Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fenerbahçe Ülker'in geçen seneki bütçesi 29 milyon euroymuş.
    Ülker'in bundaki payı nedir onu merak ediyorum ben?
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Basketbol Transfer Dosyası

İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ülker'in bundaki payı nedir onu merak ediyorum ben?
      25 milyon euro.

Paraya bak be.

Yorum

• Banvit sil baştan

Bu sezon Eurocup'ta üçüncü olan, TBL'de ise play-off'lara ilk turda veda eden Banvit kadroyu baştan sona değiştirmeyi planlıyor.

Buna göre sözleşmesi sona eren Chuck Davis, Jimmy Baron, Vladimir Dragicevic ile yeni anlaşma yapılmayacak, Sammy Mejia, Earl Rowland ve Vladimir Veremeenko ile devam etmekte olan sözleşmelerinin feshi için anlaşma yapılacak.

Şafak Edge ve Fenerbahçe Ülker'den kiralık gelen Berkay Candan'ın da Banvit'ten ayrılması bekleniyor.

Tolga Geçim, Talat Altunbey, Metehan Akyel, İsmail Cem Ulusoy, Can Maksim Mutaf ve Keith Simmons ile yerli kadroyu oluşturacak olan Banvit koç Selçuk Ernak ile devam edecek, kadroyu 5 veya 6 yabancıyla takviye edecek. (Basketfaul)
        Şöyle bir haber var, nasıl bir kadro kuracaklar merak ediorum. PG için Can'ın yerine Şafak Edge alınabilir.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şöyle bir haber var, nasıl bir kadro kuracaklar merak ediorum. PG için Can'ın yerine Şafak Edge alınabilir.
          Mejia çok iyi bir combo guard.Düşünülmeli.
          ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Banvit haberleri doğruysa Şafak ve Berkay için devreye girilmeli.
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Safak'i KSK son iki sezonda cok istemisti, bu yaz oraya gidebilir.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Rowland ve Meija ihtimali yok mu?Hem Eurocup kozumuz da var elimizde,sınıf atlatırlar takıma.Oğuz Abi'nin bağlantıları var diye biliyorum kulüptekilerle,iletebilirse iyi olur bence.

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mejia çok iyi bir combo guard.Düşünülmeli.
                  Agabey, Dumars onu secerken "Bircok sey yapacagini biliyorum. Basta savumma.." demisti. Kariyerinde yaptigi diger seyler golgelese de iyi savunmaci. Alti yabancili duzende 1-2-3 numara oynatabileceginiz bir oyuncu. Tabii en uygun oldugu yer 2 numara.

İlk olarak hami08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Rowland ve Meija ihtimali yok mu?Hem Eurocup kozumuz da var elimizde,sınıf atlatırlar takıma.Oğuz Abi'nin bağlantıları var diye biliyorum kulüptekilerle,iletebilirse iyi olur bence.
                  Baglantim yok Hami. Ayrica kulup artik cok profesyonel (!) Direkt Beobasket'la calisiyorlar, aracisiz.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Agabey, Dumars onu secerken "Bircok sey yapacagini biliyorum. Basta savumma.." demisti. Kariyerinde yaptigi diger seyler golgelese de iyi savunmaci. Alti yabancili duzende 1-2-3 numara oynatabileceginiz bir oyuncu. Tabii en uygun oldugu yer 2 numara.
                    Ayrıca o da bir Bronx çocuğu Hardy ile iyi anlaşacaklardır.
                    Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Onu bırakın da Banvit salak mı ki butun kadrosunu değiştirsin...bence çok mantıksız..eğer finansal olarak çok zor durumda olduklarını bildiğim için soyluyorum kuçulmeye gideceklerse bu ancak olur

Yorum

• Bence Chuck Davis ten kesinlikle kurtulmaları gerekiyor. Bunun dışında hazır sözleşmeleri bitmişken Jimmy Baron ve Vladimir Dragicevic i göndermelerini de anlarım ama devamı biraz fazla riskli, dediğiniz gibi küçülme işinin kılıfı olabilir.
                        Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Şartları nedir bilmiyorum ama Gal Mekel aslında tam bize lazım olan guard.Bir iki seviye yukarı atar bizim takımı.Sezonu Rusya'da tamamlamış geçen sezon
                          Dallas Mavericks
                          .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şartları nedir bilmiyorum ama Gal Mekel aslında tam bize lazım olan guard.Bir iki seviye yukarı atar bizim takımı.Sezonu Rusya'da tamamlamış geçen sezon
                            Benim anladığım Markovic, guard için illaki dış şut isabeti ve skorerlik arıyor. Asist yükünü de, sayı yükünü de tüm takıma yayacak.
                            Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benim anladığım Markovic, guard için illaki dış şut isabeti ve skorerlik arıyor. Asist yükünü de, sayı yükünü de tüm takıma yayacak.
                              DJ Kennedy
                              Ulan bu adamin adini kaç kere yazdim, görüüün artik TS basket Yönetiçiler.

Yorum

• solobasket.com isimli İspanyol basketbol sitesi İsmail Şenol'u kaynak göstererek bir haber yapmış, habere göre

Anadolu Efes Matt Janning'in yerine Jon Diebler ya da Gran Canarialı Kyle Kuric'i transfer etmek istiyormuş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X