bi transfer sonrasıda olumlu bişeyler söyle be arkadaşım her transfer sonrası önce seviniyoruz senin yorumlarını okuduktan sonra umutsuzluk kaplıyor şaka bi yana inş takım kimyasını bu sefer tuttururuz...
Düzeltiyorum: "Kesin Beko sampiyonuyuz. Eurochallenge'ta kupa cepte. Simmons yeni Shaq'tir. Menajeriniz kusursuz, kocunuz Turkiye'nin Popovich'idir. "
Gayet umut dolu oldu simdi.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Geçtiğimiz sezonda yapılan transferleri görünce (tutku, kaya, Önder, penney gibi) buraları yıkıyorduk. Oğuz gibi bilgili olan birkaç arkadaşımız savunma savunma diyordu. Adamlar basketbolun bir takım oyunu olduğunu çok iyi biliyor. O yüzden vardır bi bildikleri ki kimya ve dengeye parmak basıyorlar.
Düzeltiyorum: "Kesin Beko sampiyonuyuz. Eurochallenge'ta kupa cepte. Simmons yeni Shaq'tir. Menajeriniz kusursuz, kocunuz Turkiye'nin Popovich'idir. "
Gayet umut dolu oldu simdi.
Oğuz gerçekten müthişsin.Ancak bu kadar olur.
Yorumlarının çoğuna katılıyorum.Ced'i beslersek farklı bir oyun şablonu yakalayabileceğimizi düşünüyorum.Tabii ki bu kadar hücum yönü ağır basan ve savunma yönü zayıf oyuncularla işimiz zor.
Velickovic'in kariyeri Real Madrid'e gittikten sonra sürekli düşüş içerisinde. Bamberg'de kötüydü baya. Sonra ülkesinde gidip oynamış yarım sezon orada fena istatistik yapmamış. Orada izleyemedim ama Almanya ligini izliyordum fırsat buldukça. Ama gelmesine sevindim katkı verecektir hücumda.
Yorum