Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• önemli olan trabzonun bu sezonu sağ salim atlatması bu sene kazanılan tecrübelerle seneye yeni salonda yeni hava ile çok başarılı olunur daha çok oyuncu gider çok oyuncu gelir gitmek isteyen bi oyuncuyu takımda tutmak saçmalık son maçlarındaki performansı herşeyi gösteriyor, fazla takmamak gerek.

Yorum

• Yolu acik olsun
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Rasic, Litvanya'nın köklü kulüplerinden Lietuvos Rytas ile anlaştı ve Olin Edirne son maçı olacak. Bu nedenle takımımızda 5 numaralı formayı giyen Igor Milosevic daha fazla süre alacak.

Yorum

• Teodosici alalım Rasicin inadına
          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Neden gitti, sebep neymiş, iyi kötü idare ediyorlardı.
            BORDOMAVİ.NET-KUŞADASI

Yorum

• 1) Öncelikle bunlara alışık olmalıyız.

İki senedir, ikinci ligde mücadele ederken sezon içi hamlesi yaşamamıştık. Çünkü ilk sene hazır takım, ikinci sene ise güçlü bir kadro kurmuştuk. Tek takviye Boswell ve Jamison'dı.

Fakat TBL'de diğer takımlara dönüp bakalım: Gelenin gidenin haddi hesabı yok! İstikrarlı takım (Banvit) olmak kolay değil. Buraya gelmeleri zaman aldı. Ben açıkçası TRABZONSPOR adı fark yaratır, yaratmalı diye düşünüyordum, yanıldım. Çünkü takımın Trabzonsporla sadece adı ortak. Ne yazık ki...

2) Rasic, Avrupa'nın elit gardlarından (bana göre). Yani ikinci ligden yeni çıkmış bir takıma gelmiş olması zaten başlı başına büyük olaydı. Ve bunca çalkantıya rağmen 23 hafta dayanması bile takdirle karşılanmalı.

Detaylarını bilmiyoruz, açıklanmayacaktır da. Kulüp birkaç kuruş kazanacaksa artık iddiası kalmamış bir takımda niye kalsın ki? Gitmesi son derece normal!

Soğukkanlı olmak lazım.

"Gelecek Seneyi Hesaplamak" lazım.

Birlikte tartışalım. Bu sene neleri yaptık, neleri yapamadık? Gelecek sene neleri devam ettirelim, neleri düzeltelim, neleri ekleyelim?

İsimlere takılıp kalırsak, çok işimiz var demektir. Evren, Rasic, Vlade... Belki yarın Wright.

Eğer SİSTEM kuramazsak her sene mart ayında oturur ağlarız.

O nedenle BMN'deki Trabzonsporlu basketbolseverler olarak bildiklerimizi, düşüncelerimizi, çorbada tuzumuz olsun düşüncesiyle öncelikle biriktirelim derim ben.

Sonra elimizdeki kanallardan (ulaşabilirsek) gereklilere ulaştırırız.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                1) Öncelikle bunlara alışık olmalıyız.

İki senedir, ikinci ligde mücadele ederken sezon içi hamlesi yaşamamıştık. Çünkü ilk sene hazır takım, ikinci sene ise güçlü bir kadro kurmuştuk. Tek takviye Boswell ve Jamison'dı.

Fakat TBL'de diğer takımlara dönüp bakalım: Gelenin gidenin haddi hesabı yok! İstikrarlı takım (Banvit) olmak kolay değil. Buraya gelmeleri zaman aldı. Ben açıkçası TRABZONSPOR adı fark yaratır, yaratmalı diye düşünüyordum, yanıldım. Çünkü takımın Trabzonsporla sadece adı ortak. Ne yazık ki...

2) Rasic, Avrupa'nın elit gardlarından (bana göre). Yani ikinci ligden yeni çıkmış bir takıma gelmiş olması zaten başlı başına büyük olaydı. Ve bunca çalkantıya rağmen 23 hafta dayanması bile takdirle karşılanmalı.

Detaylarını bilmiyoruz, açıklanmayacaktır da. Kulüp birkaç kuruş kazanacaksa artık iddiası kalmamış bir takımda niye kalsın ki? Gitmesi son derece normal!

Soğukkanlı olmak lazım.

"Gelecek Seneyi Hesaplamak" lazım.

Birlikte tartışalım. Bu sene neleri yaptık, neleri yapamadık? Gelecek sene neleri devam ettirelim, neleri düzeltelim, neleri ekleyelim?

İsimlere takılıp kalırsak, çok işimiz var demektir. Evren, Rasic, Vlade... Belki yarın Wright.

Eğer SİSTEM kuramazsak her sene mart ayında oturur ağlarız.

O nedenle BMN'deki Trabzonsporlu basketbolseverler olarak bildiklerimizi, düşüncelerimizi, çorbada tuzumuz olsun düşüncesiyle öncelikle biriktirelim derim ben.

Sonra elimizdeki kanallardan (ulaşabilirsek) gereklilere ulaştırırız.
                Vlade de mi ayrıldı abi ?

Yorum

• Oğuz yine güzel yazmışsın, önümüzdeki sene bırakalım takımı yönetim ne olacak? Dodo kalacak mı ? daha bunlara cevap yok...

Yorum

• İlk olarak .B2' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Vlade de mi ayrıldı abi ?
                    Batucuğum,

Ligin 7. haftası gelip 23. haftaya kadar 13 hafta kaçıran oyuncuyu da takımdan ayrı düşmüş saymak gerekir.

Değinmek istediğim nokta Vlade örneğinden yola çıkıp seneye böyle bir durum olması durumunda "ne yapmalıyız, neler yapabiliriz"i tartışmak.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Batucuğum,

Ligin 7. haftası gelip 23. haftaya kadar 13 hafta kaçıran oyuncuyu da takımdan ayrı düşmüş saymak gerekir.

Değinmek istediğim nokta Vlade örneğinden yola çıkıp seneye böyle bir durum olması durumunda "ne yapmalıyız, neler yapabiliriz"i tartışmak.
                      Bence en büyük sorunlu yönetim, basketbol takımına destek vermeyen camia. Resmî site ne güne duruyor onu da bilmiyoruz. Sadece maç haberlerini yapıyorlar. Ben hiçbir şekilde Vlade ya da Jamison haberi göremedim. Ancak sizlerden alıyoruz işte haberleri..

Bir de sorum olacak Rasic ve Vlade'in yerine adam alınacak kadar bütçe var mı ?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Oğuz yine güzel yazmışsın, önümüzdeki sene bırakalım takımı yönetim ne olacak? Dodo kalacak mı ? daha bunlara cevap yok...
                        Cengiz Abi,

Futbol takımı bu kadar hassas bir durumdayken basketbolun düşünüleceğine ihtimal vermiyorum. En azından bizler elimizden geldiğince fikirlerimizi dökelim ortaya.

(Bence) Bu sene başaramadığımız SİSTEM KURAMAMAYI konuşalım.

Bir nev-i SWOT analizi: Eksikliklerimiz - Artılarımız...vs.

Dilimiz döndüğünce, elimizden geldiğince...

Mesela sene başından beri peşinden koştuğumuz yayın adaletsizliği için diğer 11 takım seyircisi ve yönetimleriyle irtibata geçip federasyon aleyhinde çalışma yapmak. İhtilal değil yanlış anlaşılmasın, zaten öyle bir gücümüz yok.

Ama sesimizi basında duyurmak için 11 takım taraftar ve yöneticileri ortak çalışma ve bunun sonucunda açıklama yapamaz mı?

Hem de 2011'de, yani teknoloji bu derece yaygınken. Siz biliyorsunuz, Olin Edirne sitesinde bizim yazılarımız yayınlanmadı mı abi? Demek ki bizden haberi olanlar var, biz de onlardan haberdarız. Karşıyakalı, Aliağalı, Mersinli, Antalyalı taraftar dostlarım var. Onlar dünden razılar. Bizden işaret bekliyorlar. Özeleştiri yapmam gerekirse geride kalan yoğun dönemimden dolayı girişimde bulunamadım.

Bu sadece bir örnek. Nicesini birlikte yapalım. Diğer taraftar gruplarında, sosyal ağlarda yazıp çizen dostlarımızın fikirlerini de alabiliriz.

Hatta yine size bahsettiğim bir şey vardı: Türk basketbolunun efsane isimlerinden Trabzon basketbolu ve Trabzonspor için tavsiyeler - eleştiriler - görüşler almak... İç işlerimize karışmak gibi algılanmasın, sadece yol gösterici nitelikte.

Tıpkı Eyüp Yıldız'ın salı akşamları İsmail ve Bora Abilerle sohbeti gibi... Çetin Hoca'nın geçen haftaki söyleşileri gibi...

Bunları değerlendirip, bir program hazırlayabiliriz. Sonra taraftarın görüşü olarak sunarız. Kabul edilir, edilmez; ama üzerimize düşeni yaptık deriz.

Yorum

• İlk olarak .B2' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bence en büyük sorunlu yönetim, basketbol takımına destek vermeyen camia. Resmî site ne güne duruyor onu da bilmiyoruz. Sadece maç haberlerini yapıyorlar. Ben hiçbir şekilde Vlade ya da Jamison haberi göremedim. Ancak sizlerden alıyoruz işte haberleri..

Bir de sorum olacak Rasic ve Vlade'in yerine adam alınacak kadar bütçe var mı ?
                          Sezonun geri kalanı için mi?

Sanmıyorum.

Zaten almasınlar da!

Geçmiş döneme ait borçları temizlesinler yeter. Bu saatten sonra ne düşeriz, ne çıkarız.

Mersin'i yenseydik şansımız devam edecekti, bunları konuşmayı erteleyecektik. Ama yol bitti. Kalan haftalar formalite bizim açımızdan. Ama rakipler için düşme ve play-off sırasını belirleyecek. O nedenle parkede ciddiyet azalmaz.

Biz gelecek seneyi konuşalım Batu. Mesajındaki internet sitesi önemli bir nokta. Taraftar ve kamuoyuyla iletişim için en önemli ve en kısa yol.

Görseli güzel oldu. Fakat içerik? İşte seneye bunları konuşmayalım diye not edelim. Artıları da söyleyelim. Her şey de kötü değil ya

Yorum

• Güle güle adamım.. Artık seneye Euroleague'de izleriz seni.. İnşallah hakettiğin başarıları yakalarsın. 1 yıl da olsa, seni Trabzonspor'da görmek güzeldi.
                            33# DRAGO GABRIC
                            61# IBRAHIMA YATTARA #11
                            13# Steve Nash
                            10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Son haftalarda pek iyi değildi zaten.Peşpeşe maçlar kazandığımız seride oynadığı oyunla hatırlayacağım kendisini.

Yorum

• Çok iyi basketçiydi valla, takımda en beğendiğim oyuncuydu.
                                Yolu açık olsun.

Umarım bir gün yeniden yollarımız kesişir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X