Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Basketbol Transfer Dosyası

Mehmet yağmur nasıl olur bize?

sanırım para konusunda bjk ile anlasamamis, biz alabiliriz.

Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum

• Gecen sezon oynadigimiz oyundan ve takimin seviyesinden sonra Goksenin'e burun kivirir hale gelmemize cok sasiriyorum. Hala daha basketbolun sadece hucumdan ibaret oldugunu mu dusunuyoruz? Yapilan transferler isiginda Goksenin gibi savunmaci bir oyuncu, takim savunmasina cok katki verir, keske alabilsek.
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gecen sezon oynadigimiz oyundan ve takimin seviyesinden sonra Goksenin'e burun kivirir hale gelmemize cok sasiriyorum. Hala daha basketbolun sadece hucumdan ibaret oldugunu mu dusunuyoruz? Yapilan transferler isiginda Goksenin gibi savunmaci bir oyuncu, takim savunmasina cok katki verir, keske alabilsek.
        Savunmayı iyi yaptığınıda düşünmüyorum eli kolu durmuyo sürekli faullü hakemler Gs'ye gösterdiği tolerans sayesinde oyunda kalıyordu gerizekalı, bizde 15 dakika oynasa 5 faul alır.

Gs'de rotasyonda bile olmayan bi adamı siz içinize sindirin ben sindirmiyorum basketbolu bilmeyen bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.

Yorum

• Euroleague takımında rotasyona girmiş bir oyuncu Göksenin. Bizim yerli grubumuzda 1-2 oynayabilen Tutku-Yunus-Caner var. Göksenin'e ihtiyaç var mı? Varsa neden Yunus alındı?

Şu anki görünümde, takıma uzun lazım.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Başkanımız Abiş Hopikoğlu, kulübümüzün transfer çalışmaları ve kulüp üyelikleriyle alakalı açıklamalarda bulundu.

1 yıl aradan sonra geçtiğimiz sezon yeniden mücadele ettiğimiz Beko Basketbol Ligi’ndeki ilk sezonumuzda, ligi 9. sırada tamamlayarak EuroChallenge Cup’a katılmayı başardık. Önümüzdeki sezonda ise, Beko Basketbol Ligi, Türkiye Kupası ve EuroChallenge Cup’ta başarıyı hedefleyen bir kadro kurmak için adımlarımızı dikkatli bir şekilde attık. Büyük camiamızın mensuplarının yüzünü, gelecek sezon daha da güldürebilmek için gece gündüz demeden, özellikle transferde çok önemli atılımlar yaptık.
            Teknik heyetimizle birlikte yaptığımız titiz çalışmaların ardından yabancı transferinde, Sean Marshall ile birlikte1 yıllık, geçtiğimiz sezon Mega Vizura kulübünde forma giyen Novica Velickovic ile 1 yıllık, Olympiacos forması giyen Cedric Simmons’la 1+2 yıllık ve Virtus Bologna'dan Dwight Hardy ile 1 yıllık anlaşma sağladık. Yerli transferinde ise geçtiğimiz sezon Torku Konyaspor’da forma giyen Yunus Akçay ile birlikte, Mersin BŞB. takımında görev yapan Nusret Yıldırım’ı transfer ettik. İç transferde de oyuncularımız Tutku Açık, Önder Külçebaş ve Caner Şentürk ile yeniden anlaşma sağladık. Tüm bu transferlerin yanında, kadromuza yeni isimler takviye etmek adına görüşmelerimizi sürdürüyoruz.
            Hem kulüp yapımıza uygun, hem de gelecek sezon bizi 3 kulvarda da başarıya ulaştıracak bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz.
            "Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç

Yorum

• Can korkmazla anlaşmayacaklar herhalde

Yorum

• Anadolu Efes Olympiakos'lu Perperoglou'dan sonra Panathinaikos'dan Stephane Lasme'yi de 1 + 1 yıllık sözleşmeyle kadroya katmış.
                En son erolizmts tarafından düzenlendi; 22.06.2014, 17:15.
                "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Göksenin tamam şutu kötü de alınan yunus yada elde ki caner ş. çok mu iyi şütör(hele yunus potaya bakamıyo). Bence göksenin ikisini toplamından da daha iyi katkı verir.

Mehmet yağmur'u almak bence saçma olur zaten bir tane yabancı pg alıcaz tutku da kalıyo mehmet yağmur u almaktansa 3. guard olarak can korkmaz ı tutmak daha mantıklı.

Önder de inş da 4 numara için 3. opsiyon olarak düşünülüyodur ki ismi geçen nusret de 4 numara için 2. opsiyon olacak yetenek de değil. Orhan Haciyeva hem ligi tanıyor hem Türk oyuncu neden ismi hiç geçmez anlamıyorum.

Son olarak da başkan Abiş Hopikoğlu'nun açıklamalarına bakacak olursak kaya ile devam etmicez gibi bakalım oraya kimi alacaklar
                  'Suç yokken suçlu arayanlar, suç varken suçlu bulamıyorlar.'

Yorum

• Basketbol Transfer Dosyası

Muharrem Usta Collaway'in videosunu paylaştı twitterda )

Yorum

• Ismail Senol @ismailsenol · 3 dk.
                      Trabzonspor Medical Park'ın esas transfer bombası oyun kurucu olacak gibi. Unicaja Malaga'dan Earl Calloway ile görüşüyorlar.

Ismail Senol @ismailsenol · 50 sn.
                      Yine de not düşmek lazım, İspanyol basını dün Earl Calloway ile Real Madrid'in ilgilendiğini yazdı. Transfer kolay görünmüyor.
                      En son Miserable tarafından düzenlendi; 22.06.2014, 18:15.
                      "Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç

Yorum

• Önder Külçebaş takımda mı kalmış ? Yok artık

Yorum

• Calloway diyorlar.
                          En son Mehmet Cihan Kocaman tarafından düzenlendi; 22.06.2014, 20:17.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Collaway diyorlar.
                            Doğru mu?
                            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• http://61spor.net/trabzonspor39-un-s...basi-1786h.htm
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Doğru mu?
                                İlgileniyormuşuz abi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X