Bu başlığa "bir şey vardır belki" düşüncesiyle giriyorum ama hayal kırıklığıyla ayrılıyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bu sezon her kulvarda hayal kirikligi yasayacagiz bence.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransfer yasagi kalkmis degil diyorlar1
Yorum
-
Ynt: Basketbol Transfer Dosyası
İlk olarak gece_bekcisi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞikebahçe Sırp antrenör Zeljko Obradovic ile 2 yıllığına anlaştı. NTVSPOR
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Usta @UstaMuharrem 22 sa
basketbola destek görüşmeleri devam ediyor..başarı yakalamak için sistem,yapı ve ideal bütçe konusunda yol almaya çalışıyoruz,hadi hayırlısıEski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Usta @UstaMuharrem 22 sa
basketbola destek görüşmeleri devam ediyor..başarı yakalamak için sistem,yapı ve ideal bütçe konusunda yol almaya çalışıyoruz,hadi hayırlısı
Yorum
-
basketbola destek görüşmeleri devam ediyor..başarı yakalamak için sistem,yapı ve ideal bütçe konusunda yol almaya çalışıyoruz,hadi hayırlısıUfacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
NORTHERNER
RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum