Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lawal gitti İvanov geldi,hayırlı olsun
    https://twitter.com/cemcaglaryavuz
    Beşirli/TRABZON

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İvanov transferi resmileşti. Aynı zamanda Lawal ile sözleşmemiz karşılıklı olarak feshedildi.
      Büyük olasılıkla Panathinaikos'a gidecek.Bu kadar kolay yollamamızın sebebi bu oldu hayırlı olsun.

Yorum

• SON DAKİKA

Basketbol Kulübümüzün Başkanı Abiş Hopikoğlu: Fiba ve TBF nezdinde hiçbir transfer yasağımız kalmamıştır.
        Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eskisehir Umit Sonkol'dan vazgecmis.

*

Bost'a odaklandik, Lawal bombasi patlayabilir ( Sadece his)...
          Hislerim biraz kuvvetlidir.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Bu bomba Bost için de patlasa...

Yorum

• Kısa günün özeti:
              Abiş Hopikoğlu, 2006'dan bugüne olan tüm borçların Muharrem Usta tarafından ödendiğini açıkladı.Novica Velickovic, sene başındaki ücretinden indirime gitmeyi kabul etti.Lawal Panathiakos'a gitti, Kaloyan Ivanov geldi. Alacaklarını da bırakmış Lawal yaklaşık 250 Bin Euro civarı. Veliçkoviç'in kontrat'da 400 Bin Euro imiş.

Yorum

Dün söylemiştin Oğuz, hayırlısı bakalım.

Yorum

• Ivanov'un ACB'de oynadığı maç sayısı: 210

Trabzonspor'un
                  * TBL'de çıktığı maç sayısı: 106
                  * Türkiye Kupası maç sayısı: 15
                  * Avrupa Kupası maç sayısı: 9

(((- Toplam: 130)))
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İvanov'u tanımıyorum ama Lawal'ı gönderip uzun forvet almanın mantığını çözemedim.

Lawal çemberi koruyan,ribaunt alan,blok yapan, rakipler için caydırıcı bir oyuncuydu.

Bu arada Lawal Pao'ya gitmiş. Pao için çok iyi bir transfer.
                    ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İvanov'u tanımıyorum ama Lawal'ı gönderip uzun forvet almanın mantığını çözemedim.

Lawal çemberi koruyan,ribaunt alan,blok yapan, rakipler için caydırıcı bir oyuncuydu.

Bu arada Lawal Pao'ya gitmiş. Pao için çok iyi bir transfer.
                      Erdoğan Ağabey, Lawal'ın karakteristik özellikleri bahsettiğiniz gibi ancak parkede bunları vermiyordu.

Diğer başlıkta düşüşündeki sayısal değişimi yazmıştım. Ekleme yapayım: Mesela blok bekliyoruz, Markovic döneminde çıktığı 14 maçın 8'inde bloğu yok.

Blok/faul oranı: 10/41...

Lawal-Ivanov değişimiyle atletizm kaybımız olacaktır. Blok istatistiklerimiz de düşebilir (Zaten ligde 16 takım içinde 12. sıradayız).

Buna karşın takım savunmamız Lawal'lı beşlere göre daha sert olacaktır. Belki smaçlar/alley-ooplar seyredemeyeceğiz ama hücum akışına katkı verecek ve orta mesafe şut atan bir uzunumuz oldu.

(Ivanov bu sene 18 maçta 5 smaç yapmış)

Artısı eksisini zaman gösterecek.

Yorum

Erdoğan Ağabey, Lawal'ın karakteristik özellikleri bahsettiğiniz gibi ancak parkede bunları vermiyordu.

Diğer başlıkta düşüşündeki sayısal değişimi yazmıştım. Ekleme yapayım: Mesela blok bekliyoruz, Markovic döneminde çıktığı 14 maçın 8'inde bloğu yok.

Blok/faul oranı: 10/41...

Lawal-Ivanov değişimiyle atletizm kaybımız olacaktır. Blok istatistiklerimiz de düşebilir (Zaten ligde 16 takım içinde 12. sıradayız).

Buna karşın takım savunmamız Lawal'lı beşlere göre daha sert olacaktır. Belki smaçlar/alley-ooplar seyredemeyeceğiz ama hücum akışına katkı verecek ve orta mesafe şut atan bir uzunumuz oldu.

(Ivanov bu sene 18 maçta 5 smaç yapmış)

Artısı eksisini zaman gösterecek.
                        Oğuz'cum Lawal belki beklenen düzeyde olmadı ama o potansiyelde olan bir oyuncunun takımda kalmasını isterdim.Karşıyaka deplasmanında bunu gösterdi.Böyle maçlar yine oynayabilirdi.

Orta mesafe şut atan uzunlarımız zaten vardı.Bir tane daha böyle bir oyuncuya gerek var mı bilmiyorum.İzlediğim birkaç kısa videodan hem oyun tarzı hem de fiziksel olarak Stipanoviç ile birebir aynı.Elbette Markoviç hesap kitap yapmıştır bu tercih konusunda.

Bu arada İvanov çember altına devrilerek ikili oyunları iyi bitiriyor,hem yüzü hem sırtı dönük oynayabiliyor,şutu da var.Dediğim gibi Stipanoviç'in kopyası.Hücum tarafında iyi katkı verir,rakip uzunlara eşleşme sorunu yaratır. Ama savunma tarafında özellikle enerji konusunda sıkıntı yaşayacağız gibi geliyor bana.
                        ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Lawal,ı gönderip 4-5 oynayabilen bir oyuncu almanın namtığını bende anlayamadım....
                          eh İvanov kötüdür demiyorum iyi oyuncudur bize katkısı çok olur orasını bekleyip göreceğiz...

o kadar gönderilecek oyunvu varken neden Lawal tercih edildi merak ediyorum....

kendi mi gitmek istedi veya ödemelerinde sıkıntı mı yaşıyorduk "ki açıklamalarda böyle bir şey olmadığı gözüküyor"

o zaman performansını yetersiz buldunuz beğenmediniz o yüzden gönderiyorsunuz demektir....

ama senin beğenmeyip gönderdiğin oyuncuyu Pana havada kapıyor... (pana'ya da laf söyleyecek yoktur herhalde)

Lawal bu takıma gelmiş en iyi yabancı oyunculardan biriydi biz onu kullanmasını bilemedik evet saha içinde gereksiz fauller yapıyordu ve başka sıkıntılarıda vardı oyun içinde ama genede takımda tutulmalıydı...

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Oğuz'cum Lawal belki beklenen düzeyde olmadı ama o potansiyelde olan bir oyuncunun takımda kalmasını isterdim.Karşıyaka deplasmanında bunu gösterdi.Böyle maçlar yine oynayabilirdi.

Orta mesafe şut atan uzunlarımız zaten vardı.Bir tane daha böyle bir oyuncuya gerek var mı bilmiyorum.İzlediğim birkaç kısa videodan hem oyun tarzı hem de fiziksel olarak Stipanoviç ile birebir aynı.Elbette Markoviç hesap kitap yapmıştır bu tercih konusunda.

Bu arada İvanov çember altına devrilerek ikili oyunları iyi bitiriyor,hem yüzü hem sırtı dönük oynayabiliyor,şutu da var.Dediğim gibi Stipanoviç'in kopyası.Hücum tarafında iyi katkı verir,rakip uzunlara eşleşme sorunu yaratır. Ama savunma tarafında özellikle enerji konusunda sıkıntı yaşayacağız gibi geliyor bana.
                            Markovic geldiği zaman oynattığı düzeni analiz etmiştik. Hücum setlerinde uzunları sık sık tepede görmüştük. Bizde de bu düzeni devam ettiriyor. Mesela Stipanovic'i mobil kullanıyoruz. Ve pasör özelliklerini de seyrediyoruz.

Enisey maçıydı yanlış hatırlamıyorsam... Lawal'ı tepeye çıkardığımız iki hücum arka arkaya bir top kaybı (Sonra gidip bloklamıştı) ve bir hücum faul... O nedenle bu değişikliği anlıyorum. Tutup tutmayacağını zaman gösterir.

*

Bu arada Lawal - PAO görüşmeleri iki ay önce başlamış.

Yorum

• Bir de Lawal'in panyaya top değdikten sonra topa vurduğu için rakibe yazılan sayılar ve atacağımız baskette çembere tutunduğu için iptal olan sayılarımızın da analizi yapılmalı. Bence artısından çok eksisi vardı. Savunmada yok gibiydi. Basketboldan çok iyi anlamam, belki yanlış ifade ettim ama demek istediğim anlaşılmıştır diye umuyorum.

Yorum

• PAO görüşmeleri iki ay önce başlam gitmiş ise gitmeyi kafasına koymuş demektir.O zaman gönderilmesi hayırlı olmuş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X