Maçlara 4 kişi çıkarım ama Hidayet'i oynatmam
hatta ben bile oynarım
Baskılı sert savunma yapma özelliğimle ve Lakabı ŞUTÖR olarak benim gözüm 3 numara transferinde bekliyorum
hangi gün maç ne maçı takip edemedim hiç evdeki durum malum misafirler daha gitmedi abi bu akşamda Almanyadan gelenler var bakmak lazım
sen Efesin kombinelerini takip ediyon dimi ne zaman çıkıyor
Coach Hasan Özmeriç ile devam kararı alan ve genel menajerliğe Nihat Mala’yı getiren Trabzonspor Basketbol takımı transfere hızlı başladı. Bordo-Mavili ekip Fenerbahçe Ülker’in tecrübeli pivotu Kaya Peker, oyun kurucu pozisyonu için Galatasaray Liv Hospetal’da oynayan Can Korkmaz ve Edremitspor'da forma giyen Eren Beyaz ile sözleşme imzaladı.
Cömert Küce meselesine de bir açıklık getirseler. Mesela yine geçmişteki gibi Mehmet Alemdağlara mı kalacağız! Yine adamcılık mı olacak.
giresun maçında 2 salise kala basket yedik ve bizim için hayati öneme sahip bir maçı kaybetmiştik. fakat kurallar gereği 2 salise kala atılan basket geçerli olmuyordu peki klup menajeri bunu bilip top oyuna sokulmadan hakem masasını uyarmaz mı veya sayı olduktan sonra takımı sahadan çekmeyip sayının iptali için hakem masasına gitmez mi. bunları yapmayan birinin takımda kalması gereksiz olur.
Yesilgiresunun Bekoda olmasi büyük Adaletsizlik.Adamlarda fenerbahce sansi var,ücüncü ligdende böyle gelmistiler yanilmiyorsam ikinci lige.Neyse bunlara yine hertürlü sey ederiz.
Ben Pops Mensah Bonsuyu istiyorum el amin pops aley ooopppp
Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
giresun maçında 2 salise kala basket yedik ve bizim için hayati öneme sahip bir maçı kaybetmiştik. fakat kurallar gereği 2 salise kala atılan basket geçerli olmuyordu peki klup menajeri bunu bilip top oyuna sokulmadan hakem masasını uyarmaz mı veya sayı olduktan sonra takımı sahadan çekmeyip sayının iptali için hakem masasına gitmez mi. bunları yapmayan birinin takımda kalması gereksiz olur.
Kural kitapçığına göre o atış basketti, internette bunun onlarca örneği var, 0.1 saniyede bile tip ile basket atmak mümkün o yüzden burda Cömert Küce'yi suçlamak bana göre son derece yanlış.
Bu arada Yeşil Giresun Beko Basketbol Ligi'ne çıkmış, hayırlı olsun, salonlarının durumu berbat yönetimin çok çalışması gerekiyor.Yerli transferini de bir an önce bitirmeliyiz.
Neden Yeşiller? Yarı finalin diğer ekibi değil de?
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
Normal sezonda Akhisar'ın üzerinde yer aldıkları için.
Giresun salonu tadilat yapmazsa orda maç falan oynayamaz, o salonda birinci lig maçı oynanamaz, oynanmamalı.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
Yorum