Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bi transfer sonrasıda olumlu bişeyler söyle be arkadaşım her transfer sonrası önce seviniyoruz senin yorumlarını okuduktan sonra umutsuzluk kaplıyor şaka bi yana inş takım kimyasını bu sefer tuttururuz...
    Düzeltiyorum: "Kesin Beko sampiyonuyuz. Eurochallenge'ta kupa cepte. Simmons yeni Shaq'tir. Menajeriniz kusursuz, kocunuz Turkiye'nin Popovich'idir. "

Gayet umut dolu oldu simdi.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Geçtiğimiz sezonda yapılan transferleri görünce (tutku, kaya, Önder, penney gibi) buraları yıkıyorduk. Oğuz gibi bilgili olan birkaç arkadaşımız savunma savunma diyordu. Adamlar basketbolun bir takım oyunu olduğunu çok iyi biliyor. O yüzden vardır bi bildikleri ki kimya ve dengeye parmak basıyorlar.

Yorum

• Marshall ve Velickovic'in hücum gücü Simmons'ın ise savunması fena sayılmaz.

Velickovic ve Simmons transferlerini pek olumsuz bulmuyorum.

Yorum

• şaka olduğunu belirtmiştim agresifleşmeye gerek yok..

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Düzeltiyorum: "Kesin Beko sampiyonuyuz. Eurochallenge'ta kupa cepte. Simmons yeni Shaq'tir. Menajeriniz kusursuz, kocunuz Turkiye'nin Popovich'idir. "

Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Hay sizin yapacağınız işe ... Maxim'den iyisini bulun da göreyim hadi

Yorum

• İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              şaka olduğunu belirtmiştim agresifleşmeye gerek yok..
              Sadece yazilani okusak, niyet okumasak??? Daha basit ;-)

Ilk yorumda umutsuzluk yoktu, olumsuzluk da yok.
              Ikinciside de agresiflik yok. Saka oldugunun farkindayim ve o uslupla cevap verdim.

Biraz sakin olmayi dene.

Selametle...
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• TRANSFER - Kulübümüz, Novica Velickovic ve Cedric Simmons'la anlaşmaya vardı.

Kaynak: Trabzonspor Haber Servisi
                "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  TRANSFER - Kulübümüz, Novica Velickovic ve Cedric Simmons'la anlaşmaya vardı.

Kaynak: Trabzonspor Haber Servisi
                  ben de doğrulattım

Yorum

• İyi topçu herhalde bunlar

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Oğuz gerçekten müthişsin.Ancak bu kadar olur.

Yorumlarının çoğuna katılıyorum.Ced'i beslersek farklı bir oyun şablonu yakalayabileceğimizi düşünüyorum.Tabii ki bu kadar hücum yönü ağır basan ve savunma yönü zayıf oyuncularla işimiz zor.
                      NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• Artık basketbolda bir hamle yapmamızın vakti gelmişti.
                        EuroChallenge kupasını almak çok da zor değil sanırım..

transferler gecikmeden yapılıyor, bu çok güzel..
                        Ben yine de endişeliyim, şu işi sağlıklı bir halde başarabilsek..

Yorum

• Ynt: Basketbol Transfer Dosyası

Nusret Yıldırım'la da anlaşmışız. Bu sene geçen seneki gibi transferlerde geç kalmıyoruz.
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• TrabzonsporBasketbol ‏@TSBaskeTaraftar 2 dk.
                            Kulübümüz, iki kısa yabancı aldıktan sonra yabancı transferini sonlandıracak.

Yorum

• Ynt: Basketbol Transfer Dosyası

İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              TrabzonsporBasketbol ‏@TSBaskeTaraftar 2 dk.
                              Kulübümüz, iki kısa yabancı aldıktan sonra yabancı transferini sonlandıracak.
                              Bunların savunma yönü çok iyi oyuncular olması lazım. Yoksa bu seneki gibi yine çok atıp çok yeriz.
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• Velickovic'in kariyeri Real Madrid'e gittikten sonra sürekli düşüş içerisinde. Bamberg'de kötüydü baya. Sonra ülkesinde gidip oynamış yarım sezon orada fena istatistik yapmamış. Orada izleyemedim ama Almanya ligini izliyordum fırsat buldukça. Ama gelmesine sevindim katkı verecektir hücumda.
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X