonuna kadar haketmişlerdi halbuki.
Wild card'i elestiriyoruz ama milli takim da Dunya Kupasi'na o davet sayesinde gitti. Duzen bu.
İlk olarak melihergun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir adam vardı nanterre de bize taa uzaklardan üçlük atmıştı ne oldu o adama adam bi ara forum efsanesiydi
İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDragan milosavljevic ile ilgileniyormuşuz.İsmail Şenol yazmış.
İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 19.06.2015, 11:34.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapı Kredi Uefa'yı beslemişti fazlasıyla biraz da Doğuş beslesin Basketbolda madem.
Cok detayli bir konu. Avrupa basketbolunun kendi ic dinamikleri cok temiz degil. ULEB'e karsi FIBA Avrupa'nin eli guclu fakat bunu su zamana kadar kullanmadi. Menajer iliskileri, bir donem aleni yasanan hakem lobileri vs.
Wild card cok masum onlarin yaninda. Bugun Gs ciksin Darussafaka'nin EL organizasyonuna sundugunun iki katini sunsun, olen Kizilyildizli cocuk unutulur. Almanya'daki kavgalar rafa kalkar.
Bunu en iyi Turkiye disindan gidecek uc takimda gorecegiz.
Karsiyaka'nin son iki uc senede arkasina aldigi ruzgar, onu favori gosteriyor herkese. Ancak Wild Card kriterlerinde basari maddesi yok (veya ben gormedim).
Bize son dakikada "Eurocup'a almiyoruz sizi demesinler" de, gerisi onemli degil.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCan Altintig...
Engin gelecekse Can'a gerek var mi?
ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarsiyaka gitse, Yasar Holding besleyecek ustadim. Diyorum ya, duzen bu.
Cok detayli bir konu. Avrupa basketbolunun kendi ic dinamikleri cok temiz degil. ULEB'e karsi FIBA Avrupa'nin eli guclu fakat bunu su zamana kadar kullanmadi. Menajer iliskileri, bir donem aleni yasanan hakem lobileri vs.
Wild card cok masum onlarin yaninda. Bugun Gs ciksin Darussafaka'nin EL organizasyonuna sundugunun iki katini sunsun, olen Kizilyildizli cocuk unutulur. Almanya'daki kavgalar rafa kalkar.
Bunu en iyi Turkiye disindan gidecek uc takimda gorecegiz.
Karsiyaka'nin son iki uc senede arkasina aldigi ruzgar, onu favori gosteriyor herkese. Ancak Wild Card kriterlerinde basari maddesi yok (veya ben gormedim).
Bize son dakikada "Eurocup'a almiyoruz sizi demesinler" de, gerisi onemli degil.
Biz kendi işimize bakalım.
Enginle anlaşma sağlandı sanırım.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak Cengizhan Okur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFersu Yahyabeyoğlu @fersudeniz
Barış Hersek ile Trabzonspor MP ve Galatasaray ilgileniyor.
12:52 - 20 Haz 2015
Menajerlerin uydurması büyük ihtimal.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum