İlk olarak Murat' tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Basketbol Transfer Dosyası
İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜlker'in bundaki payı nedir onu merak ediyorum ben?
Paraya bak be.
Yorum
-
Banvit sil baştan
Bu sezon Eurocup'ta üçüncü olan, TBL'de ise play-off'lara ilk turda veda eden Banvit kadroyu baştan sona değiştirmeyi planlıyor.
Buna göre sözleşmesi sona eren Chuck Davis, Jimmy Baron, Vladimir Dragicevic ile yeni anlaşma yapılmayacak, Sammy Mejia, Earl Rowland ve Vladimir Veremeenko ile devam etmekte olan sözleşmelerinin feshi için anlaşma yapılacak.
Şafak Edge ve Fenerbahçe Ülker'den kiralık gelen Berkay Candan'ın da Banvit'ten ayrılması bekleniyor.
Tolga Geçim, Talat Altunbey, Metehan Akyel, İsmail Cem Ulusoy, Can Maksim Mutaf ve Keith Simmons ile yerli kadroyu oluşturacak olan Banvit koç Selçuk Ernak ile devam edecek, kadroyu 5 veya 6 yabancıyla takviye edecek. (Basketfaul)
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle bir haber var, nasıl bir kadro kuracaklar merak ediorum. PG için Can'ın yerine Şafak Edge alınabilir.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMejia çok iyi bir combo guard.Düşünülmeli.
İlk olarak hami08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRowland ve Meija ihtimali yok mu?Hem Eurocup kozumuz da var elimizde,sınıf atlatırlar takıma.Oğuz Abi'nin bağlantıları var diye biliyorum kulüptekilerle,iletebilirse iyi olur bence.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAgabey, Dumars onu secerken "Bircok sey yapacagini biliyorum. Basta savumma.." demisti. Kariyerinde yaptigi diger seyler golgelese de iyi savunmaci. Alti yabancili duzende 1-2-3 numara oynatabileceginiz bir oyuncu. Tabii en uygun oldugu yer 2 numara.Kusur değil, çare bulun.
Henry Ford
Yorum
-
İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞartları nedir bilmiyorum ama Gal Mekel aslında tam bize lazım olan guard.Bir iki seviye yukarı atar bizim takımı.Sezonu Rusya'da tamamlamış geçen sezonKusur değil, çare bulun.
Henry Ford
Yorum
-
İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim anladığım Markovic, guard için illaki dış şut isabeti ve skorerlik arıyor. Asist yükünü de, sayı yükünü de tüm takıma yayacak.
Ulan bu adamin adini kaç kere yazdim, görüüün artik TS basket Yönetiçiler.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum